03 / 05 / 2024

thy ofisleri

thy ofisleri

Türk Hava Yolları, Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te yeni merkez ofisi açtı. İki katlı yeni merkez ofisinin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

THY Üsküp'te yeni ofis açtı!

Türk Hava Yolları (THY) Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni ofisini açtı. THY, 1998 yılından bu yana sefer gerçekleştirdiği Makedonya'da, iş birliğinin artırılması amacıyla bünyesine yeni bir ofis daha kazandırdı.

THY'nin yolcu sayısı yüzde 15 arttı!

THY Ocak-Ağustos 2014 Trafik Verileri, Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlandı. Türk Hava Yolları (THY), Ocak-Ağustos döneminde yolcu sayısını yüzde 14,8 artışla 36,4 milyona yükseldi.

THY yolcu sayısı yüzde 14,8 arttı!

THY Ocak-Ağustos 2014 Trafik Verileri, Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlandı. Türk Hava Yolları (THY), Ocak-Ağustos döneminde yolcu sayısını yüzde 14,8 artışla 36,4 milyona yükseldi.

THY'den Londra yolcularına grev uyarısı!

Türk Hava Yolları 'nın (THY),resmi internet sitesinde, " Londra Yolcularımızın dikkatine " başlığıyla yer alan açıklamada, yarın Heathrow Havalimanı'nda yer hizmetleri personelinin greve gideceği aktarıldı.

THY'den Lyon seferi açıklaması!

Türk Hava Yolları (THY), Atatürk Havalimanı'ndan saat 05.45'te Lyon'a hareket etmesi planlanan uçağın gecikmesine ilişkin iddialara açıklık getirdi. Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

THY'den Saraybosna uçuşlarında indirim kampanyası!

Konuya ilişkin açıklamaya göre, "dünyanın sayıca en fazla enternasyonal noktasına uçan" THY, Avrupa’da Türk izlerinin en yoğun hissedildiği başkent olan Saraybosna’ya başlattığı yeni uçuş kampanyası ile gidiş-dönüş her şey dahil 99 avroya uçuruyor.

THY Romanya'da tanıtım günleri düzenledi!

Türk Hava Yolları (THY), Romanya'nın başkenti Bükreş'te tanıtım günleri düzenledi. THY'nin Samsun'daki yetkili satış acentelerinin katıldığı başkent Bükreş'teki tanıtım günlerinde, iki kentteki turizm acentelerinin ortak çalışma yapması kararlaştırıldı.

THY yurt dışı büroları için eleman arıyor!

TÜRK Hava Yolları (THY), yurt dışı ofislerinde idari ve mali konularda çalışacak personel alımı için resmi internet sitesinden duyuru yaptı. Şartları taşıyan adayların, ilana internet üzerinden başvurmaları gerekiyor...

THY ilk 6 ayda 172 milyon lira kar elde etti!

Türk Hava Yolları (THY) 2014 yılının ikinci çeyreğinde 495 milyon lira esas faaliyet karı ve 398 milyon lira net kar elde ederek, ilk altı ayı 312 milyon lira esas faaliyet karı ve 172 milyon lira net karla tamamladı...

THY'nin satış gelirleri 11 milyar 266 milyon liraya ulaştı!

Türk Hava Yolları(THY), geçen yılın ikinci çeyreğinde 143.5 milyon lira olan net kârını, bu yılın aynı döneminde yüzde 177 artırarak 398.1 milyon liraya çıkardı. THY'nin altı aylık kârı ise yüzde 42'lik artışla 171.8 milyon TL oldu...

THY Asmara seferlerini başlattı!

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları (THY) Afrika’da sefer düzenlediği 42. nokta Eritre'nin başkenti Asmara'ya uçuş başlattı. Asmara’ya uçuşlar tüm vergiler dahil, gidiş-dönüş 464 avrodan başlıyor.

THY, dünyaca ünlü tatil destinasyonlara sefer yapacak!

Türk Hava Yolları'nın İletişim Direktörü olan Aage Dünhaupt THY'nin henüz uçmadığı Maldivler, Seyşel Adaları, Mauritius, Las Vegas gibi dünyaca ünlü tatil destinasyonlarına sefer yapacağını söyledi.

Brüksel-İstanbul seferini yapan THY uçağı Sofya'ya acil iniş yaptı!

Brüksel-İstanbul seferini yapan THY uçağının, Sofya Havalanına’na acil iniş yaptığı açıklandı.Bulgaristan Ulusal Radyosu ( BNR ), uçakta sahibi belirsiz bir dizüstü bilgisayar bulunduğunu bildirdi.

THY iptaller için özür diledi!

Türk Hava Yolları (THY), hava muhalefeti nedeniyle bazı uçuşların yapılamamasıyla ilgili açıklama yaptı.Türk Hava Yolları, bugün ve tüm hafta sonu yaşanması muhtemel sefer iptalleri ve aksaklıklardan dolayı özür diledi.

thy ofisleri Haberi

thy ofisleri

Türk Hava Yolları (THY), Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te inşa edilen iki katlı yeni merkez ofis binasını hizmete açtı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; satış ve yönetim ofisinin açılışı Kırgızistan Ulaştırma ve Yol Bakan Yardımcısı Cenişbek Nogoybayev, Türkiye'nin Bişkek Büyükelçisi Cengiz Kamil Fırat, Türk Hava Yolları Asya ve Uzak Doğu Satış Başkan Yardımcısı Tuncay Eminoğlu, KKTC Bişkek Temsilcisi Atınç Keskin, Bişkek Büyükşehir Belediye İdaresi Başkanı Balbak Tülöbayev ve THY Bişkek Müdürü Özgür Suuçak tarafından yapıldı.

Törende önemli açıklamalarda bulunan Nogoybayev, THY'nin Bişkek'te yeni ofisinin açılışını yapmak için bölgeye gelen konuklara teşekkürlerini iletti.

THY ile Kırgızistan arasında tarihi bağın bulunduğunu belirten Nogoybayev, "Kırgızistan, THY ile sıkı iş birliği içindedir. Aramızda tarihi bağ vardır. İş birliğimizi geliştirerek büyütüyoruz. THY, İstanbul-Bişkek-İstanbul ve İstanbul-Bişkek-Ulanbator seferlerini düzenliyor. Yine bugün...