02 / 05 / 2024

thy online

thy online

Türk Hava Yolları (THY) mil ile alışveriş dönemini başlattı. Türk Hava Yolları mil ile alışveriş dönemini başlattı. Mil sahibi THY yolcuları, millerini shopandmiles.com sitesinde alışveriş yaparak harcayabilecek.

Havayolu şirketleri bayramda ek sefer düzenleyecek!

Bazı havayolu şirketleri, Kurban Bayramı öncesinde artan yolcu talebini karşılamak için ek seferler düzenleyecek. THY, Kurban Bayramı öncesi yaşanabilecek yoğunluk üzerine iç ve dış hatlarda 39 ek sefer koyacak.

Gençler dikkat! THY 17 bin TL maaşla personel alacak...

Türk Hava Yolları (THY), en az lise mezunluğu şartı ile kabin memuru alacak. 17 bin TL maaşlı pozisyon için online başvurular başladı.

İstanbul Yeni Havalimanı THY'nin uçuş noktaları arasına eklendi!

Açılış için gün sayan İstanbul Yeni Havalimanı, Türk Hava Yolları'nın (THY) internet sitesindeki uçuş noktalarına eklendi. Buna göre, online bilet satışına başlandı.

THY'den 55 liraya uçak bileti!

Türk Hava Yolları ( THY ), 30 Eylül'e kadar "online" iç hat bileti alacak yolcularına, 6 Ocak-30 Nisan 2015 arasında 55 liraya seyahat imkanı sundu...

THY'den iç hat uçuşlarında indirim kampanyası!

Türk Hava Yolları ( THY ), 30 Eylül'e kadar "online" iç hat bileti alacak yolcularına, 6 Ocak-30 Nisan 2015 arasında 55 liraya seyahat imkanı sundu.

Online parsel sorgulama!

Bir arsa veya ev alacağınızı elinizdeki tapu bilgilerini teyit etmek istediğinizi düşünelim. Bu durumda, sorgulama yapmak için belediyeye gitmenize gerek kalmadan online parsel sorgulama yapabilirsiniz...

THY'den Lyon seferi açıklaması!

Türk Hava Yolları (THY), Atatürk Havalimanı'ndan saat 05.45'te Lyon'a hareket etmesi planlanan uçağın gecikmesine ilişkin iddialara açıklık getirdi. Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

THY'den Saraybosna uçuşlarında indirim kampanyası!

Konuya ilişkin açıklamaya göre, "dünyanın sayıca en fazla enternasyonal noktasına uçan" THY, Avrupa’da Türk izlerinin en yoğun hissedildiği başkent olan Saraybosna’ya başlattığı yeni uçuş kampanyası ile gidiş-dönüş her şey dahil 99 avroya uçuruyor.

THY Romanya'da tanıtım günleri düzenledi!

Türk Hava Yolları (THY), Romanya'nın başkenti Bükreş'te tanıtım günleri düzenledi. THY'nin Samsun'daki yetkili satış acentelerinin katıldığı başkent Bükreş'teki tanıtım günlerinde, iki kentteki turizm acentelerinin ortak çalışma yapması kararlaştırıldı.

THY yurt dışı büroları için eleman arıyor!

TÜRK Hava Yolları (THY), yurt dışı ofislerinde idari ve mali konularda çalışacak personel alımı için resmi internet sitesinden duyuru yaptı. Şartları taşıyan adayların, ilana internet üzerinden başvurmaları gerekiyor...

THY ilk 6 ayda 172 milyon lira kar elde etti!

Türk Hava Yolları (THY) 2014 yılının ikinci çeyreğinde 495 milyon lira esas faaliyet karı ve 398 milyon lira net kar elde ederek, ilk altı ayı 312 milyon lira esas faaliyet karı ve 172 milyon lira net karla tamamladı...

THY'nin satış gelirleri 11 milyar 266 milyon liraya ulaştı!

Türk Hava Yolları(THY), geçen yılın ikinci çeyreğinde 143.5 milyon lira olan net kârını, bu yılın aynı döneminde yüzde 177 artırarak 398.1 milyon liraya çıkardı. THY'nin altı aylık kârı ise yüzde 42'lik artışla 171.8 milyon TL oldu...

THY Asmara seferlerini başlattı!

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları (THY) Afrika’da sefer düzenlediği 42. nokta Eritre'nin başkenti Asmara'ya uçuş başlattı. Asmara’ya uçuşlar tüm vergiler dahil, gidiş-dönüş 464 avrodan başlıyor.

THY, dünyaca ünlü tatil destinasyonlara sefer yapacak!

Türk Hava Yolları'nın İletişim Direktörü olan Aage Dünhaupt THY'nin henüz uçmadığı Maldivler, Seyşel Adaları, Mauritius, Las Vegas gibi dünyaca ünlü tatil destinasyonlarına sefer yapacağını söyledi.

thy online Haberi

thy online

Türk Hava Yolları (THY) mil ile alışveriş dönemini başlattı. Mil sahibi THY yolcuları, millerini shopandmiles.com sitesinde alışveriş yaparak harcayabilecek.


Shop&Miles markasının "alternatif mil harcatma mecrası" olarak görülen sanal mağaza projesi, THY Genel Müdürlük binasında basına tanıtıldı.


THY Genel Müdürü Temel Kotil, tanıtımda yaptığı konuşmada, çalışmalara sanal mağaza ile başladıklarını belirterek, "İnşallah yeni yılla birlikte başta Atatürk Havalimanı olmak üzere büyük havalimanlarında mağaza açacağız. Bizim adımıza sanal mağaza firmamız var. Tüm lojistiği İstanbul'dan gerçekleştireceğiz. Yönetiminde biz olacağız" diye konuştu.


Shop&Miles kataloğunda hem Türk markaların hem de dünyanın ünlü markalarının bir arada bulunduğuna işaret eden Kotil, "Hatta aralarında Türk reçeli bile var. Çok güzel bir çalışma oldu" dedi.


Kotil, şirketin mali sonuçları açıkladıklarını anımsatarak şunları kaydetti:


"Bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun. Çok yoğun çalışma yaptık. Bu...