18 / 07 / 2024

thk iş hanları

thk iş hanları

Alkoçlar Grubu, Türk Hava Kurumu'ndan aldığı 5 tarihi iş hanını otele dönüştürmeye hazırlanıyor...

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar projesine onay verilmedi!

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi'ne onay verilmedi. Bilirkişi heyeti projedeki eksiklikleri ve uygun olmayan nitelikleri açıkladı.

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi için acele kamulaştırma kararına tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi için acele kamulaştırma kararını imzaladı. Söz konusu karar bölge esnafı tarafından tepki gördü.  

Bursa Çarşıbaşı için 34 proje yarışacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı için Kentsel Tasarım Projesi’nin belirlenmesi için düzenlediği yarışmada başvuru süresi sona erdi. Yarışmaya 34 proje katılım sağladı.

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ndeki silüeti bozan yapılar yıkılıyor!

Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) Dünya Mirası Listesi'ne alınan, Bursa'da 700 yıldır "ticaretin kalbi" olan 480 dönümlük Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nin etrafında tarihi silüeti bozan yapıların temizlenmesi için çalışmalar başladı.

THK Çankaya ve Keçiören'deki 3 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Çankaya ve Keçiören'deki 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Mesken nitelikli gayrimenkullerin ihalesi 15-16-17 Mart tarihlerinde gerçekleşecek.

THK kiraya verdiği otelden zarar mı etti?

1 milyar liralık borç batağına saplanan Türk Hava Kurumu'nun 4 milyon dolara kiraya verdiği otel ve 14 dükkanın kirası 8 milyon doları buluyor

THK'nın Laleli'deki binasına usulsüz kiralama davası!

Eski THK Başkanı Yıldırım’ın 109 milyon dolarlık mülkü 250 bin dolara peşkeş çektiği iddia edildi.

THK'dan Trabzon'da satılık işhanı binası!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Trabzon ortahisar'da bulunan işhanını satışa çıkardı. İşhanı binasının ihalesi 14 Kasım 2016 Pazartesi günü saat: 14.00’da kapalı teklif açık arttırma usulüyle ihale edilecekt.

THK'dan Mersin'de satılık 5 katlı işhanı!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Mersin'de bulunan işhanı binasını satışa çıkardı. Altında 7 dükkanı olan 5 katlı kargir apartman nitelikli işhanının ihalesi 3 Kasım Perşembe günü gerçekleştirilecek.

İşte değişime direnen İstanbul Hanları!

İstanbul’un siluetinde önemli bir yere sahip olan tarihi hanları şimdi fotoğrafçı Timurtaş Onan’ın öğrencileriyle birlikte açtığı “İstanbul’da Hanlar: Geçmişin ışığında, geleceğe direnen İstanbul Hanları” adıyla sergiye konu oldu.

Şanlıurfa Hanlar bölgesinde restorasyon çalışmaları sürüyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Tarihi Hanlar bölgesini ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen restorasyon ve iyileştirme çalışmalarını inceledi.

Tarihi Yarımada imar planı değişikliği kabul edildi!

Tarihi Yarımada'da bulunan hanların otel ve butik otele dönüştürülmesi ile ev pansiyonculuğu yapılmasının önünü açan imar planı değişikliği İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi tarafından kabul edildi.

THK Samsun İlkadım'da işhanı yaptıracak!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Samsun İlkadım'da bulunan arsaya yapılacak olan işhanı binasının uygulama projeleri ile ihale dosyasını hazırlama işini ihaleye sunuyor.

thk iş hanları Haberi

thk iş hanları
3 yıl içerisinde 6 bin yataklı otel zinciri haline gelmeyi hedefleyen Alkoçlar Grubu, geçen yıl Türk Hava Kurumu'ndan ihale ile aldığı Adana, Denizli, Balıkesir, Trabzon ve Samsun'daki tarihi iş hanlarını otele dönüştürecek. Şu anda 2 bin 500 yatak kapasitesine sahip 8 farklı otel işlettiklerini belirten Alkoçlar Turizm Grubu Başkanı Erol Turanlıoğlu, İş hanları gelecek yıla kadar otele dönüştürürüz. Bunlarla birlikte 3 bin yatak kapasitesini tamamlarız. Sonraki 3 yılda yeni yatırımlarla toplam 6 bin yatağa çıkmayı planlıyoruz." şeklinde konuştu. Turanlıoğlu, gelecek yıl Uludağ'daki yeni butik otelleri Alkoçlar Ice'ı hizmete açacaklarını...