18 / 05 / 2024

thy italya seferi

thy italya seferi

Türk Hava Yolları alınan izinler doğrultusunda Rusya' nın Astrahan, Stavropol, İtalya' nın Katanya, Cezayir'in Oran, Konstantin, Tlemcen, Batna ve Türkiye' nin Hakkari şehirlerine uçuş başlatıyor...

THY'nın İtalya'daki yeni rotası Palermo! Biletler 259 dolarından başlıyor!

Türk Hava Yolları (THY), İtalya'nın tarihi turizm şehirlerinden Palermo'ya ilk uçuşunu yaptı. İstanbul'dan sabah saat 06.45'te havalanan TK 1373 sefer sayılı ilk uçak Palermo Havalimanı'na yerel saatle 8.30'da iniş yaptı.

THY'nin İstanbul Havalimanı'na taşınması 45 saatte bitecek!

İstanbul Havalimanı'na taşınma süreci 5 Nisan saat 03.00'te başlayarak 7 Nisan saat 00:00'da sona erecek şekilde planlandı. THY, 5-6 Nisan'da 707 tır seferi ile 45 saatte yeni evi İstanbul Havalimanı'na taşınmış olacak.

İDO seferi iptal edildi!

İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bir seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.İDO'dan yapılan açıklamada, 07.30'daki Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferinin olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılmayacağı bildirildi.

THY Birmingham Avrupa'nın en iyi hava şirketi seçildi!

İngiltere'nin önde gelen medya gruplarından Birmingham Post'un 'İş Ödülleri' gecesinde THY rüzgarı esti. THY Birmingham Ofisi'nin ana sponsorluğunda düzenlenen gece, ülkenin en büyük toplantı salonlarından ICC'de yapıldı.

Erasmus öğrencilerine THY'den yüzde 20 indirim!

THY Yönetim Kurulu Başkanı Topçu, AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır'ın isteği üzerine Türkiye Ulusal Ajansı arasında imzalanan protokol kapsamında erasmus öğrencilerine tanınan yüzde 15 bilet indirimini yüzde 20'ye çıkardı

İDO, Yalova-Pendik hattına gece yarısı seferi koydu!

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, Yalova - Pendik hattındaki sefer saatleri, yolcuların talep ve de ihtiyaçlarına göre düzenlendi.İDO, Yalova - Pendik hattına gece yarısı seferi koydu.

THY'den erasmus öğrencilerine yüzde 20 indirim!

THY Yönetim Kurulu Başkanı Topçu, AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır'ın isteği üzerine Türkiye Ulusal Ajansı arasında imzalanan protokol kapsamında erasmus öğrencilerine tanınan yüzde 15 bilet indirimini yüzde 20'ye çıkardı

THY Erasmus öğrencilerine indirimi yüzde 20'ye çıkardı!

THY Yönetim Kurulu Başkanı Topçu, AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır'ın isteği üzerine Türkiye Ulusal Ajansı arasında imzalanan protokol kapsamında erasmus öğrencilerine tanınan yüzde 15 bilet indirimini yüzde 20'ye çıkardı.

THY'den Erasmus indirimi!

THY ile Türkiye Ulusal Ajansı arasında imzalanan protokolle Erasmus programı yararlanıcılarına, yurt dışı seyahatlerinde yüzde 20 bilet indirimi ve 10 kilogram ek bagaj hakkı tanınacak.

THY Yılın En iyi Yapılandırılmış Finansman ödülünü kazandı!

THY Avrupa İhracat Ajansı garantili, Japon öz sermayeli, satın alma opsiyonlu faaliyet tipi finansal kiralama yöntemi ile seçkin ve yenilikçi bir finansmanı başarıyla tamamlayarak Türkiye'de "Yılın En iyi Yapılandırılmış Finansman" ödülünün sahibi oldu.

Elektrik kesintisi nedeniyle THY uçağı Adnan Menderes Havalimanı’na iniş yaptı!

Milas - Bodrum Havalimanı’nda elektrik kesintisi nedeniyle pistin ışıklarının kesilmesi sonucu İstanbul - Bodrum seferini yapan THY uçağı İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na iniş yapmak zorunda kaldı.

Didier Drogba THY'nin yeni yüzü oldu!

Türk Hava Yolları'nın (THY) yeni reklam yüzü tanıdık bir isim oldu. THY, bir süredir sponsorluk için görüşmelerde bulunduğu Chelsea'de forma giyen Galatasaray'ın eski yıldızı Fildişili futbolcu Didier Drogba'yı seçti

THY 46 milyon yolcuyu uçurdu!

THY ocak-ekim döneminde yüzde 13.7 artışla 46.2 milyon oldu.Ocak-Ekim 2013 döneminde 40.6 milyon olan toplam yolcu sayısı, 2014 yılının aynı döneminde yüzde 13.7 arttı. Yolcu sayısındaki artış iç hatlarda yüzde 13.9, dış hatlarda yüzde 13.6 oldu.

thy italya seferi Haberi

thy italya seferi


Türk Hava Yolları'ndan yapılan açıklama şöyle:


Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca, uçak müsaitliğine ve izinlere bağlı olarak Rusya'nın Astrahan, Stavropol, İtalya'nın Katanya, Cezayir'in Oran, Konstantin, Tlemcen, Batna ve Türkiye'nin Hakkari şehirlerine tarifeli yolcu seferleri başlatılmasına karar...