04 / 05 / 2024

Three Sun İnşaat sermayesi ne kadar

Three Sun İnşaat sermayesi ne kadar

Büyüyen Türk inşaat ve gayrimenkul sektöründe yeni şirketlerin sayısı her geçen gün artıyor. Adeta cazibe merkezi olan sektör, farklı kollardan yatırımlar almaya da devam ediyor.

Three Yapı Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Three Yapı Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Samet Recep Kethüda tarafından kuruldu.

House Of Sun Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

House Of Sun Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Özlenen Güneş tarafından kuruldu.

Sun Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Kardeşler Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Sun tarafından kuruldu.

Sun Shine Gayrimenkul Turizm Otelcilik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sun Shine Gayrimenkul Turizm Otelcilik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Vugar Pırıyev tarafından kuruldu.

Sun Asıa İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Asıa İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Çekmeköy’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Ebru Karabulak ve Selin Çiçek Tarafından  kuruldu.

Sun Sky Enerji İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Sky Enerji İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kızılboğa ve Thae'r Mohammad Abahreh ortaklığıyla kuruldu.

Three Steps Global İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Three Steps Global İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Jaafar Mahdi Salim Alyasir ve Vivian Elias Evanhoe ortaklığında kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Sun İstanbul İnşaat Petrol ve Enerji Üretim Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun İstanbul İnşaat Petrol ve Enerji Üretim Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Yazdanparast ve Farokh Foghanishemreni tarafından kuruldu.

Beylikdüzü Sun Park Evleri basın lansmanı 14 Nisan'da!

Oryal İnşaat imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim bölgesi olan Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Sun Park Evleri projesi basına lanse edilecek. 

Sun X Enerji Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sun X Enerji Ve İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Vılson Gjergji tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sun Sea Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Sea Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Reza Davaran tarafından 100 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de kuruldu.

Three Sun İnşaat sermayesi ne kadar?

Büyüyen Türk inşaat ve gayrimenkul sektöründe yeni şirketlerin sayısı her geçen gün artıyor. Adeta cazibe merkezi olan sektör, farklı kollardan yatırımlar almaya da devam ediyor.

Three Sun İnşaat sermayesi ne kadar Haberi

Three Sun İnşaat sermayesi ne kadar

Son olarak 20 milyon lira sermayeyle kurulan Three Sun İnşaat, sektörde adından söz ettirecek gibi gözüküyor.


Başkan Ergül Cihangir

Konut inşaatı kategorisinde faaliyet gösterecek olan şirketin genel merkezi Bağcılar'da bulunmakta. Yönetim kurulu başkanlığı görevini müştereken Ergül Cihangir'in yapacağı şirkette başkan yardımcılığını İbrahim Ceylan üstlenecek. Mustafa Kaymak ise yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.


Merkez İSTOÇ'ta

İstanbul Ticaret Odası'na kaydı 9 Kasım 2015 günü gerçekleşen Three Sun İnşaat'ın ortaklarından Ergül Cihangir, Cihangir Koleji'nin de kurucusu olarak biliniyor. Genel merkezi İSTOÇ'ta bulunan firma, önümüzdeki dönemde önemli projelerin altına imzasını...