05 / 07 / 2024

THY iptal

THY iptal

Türk Hava Yolları (THY), hava muhalefeti nedeniyle bazı uçuşların yapılamamasıyla ilgili açıklama yaptı.Türk Hava Yolları, bugün ve tüm hafta sonu yaşanması muhtemel sefer iptalleri ve aksaklıklardan dolayı özür diledi.

İBB'den Emlak Konut THY Arnavutköy harekatı: Kaçak inşaatları durdurun, ruhsatları iptal edin!

İBB, Arnavutköy Belediyesi’ne yazı yollayarak imar planları iptal edilen Kanal İstanbul’un çevresinde inşa edilecek Yenişehir sınırları içinde devam eden inşaatları durdurmasını ve yapı ruhsatlarını iptal etmesini talep etti. İşte ayrıntılar...

THY 49 seferini iptal etti! Peki ama neden? İşte THY'nin iptal olan seferleri ve iptal nedeni

Türk Hava Yolları (THY), Almanya'da yapılması planlanan grev sebebiyle pazar ve pazartesi günü ikisi kargo olmak üzere toplam 49 seferini iptal ettiğini duyurdu. İşte detaylar...

THY seferlerini iptal etti… İstanbul’da beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle toplam 80 sefer iptal edildi…

İstanbul için yapılan hava muhalefeti uyarıları üzerine Türk Hava Yolları, uçuşlarından bazılarını iptal etti. İşte detaylar…

11 Mart’ta hangi uçuşlar iptal edildi? Pegasus, THY, Anadolu Jet’ten uçak bileti alanlar ne yapacak?

İstanbul ve yurdun birçok kentinde yağan kar yağışı nedeniyle Anadolu Jet, Pegasus ve THY, seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Olumsuz hava şartları nedeniyle uçuşları iptal edilen yolcular, ‘’Hangi uçuşlar iptal edildi? Uçak bileti olanlar ne yapacak?’’ sorularının yanıtını arıyor…

THY ve Pegasus uçak seferlerini iptal etti! İşte iptal edilen seferlerin tam listesi...

Megakent İstanbul'da aralarında olacak şekilde pek çok kent için kar yağışı uyarısı verildi. Kar yağışı gerekçesiyle birçok uçak seferinde iptaller de duyurulmaya başladı. İşte Türk Hava Yolları'nın ve Pegasus'un iptal edilen o uçak seferleri...

THY Rize'de öğrenci evi yaptırma ihalesi iptal edildi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Rize Eminettin Mahallesi'nde 400 metrekare alan üzerinde yaptırılacak öğrenci evi ihalesi iptal edildi. İptal kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

THY 17 -18 Şubat'taki 88 uçuşu iptal etti!

Türk Hava Yolları, İstanbul'da 17-18 Şubat'ta beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle iç ve dış hatta 88 seferi iptal etti. Yolcuların seyahatlerinden son durumu öğrenmeleri istendi.

THY'de bazı seferler iptal!

THY'de bazı seferler iptal edildi. THY'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, yarın yapılması planlanan karşılıklı bazı seferlerin, meteorolojik beklenti ve olası kapasite azaltılması doğrultusunda iptal edildiği belirtildi.

THY'den sefer iptalleri!

THY'den sefer iptalleri geldi. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bugün beklenen kuvvetli lodos nedeniyle Türk Hava Yolları'nın ( THY ) bazı seferlerinin karşılıklı olarak iptal edildiği bildirildi.

Türk Hava Yolları Diyarbakır seferlerini iptal etti!

Kobani'ye yönelik IŞİD saldırılarının protesto edildiği Diyarbakır 'da sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından Türk Hava Yolları (THY) bu kente yaptığı iki seferini iptal etti.

THY, Diyarbakır seferini iptal etti!

THY Basın Müşavirliği'nden edinilen bilgiye göre, Türk Hava Yolları (THY), Diyarbakır'a yapılması planlanan iki uçuşu karşılıklı iptal etti. Saat 00.20 ve 07.15'teki İstanbul-Diyarbakır uçuşları yapılamadı.

Türk Hava Yolları'nın 20 Ağustos Batman-İstanbul seferi iptal edildi!

THY yetkililerinden alınan bilgiye göre, 159 yolcusuyla saat 18:30'da Batman'dan İstanbul'a havalanması gereken THY uçağında henüz belirlenemeyen nedenle arıza meydana geldi. Arızanın giderilmemesi üzerine sefer iptal edildi

THY, öğlene kadar bazı uçuş seferlerini iptal etti!

Türk Hava Yolları, dün etkili olan olumsuz hava koşulları yüzünden yapılamayan seferlerinin, operasyonel aksamaya yol açması nedeniyle bugün öğlen saatlerine kadar bazı uçuşlarını iptal etti.

THY iptal Haberi

THY iptal

Türk Hava Yolları (THY), hava muhalefeti nedeniyle bazı uçuşların yapılamamasıyla ilgili açıklama yaptı.


Açıklamada, dün yaşanan hava muhalefeti sebebiyle İstanbul merkezli birçok uçuşun farklı noktalara yönlendirildiği ifade edilerek, diğer şehirlere inmek zorunda kalan tüm uçak ve ekiplerinin de planlandığı diğer seferleri olumsuz etkilediği kaydedildi.


İptallerle ilgili en güncel bilgilerin şirketin internet sitesinden öğrenilebileceği vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:


"İstanbul'da yaşanan kötü hava şartları ve iptaller sebebiyle binlerce yolcumuz otellere alınmıştır. Gerek otellerde yaşanan doluluklar ve yer bulamama sıkıntısı; gerek İstanbul'da ulaşımda yaşanan sorunlar sebebiyle vermeye çalıştığımız otel hizmetini layığıyla yerine getirememiş olmaktan ötürü üzgünüz.


Aynı şekilde, çağrı merkezinde yaşanacak olası yoğunluklar sebebiyle önlemler alınmış olmakla beraber; iptalden etkilenen yolcu sayısının yüksek oluşu sebebiyle hatlarda yoğunluk ve beklemeler olmaktadır."


İptal nedeniyle biletini iade etmek...