20 / 05 / 2024

thy rusya seferi

thy rusya seferi

Türk Hava Yolları alınan izinler doğrultusunda Rusya' nın Astrahan, Stavropol, İtalya' nın Katanya, Cezayir'in Oran, Konstantin, Tlemcen, Batna ve Türkiye' nin Hakkari şehirlerine uçuş başlatıyor...

THY'nin İstanbul Havalimanı'na taşınması 45 saatte bitecek!

İstanbul Havalimanı'na taşınma süreci 5 Nisan saat 03.00'te başlayarak 7 Nisan saat 00:00'da sona erecek şekilde planlandı. THY, 5-6 Nisan'da 707 tır seferi ile 45 saatte yeni evi İstanbul Havalimanı'na taşınmış olacak.

Rusya ile yeni dönem Enka İnşaat'ı olumlu etkileyecek!

Rusya ile yeni dönemin yükselen şirketleri Piyasalar, MoodyVin not değişimine gitmemesi ve Türkiye-Rusya ilişkilerindeki adımlarla olumlu fiyatlandı. Bu sürecin; THY, TAV, Şişecam ve iştirakleri, Enka İnşaat gibi şirketleri olumlu etkileyeceği de belirtiliyor.

THY'den Lyon seferi açıklaması!

Türk Hava Yolları (THY), Atatürk Havalimanı'ndan saat 05.45'te Lyon'a hareket etmesi planlanan uçağın gecikmesine ilişkin iddialara açıklık getirdi. Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

THY'nin Montreal seferleri başladı!

Türk Hava Yolları (THY), Kanada uçuşlarına Toronto’dan sonra bir yenisini daha ekledi. THY’nin ilk Montreal seferi, Pierre-Elliot Trudeau Havaalanı’na inen TK035 sayılı uçakla başladı.

THY Saraybosna-Sabiha Gökçen Havalimanı seferleri başladı!

THY'nin İstanbul'un Asya tarafındaki Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Uluslararası Saraybosna Havalimanı' na ilk seferi bugün yapıldı. THY uçağının Uluslararası Saraybosna Havalimanı'na varışı pasta kesimi ile kutlandı...

THY Stavropol seferlerine başladı!

Türk Hava Yolları' ndan ( THY ) yapılan yazılı açıklamaya göre, THY' nin Rusya Federasyonu' nun güneybatı kesiminde yer alan bölgenin merkezi Stavropol seferleri başladı.

Beyazıt Kalesi'nin anahtarı Rusya'dan çıktı!

Osmanlı Devleti sınırlarındaki Doğu Beyazıt Kalesi'ne ait anahtarlar Rusya'daki savaş müzesinde ortaya çıktı...

Türk müteahhitler Rusya'da 40 milyar dolarlık inşaat yaptı!

Türk müteahhit firmaları Rusya'da toplam değeri 40 milyar dolar olan inşaatları hayata geçirdi...

Ant Yapı Rusya'da 2,24 milyar dolarlık 22 proje yapıyor!

Ant Hill Rezidans projesiyle tanınan Ant Yapı Rusya'da 2,24 milyar dolarlık 22 gökdelen inşa ediyor

THY ile Airbus arasında uçak alımı için imza töreni düzenledi!

THY ile Airbus arasında 117 uçağın alımı için imza töreni gerçekleştirildi...

Bien 16 -19 Nisan'da Rusya'daki MosBuild Fuarı'na katılıyor!

Bien, 16-19 Nisan 2011 tarihleri arasında Moskova’da düzenlenecek Rusya’nın en büyük yapı malzemeleri ve endüstrisi fuarı MosBuild’de zengin ürün portföyünden serilerin yanı sıra üstün teknolojilerle ürettiği yeni ürünlerini de tüm dünyaya sergileyecek.

Çin, Kazakistan ve Rusya demiryolu ile Almanya'ya bağlandı!

İpek yolunun yeninden inşa çalışmaları devam ederken, Çin, Kazakistan ve Rusya demiryolu ile Almanya'ya bağlandı...

Fiba Holding, Rusya'da en az 200 mağaza açacak!

Birçok ünlü markayı Türkiye'ye getiren FİBA Holding, şimdi de Türkiye'den bir markayı yurtdışına açacak. İki perakendeci ile görüştüklerini belirten Hüsnü Özyeğin, Rusya'da en az 200 mağaza açacaklarını söyledi.

thy rusya seferi Haberi

thy rusya seferi


Türk Hava Yolları'ndan yapılan açıklama şöyle:


Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca, uçak müsaitliğine ve izinlere bağlı olarak Rusya'nın Astrahan, Stavropol, İtalya'nın Katanya, Cezayir'in Oran, Konstantin, Tlemcen, Batna ve Türkiye'nin Hakkari şehirlerine tarifeli yolcu seferleri başlatılmasına karar...