15 / 05 / 2024

THY gecikme oranı

THY gecikme oranı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan " Atatürk Havalimanı, yolcu artışında rekor kırmakla kalmadı, gecikmelerin en az olduğu havalimanları arasında yer aldı " dedi.

Resmi Gazete'de yayımlandı: Kamu alacaklarında gecikme zammı oranı yüzde 3,5'e çıktı!

Resmi Gazete'de yayımlanan kara göre, kamu alacaklarında gecikme zammı oranı yüzde 3,5'e çıktı. Tecil faiz oranı ise yıllık yüzde 36 olarak belirlendi.

THY eylül ayında 7,9 milyon yolcu taşıdı

Türk Hava Yolları (THY), eylül ayı yolcu ve kargo trafik sonuçlarına göre yüzde 84,9 doluluk oranına yaklaşarak, toplamda 7,9 milyon yolcu taşıdığını açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Türk Hava Yolları (THY) ağustosta 8,7 milyon yolcu taşıdı

Türk Hava Yolları (THY), Ağustos ayında 8,7 milyon yolcu taşıyarak geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 11 artış kaydetti. THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamaya göre, dış hatlarda doluluk oranı yüzde 85,4 iken iç hatlarda yüzde 92,7 olarak gerçekleşti. İşte detaylar....

THY'den çalışanlara yüzde 41 zam müjdesi!

Turkish Airlines (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat son açıklamasında, şirket çalışanlarının maaşlarına yüzde 21 oranında zam yapılacağını duyurmuştu. Ancak daha sonra yapılan bir revize sonucunda, maaşlara yüzde 41 oranında bir artış yapıldığını belirtti.

THY Haziran ayında 7,7 milyon yolcu taşıdı!

Açıklanan rakamlara göre, Türk Hava Yolları (THY), Haziran ayında  7,7 milyon yolcu taşıdı ve yüzde 83,5 doluluk oranına ulaştı.

THY'den en yüksek mayıs ayı performansı: 7,4 milyon yolcu taşıdı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türk Hava Yolları (THY), bu yılın Mayıs ayında toplam 7,4 milyon yolcu taşıdı ve yüzde 81,8 doluluk oranına ulaştı.

THY, çalışanlara yapacağı zammı duyurdu! İşte binlerce kişinin maaşında yapılacak artış!

Asgari ücretten sonra özel sektörde de personele yapılacak zam oranları tüm çalışanlar tarafından merak edilirken, diğer şirketler için de referans olabilecek bir açıklama Türk Hava Yolları’ndan (THY) geldi. THY, binlerce çalışanı için 2023 yılına ilişkin zam oranını duyurdu.

Devlet alacaklarında gecikme faizi artırıldı! İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun'da yer alan gecikme zammının oranı, her ay için ayrı ayrı uygulanmak üzere yüzde 2,5 olarak belirlendi. İşte detaylar...

Kamu alacakları için gecikme zammı oranı yüzde 2'ye çekildi!

Kamu alacakları için uygulanan gecikme zammı oranı yüzde 2,5'ten yüzde 2'ye çekildi.

Emlak vergisi gecikme zammı oranı 2015!

Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm taşınmaz mallar için vergi ödemesinin yapılması gerekiyor. Verginin zamanında ödenmemesi halinde gecikme zammı uygulanıyor. İşte emlak vergisi gecikme zammı oranı 2015..

Vergi borcu gecikme zammı oranı 2015!

Vergi borcunun mükellef tarafından zamanında ödenmemesi halinde, borca gecikme zammı uygulanıyor. Peki, vergi borcu nasıl hesaplanır? İşte vergi borcu gecikme zammı oranı 2015..

THY 9 ayda 41.4 milyon yolcu uçurdu!

THY' den Kamuyu Aydınlatma Platformu' na (KAP) yapılan açıklamadaki verilere göre THY'nin yolcu doluluk oranı da Ocak - Eylül döneminde yüzde 79.7 olarak gerçekleşti...

THY'nin yolcu sayısı yüzde 16.8 artışla 26.2 milyon oldu!

Türk Hava Yolları (THY) yolcu sayısı Ocak-Haziran'da yüzde 16.8 artışla 26.2 milyon oldu. Şirketten KAP'a yapılan açıklamaya göre yolcu doluluk oranı 0.1 puan düşüşle yüzde 79'a geriledi.

THY gecikme oranı Haberi

THY gecikme oranı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul Atatürk Havalimanında inişlerdeki gecikme süresinin bir önceki yıla göre yüzde 41, kalkışlardaki gecikme süresinin ise yüzde 33 düşüş gösterdiğini belirterek, "Atatürk Havalimanı, yolcu artışında rekor kırmakla kalmadı, gecikmelerin en az olduğu havalimanları arasında yer aldı" dedi.


Bakan Elvan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Atatürk Havalimanı'nın, yolcu trafiği 25 milyon ve üzeri olan Avrupa Havalimanları arasında 2013 yılında yolcusunu en çok artıran havalimanı olduğunu söyledi.


Geçen yıl dünyada dış hat yolcu trafiği sıralamasındaki ilk 20 havalimanı arasında Atatürk Havalimanı’nın 10'uncu sırada yer aldığına işaret eden Elvan, "Atatürk Havalimanı'nın yolcu sayısı her geçen gün artmakta. Geçtiğimiz yıl 34 milyonun üzerinde dış hat yolcu ağırlayan Atatürk Havalimanı, dış hatlarda bir yılda yüzde 14,3 gibi önemli oranda yolcu...