02 / 05 / 2024

thy gazi yakını bilet indirimi

thy gazi yakını bilet indirimi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları için harekete geçti. Bakanlık ile THY arasında imzalanacak protokol ile ücretsiz seyahat kartı aktif olan tüm şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına bilet ücretlerinde indirim yapılacak.

Bakanlık açıkladı: 263 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atanıyor! Tören 11 Temmuz'da yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan son dakika yazılı açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarına 263 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının atamasının yapılacağına dikkat çekildi. İşte merak edilenler...

Türk Hava Yolları, 600'e yakın Uçak siparişi vermeyi planlıyor!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, şirketin yakın gelecekte büyük bir uçak siparişi vereceğini açıkladı. Bolat, yaklaşık 600 uçak siparişi vermeyi planladıklarını belirtirken, bu siparişlerin 200'ü geniş gövdeli, 400'ü ise dar gövdeli uçaklar olacak.

Bakanlık harekete geçti! Şehit ve gazi yakınlarına indirim geliyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları için harekete geçti. Bakanlık ile THY arasında imzalanacak protokol ile ücretsiz seyahat kartı aktif olan tüm şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına bilet ücretlerinde indirim yapılacak.

Şehit gazi yakını maaşları ve bayram ikramiyelerine zam geldi

Şehit gazi yakınlarına aylık ödenen bin 500 lira maaş, Ramazan ve Kurban Bayramları'nda verilen bayram ikramilerine zam yapıldı. Dini bayramlarda şehit ve gazi yakınlarına bin 100 lira ikramiye veriliyordu. İşte yeni maaşlar ve ikramiyeler...

Şehit ve Gazi Yakınlarının Şartlarının İyileştirimesi Amacıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik!

Gaziler ile Şehit ve Gazi Yakınlarının Şartlarının İyileştirimesi Amacıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Emekli, engelli, şehit ve gazi yakınları emlak vergisi ödüyor mu?

Bayram ikramiyesi ve Temmuz zam oranları emeklilerin yüzünü güldürdü. Bununla beraber emekliler ile birlikte engelli, şehit ve gazi yakınları emlak vergisi ödemeyeceği açıklandı. Peki ödeme yapanlar paralarını geri alabilecek mi? İşte detaylar...

Türkiye'de 5 bine yakın spor tesisi inşa edildi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "2002 öncesi Türkiye'de bin 500'e yakın spor tesisi bulunurken, şu an 5 bine yakın spor tesisi var. Avrupa'nın en yeni ve en modern spor tesislerini yaptık." diye konuştu.

Yenimahalle için 200’e yakın proje hazır!

Cumhur İttifakı’nın Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, 7 farklı kategoride 200’e yakın proje hazırladıklarını açıkladı. 

Ken Griffin işine yakın olsun diye ABD’nin en pahalı evini aldı!

İstanbullular işe gitmek için metrobüs metro takla atıyor. Sabahın erken saatlerinde yollara düşüyor. Ancak ABD'li ünlü yatırımcı Ken Griffin işine yakın olduğu gerekçesiyle ABD'nin en pahalı evini 238 milyon dolara satın aldı...

Tüketilen toplam enerjinin yüzde 40'a yakını binalarda kullanılıyor!

İZODER Başkanı Pelesen, "Binalarda tüketilen enerji Türkiye ekonomisi için de çok önemli çünkü toplam enerji tüketiminin yüzde 40’a yakını binalarda harcanıyor" dedi...

Ali Kılıç’ın yakın akrabaları köşeyi döndü iddiası!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yakın akrabaları köşeyi döndü. Kılıç gibi Almanya’dan dönen kardeşi Dursun Kılıç, 4 senede değeri milyonlarla ifade edilen 3 arsa ve 3 rezidans dairesi satın aldı.

Stat yakınında ev al, zengin ol!

Yapılan bir araştırmaya göre, İngiltere’de emlak zengini olmanın yolu stadyumlara yakın ev almaktan geçiyor.

Teknoparklarda 40 bine yakın proje var!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürü Bilal Macit, teknoparklarda 40 bine yakın proje olduğunu açıkladı. Macit, ''Bunların toplam satışı 60 milyar TL ve 4 milyar doların üzerinde de ihracatımız oldu" ifadelerini kullandı.

thy gazi yakını bilet indirimi Haberi

thy gazi yakını bilet indirimi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları için harekete geçti. Bakanlık ile Türk Hava Yolları (THY) arasında imzalanacak protokol sayesinde ücretsiz seyahat kartı aktif olan tüm şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına bilet ücretlerinde indirim uygulanacak.

Bakanlık, şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları uçak biletlerinde indirim uygulanması ve hak sahiplerine kolaylık sağlanması amacıyla biletlerin internet üzerinden alınabilmesini öngören protokol imzalanacağını açıkladı.

İstanbul'da yarın düzenlenmesi beklenen törende, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ile THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, protokole imza atacak.

Yarın imzalanacak olan yeni protokolle şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına bilet ücretlerinde indirim uygulanması, bu amaçla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile THY arasında KamuNet üzerinden veri ve bilgi paylaşımı yapılması amaçlanıyor.

Kişilerin protokolle sağlanan...