29 / 04 / 2024

thy avrupa

thy avrupa

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, Avrupa ülkelerine “büyük havaalanları yapmaları” çağrısında bulundu. Kotil, "Eğer büyük havaalanlarınız yoksa şirketleriniz para kazanamaz ve pazar payı kaybeder" dedi.

THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

Uçuş avantajlarına devam eden Türk Hava Yolları (THY), bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 119 dolardan başlayan avantajlı biletleri satışa sunduğunu ilan etti. THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

THY’den avantajlı bilet kampanyası! Elinizi çabuk tutun! İşte kampanyaya dair tüm detaylar...

Türk Hava Yolları, (THY) bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 109 dolardan başlayan avantajlı biletleri satışa çıkardı.

THY’den büyük başarı! Avrupa’nın en iyi hava yolu şirketi seçildi

Türk Hava Yolları (THY), havacılık değerlendirme kuruluşu olan Skytrax tarafından "Avrupa’nın en iyi hava yolu şirketi" seçildi. İşte detaylar…

THY’den tam 30 Avrupa ülkesine gidiş geliş 119 Euro! THY kampanyalı bilet fiyatları!

30 Eylül 2022’ye kadar alacağınız Türkiye çıkışlı uçak biletinizle; 01 Kasım 2022-03 Mart 2023 tarihleri arasında indirimli fiyatlarla ve Türk Hava Yolları’nın sunduğu ayrıcalıklarla Avrupa'ya seyahat etme fırsatını kaçırmayın!

Temel Kotil :Avrupa'nın ağırlık merkezi İstanbul olacak!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, İstanbul'a kurulacak 3. havalimanına ilişkin, " Avrupa'nın ağırlık merkezi İstanbul olacak" dedi.

İstanbul 3. havalimanıyla Avrupa'nın ağırlık merkezi olacak!

THY Genel Müdürü Temel Kotil, İstanbul'a kurulacak 3. havalimanına ilişkin, "10 saatlik seyahatlerde Avrupa'ya uçanlar aktarma olarak İstanbul'u kullandığında, evlerine 3 saat erken gitmiş olacak. Avrupa'nın ağırlık merkezi İstanbul olacak" dedi.

THY Birmingham Avrupa'nın en iyi hava şirketi seçildi!

İngiltere'nin önde gelen medya gruplarından Birmingham Post'un 'İş Ödülleri' gecesinde THY rüzgarı esti. THY Birmingham Ofisi'nin ana sponsorluğunda düzenlenen gece, ülkenin en büyük toplantı salonlarından ICC'de yapıldı.

THY Yılın En iyi Yapılandırılmış Finansman ödülünü kazandı!

THY Avrupa İhracat Ajansı garantili, Japon öz sermayeli, satın alma opsiyonlu faaliyet tipi finansal kiralama yöntemi ile seçkin ve yenilikçi bir finansmanı başarıyla tamamlayarak Türkiye'de "Yılın En iyi Yapılandırılmış Finansman" ödülünün sahibi oldu.

THY ile Lufthansa Grubu düşük maliyetli havayolu şirketi kuracak!

AVRUPA Havayolları Birliği’nin toplantısı için İstanbul’a gelen Lufthansa Grubu’nun CEO’su Carstem Spohr, THY ile uzun menzilde uçacak düşük maliyetli bir havayolu şirketi kurma konusunda görüştüklerini söyledi.

THY'den Saraybosna uçuşlarında indirim kampanyası!

Konuya ilişkin açıklamaya göre, "dünyanın sayıca en fazla enternasyonal noktasına uçan" THY, Avrupa’da Türk izlerinin en yoğun hissedildiği başkent olan Saraybosna’ya başlattığı yeni uçuş kampanyası ile gidiş-dönüş her şey dahil 99 avroya uçuruyor.

THY İstanbul-Gazipaşa arasında direkt uçuş seferleri başladı!

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, son 12 yılda havacılıkta atılan adımlarla hava yolunu halkın yolu haline getirdiklerini, bunda Türk Hava Yolları'nın (THY) da büyük katkısı olduğunu söyledi...

THY, Avrupa’nın yine en iyisi!

Türk Hava Yolları ( THY ), Avrupa’nın yine en iyisi oldu. THY, dünyanın en iyi 5’inci havayolu seçilirken, SunExpress’te işbirliğine gitmesi beklenen Alman Lufthansa, 10’unculukla yetindi.

THY Avrupa'nın en iyi havayolu şirketi!

Türk Hava Yolları Avrupa'nın en iyisinin belirlendiği 'Best Airlines in Europe' sıralamasında ilk sırada yer aldı. THY'nı Avrupa sıralamasında Lufthansa, Swiss, British Airways ve Austrian takip etti...

thy avrupa Haberi

thy avrupa

Brugge’deki Avrupa Koleji’nde "Havacılığın Rolü ve Türk Hava Yolları Başarı Hikayesi" konulu ders veren Kotil,  ekonominin genelinden daha hızlı büyüyen havacılığın en iyi yatırım olduğunu söyledi.


Kotil, Avrupa'da birçok havalimanının artık talebi karşılayamadığını belirterek "Eğer büyük havaalanlarınız yoksa şirketleriniz para kazanamaz ve pazar payı kaybeder" dedi.


Temel Kotil, son 10 yılda dünyada havayolu yolcu sayısı ortalama yüzde 60 büyürken bu oranın Türkiye'de yüzde 242 ve THY'de yüzde 367'yi bulmasının hükümetin kendilerine ve diğer havayolu şirketlerine iş birliği mantığıyla yaklaşmasından kaynaklandığını vurguladı.


"Havacılıkta vergileri düşüren bir hükümet biliyor musunuz?" diye soran Kotil, "Türkiye bunu yaptı, çünkü yolcu sayısı katlanınca bundan havayolu şirketleri de kamu da kazançlı çıktı" diye konuştu.


Kotil, Türkiye'nin yeni havaalanları başta olmak üzere havacılığın altyapısına yönelik büyük yatırımlar yaparak ve elektronik...