03 / 05 / 2024

thy almanya kassele uçuyormu

thy almanya kassele uçuyormu

Almanya'da yaklaşık 6 ay önce açılan Kassel-Calden havalimanında işler durma noktasına geldi. Havalimanı yönetimi, THY'nin bahar aylarından itibaren buraya uçmayı planladığını belirterek, diğer havayolu şirketlerinin de THY’yi izleyeceğini umuyor....

THY 49 seferini iptal etti! Peki ama neden? İşte THY'nin iptal olan seferleri ve iptal nedeni

Türk Hava Yolları (THY), Almanya'da yapılması planlanan grev sebebiyle pazar ve pazartesi günü ikisi kargo olmak üzere toplam 49 seferini iptal ettiğini duyurdu. İşte detaylar...

Almanya'da Türklerin oturduğu 2 katlı müstakil evde yangın çıktı!

Almanya'nın Köln kentinde Türklerin oturduğu 2 katlı müstakil evde çıkan yangında 2'si ağır olmak üzere 7 kişi yaralandı. Polis, kundaklama şüphesiyle bir kişiyi gözaltına aldı.

THY yarınki Milano seferini karşılıklı iptal etti!

THY'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları ( THY ) İtalya'da devam eden grev nedeniyle yarınki Milano seferini karşılıklı iptal ettiğini duyurdu.

THY'nin Montreal seferleri başladı!

Türk Hava Yolları (THY), Kanada uçuşlarına Toronto’dan sonra bir yenisini daha ekledi. THY’nin ilk Montreal seferi, Pierre-Elliot Trudeau Havaalanı’na inen TK035 sayılı uçakla başladı.

THY, Dünya Okçuluk Federasyonu sponsorluğunu 2015'e kadar uzattı!

Türk Hava Yolları'nın (THY), Dünya Okçuluk Federasyonu ile arasındaki sponsorluk anlaşmasını 2015 yılına kadar uzattıldığı açıklandı. Dünya Okçuluk Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener konuyu değerlendirdi.

THY Nepal'e 9 ayda ülkeye 70 bin yolcu taşıdı!

Dünyanın en yüksek noktası Everest'in bulunduğu Nepal'e Avrupa'dan direkt sefer düzenleyen tek havayolu olan THY, 9 ayda ülkeye 70 bin yolcu taşıdı. THY Nepal seferinden memnun.

THY'nin Montreal seferleri başladı!

Türk Hava Yolları’nın ( THY ) Toronto’dan sonra Kanada’daki ikinci uçuş noktası olan Montreal'e seferleri başladı.THY Yönetim Kurulu Üyesi Gerçek, törende bir konuşma yaptı.

THY Libya'nın Bingazi şehrine seferleri iptal etti!

THY'nin internet sitesinden yapılan açıklama ile, Türk Hava Yolları (THY ), Libya'nın Bingazi şehrine seferlerin 15 Haziran 2014 tarihine kadar süre ile iptal edildiğini duyurdu.

THY İstanbul'da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti!

THY'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, yolcuların havalimanına gelmeden önce uçuşlarını "444 0 849" numaralı çağrı merkezi veya THY web sitesindeki kalkış-varış uygulamasından kontrol etmeleri istendi...

Almanya'da huzurevinde yangın çıktı!

Almanya'nın Hamburg kenti yakınlarında, Schenefeld'deki huzurevinde meydana gelen yangında, 3 kişinin öldüğü bildirildi. Dün akşam çıkan yangında 3 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin de yaralandığı açıklandı...

THY Varna seferlerine başladı!

THY Yatırım ve Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bolat: "Hat, Türkiye ile Bulgaristan arasında turistik, kültürel ve ticari ilişkilerde önemli gelişmelere vesile olacak" dedi...

Avrupa'da en fazla göçü Almanya aldı!

Merkezi Paris’te bulunan Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) tarafından yayımlanan göç raporunda AB içinde 2012 itibarıyla en fazla göçü Almanya'nın aldığı belirtildi. İtalya, İspanya ve İngiltere’ye gelen göçmen sayısı düştü..

MAN, Almanya'daki fabrikasını Ankara'ya taşıyor!

MAN tarafından yapılan açıklamaya göre, Kamyon ve otobüs üreticisi MAN, Almanya'da yer alan tek otobüs fabrikasını kapatarak üretimini 1986 yılından beri faaliyet gösteren Ankara'daki fabrikasına taşıyacak.

thy almanya kassele uçuyormu Haberi

thy almanya kassele uçuyormu


Almanya’nın Hessen eyaletinde yaklaşık 6 ay önce hizmete giren Kassel-Calden havalimanı bugünlerde sinek avlıyor.


Frankfurt’un 200 km kuzeyindeki Kassel-Calden havalimanı, 140 kadar çalışanın bir kısmını zorunlu izne gönderirken, bazılarını ise uzmanlık alanı olmayan işlerde istihdam ediyor.


Havalimanı Yöneticisi Maria Anna Muller, bu konuda örnek verirken, “İtfaiye görevlilerimiz yapacak bir iş olmadığı için etraftaki çimleri biçiyorlar.” şeklinde konuşuyor.


Spiegel Online’da yer alan habere göre, Muller bu yıl sonunda yaklaşık 6,6 milyon Euro zarar edeceklerini tahmin ediyor. Havaalanı 270 milyon Euro’ya mal olmuştu.


Almanya genelinde alay konusu olduklarını belirten havalimanı yöneticisi, işlerin bahar aylarından itibaren yeniden düzelmesini bekliyor.


Halihazırda birkaç özel jet ve iki küçük havayolu şirketinin burayı kullandığını belirten yetkili, ümitlerini Türk Hava Yolları’na bağladıklarını belirtiyor.


Muller’e göre, bahar aylarından itibaren Kassel-Calden havalimanından uçmayı planlayan THY,...