13 / 05 / 2024

thy Bişkek ofisi

thy Bişkek ofisi

Türk Hava Yolları, Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te yeni merkez ofisi açtı. İki katlı yeni merkez ofisinin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Kırgızistan'da inşaat sektörü çalışanları fon oluşturdu!

Türkiye'nin Bişkek Büyükelçisi Cengiz Kamil Fırat, inşaat sektöründe çalışan Türk hayırseverlerin yanısıra büyükelçilik çalışanlarının katılımıyla bir fon oluşturarak, çok güzel bir dayanışma örneği sergilediğini belirtti...

Sheraton Bişkek açıldı!

Mistaçoğlu Şirketler Grubu'nun Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te hayata geçirdiği Sheraton Bişkek, 24 Eylül 2019, Salı günü açıldı.

Sheraton Bishkek kapılarını açtı!

Mıstaçoğlu Şirketler Grubu’nun Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te hayata geçirdiği Sheraton Bishkek, dün hizmete açıldı.

Türkiye yurt dışında nerelerde cami inşa etti?

Türkiye'nin Bişkek Büyükelçisi Cengiz Kamil Fırat'ın, Kırgızistan'da davet edildiği bir iftara Gülen yapılanmasına mensup olduğu söylenen bir kişinin de gelmesi üzerine, "Biz burada 35 milyon dolara cami yaptıralım, siz bizi teröristlerle aynı masaya oturtun" sözlerini sarf etmesi gündem oldu.

THY Kırgızistan'da merkez ofisi açtı!

Türk Hava Yolları, Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te yeni merkez ofisi açtı. İki katlı yeni merkez ofisinin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Kırgızistan'dan TAV'a yatırım daveti!

Kırgızistan Başbakanı Sapar İsakov, TAV'ı, Kırgızistan'ın Bişkek ve Oş kentlerindeki iki uluslararası havaalanının modernizasyonuna yatırım yapmaya davet etti. 

Türkiye, Bişkek'e hastane inşa ediyor!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı, Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te 52 yataklı modern bir hastane inşa ediyo

MDArch Gübretaş Merkez Ofisi’ni tasarladı!

Mimar Görkem Volkan öncülüğündeki MDArch tasarımı Gübretaş Merkez Ofisi’nin doğal malzemelerle biçimlenen ve gün ışığından maksimum fayda sağlayan iç mekanları, markanın şeffaf, dinamik ve kolektif ruhunu ortaya çıkaran bir dille kurgulanmış.

MDArch, Gübretaş Merkez Ofisi’ni tasarladı!

Mimar Görkem Volkan öncülüğündeki MDArch tasarımı Gübretaş Merkez Ofisi’nin doğal malzemelerle biçimlenen iç mekanları, markanın şeffaf, dinamik ve kolektif ruhunu ortaya çıkaran bir dille kurgulanmış.

MuuM SAP Türkiye Ofisi açık ofis kurgusuyla öne çıkıyor!

MuuM tarafından yenilenen SAP Türkiye Ofisi, doğru bir işveren-mimar iletişimiyle geliştirilerek, değişen çalışma alışkanlıklarına ve teknolojik yeniliklere başarılı bir biçimde ayak uyduruyor.

TİKA Kırgızistan Bişkek'te 60 yataklı hastane inşa edecek!

Sovyetler Birliği'nin dağılmasından bu yana hiç hastane yapılmayan Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) 60 yataklı modern bir hastane inşa edecek. Hastane 70 milyon dolara mal olacak.

TİKA, Bişkek'te 60 yataklı devlet hastanesi yapacak!

Batıraliyev, TİKA tarafından başkent Bişkek’te önümüzdeki aylarda temeli atılması beklenen 60 yataklı devlet hastanesi projesi ile ilgili olarak, prosedürler tamamlandıktan sonra inşaata başlanacağını ifade etti.

THY, İstanbul için Rob Whitworth'a video hazırlattı!

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'u en güzel biçimde tanıtmak için İngiliz yönetmen Rob Whitworth'a video hazırlattı. Bu sayede turistlerin İstanbul'a gelmeleri sağlanacak.

thy Bişkek ofisi Haberi

thy Bişkek ofisi

Türk Hava Yolları (THY), Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te inşa edilen iki katlı yeni merkez ofis binasını hizmete açtı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; satış ve yönetim ofisinin açılışı Kırgızistan Ulaştırma ve Yol Bakan Yardımcısı Cenişbek Nogoybayev, Türkiye'nin Bişkek Büyükelçisi Cengiz Kamil Fırat, Türk Hava Yolları Asya ve Uzak Doğu Satış Başkan Yardımcısı Tuncay Eminoğlu, KKTC Bişkek Temsilcisi Atınç Keskin, Bişkek Büyükşehir Belediye İdaresi Başkanı Balbak Tülöbayev ve THY Bişkek Müdürü Özgür Suuçak tarafından yapıldı.

Törende önemli açıklamalarda bulunan Nogoybayev, THY'nin Bişkek'te yeni ofisinin açılışını yapmak için bölgeye gelen konuklara teşekkürlerini iletti.

THY ile Kırgızistan arasında tarihi bağın bulunduğunu belirten Nogoybayev, "Kırgızistan, THY ile sıkı iş birliği içindedir. Aramızda tarihi bağ vardır. İş birliğimizi geliştirerek büyütüyoruz. THY, İstanbul-Bişkek-İstanbul ve İstanbul-Bişkek-Ulanbator seferlerini düzenliyor. Yine bugün...