15 / 05 / 2024

ThyssenKrupp Elevator

ThyssenKrupp Elevator

Asrın projesi Marmaray' daki asansör ve yürüyen merdiven sistemlerini üreten ThyssenKrupp Elevator, Almanya' nın Rottweil şehrinde 244 metre uzunluğunda ' asansör test kulesi ' inşa ediyor...

Thyssenkrupp Polysius Teknolojik Ürünler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thyssenkrupp Polysius Teknolojik Ürünler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Thyssenkrupp Polysius Gmbh tarafından kuruldu.

Tata Steel ve ThyssenKrupp'un birleşmesine izin verilmedi!

AB Komisyonu, Tata Steel ve ThyssenKrupp'un birleşmesine izin vermedi. AB Komisyonu Rekabetten Sorumlu Üyesi Margrethe Vestager, söz konusu birleşmeyi Avrupa'daki sanayi ve tüketicileri korumak amacıyla izin vermediklerini bildirdi.

ThyssenKrupp Yeni Havalimanı’ndaki en büyük mobilite çözümüne imza attı!

Global mobilite çözümleri sağlayıcısı thyssenkrupp Elevator,dünyanın en büyük projelerinden biri olan İstanbul Yeni Havalimanı’ndaki 143 yolcu biniş köprüsünü ve 4 asansörünü kapsayan tam kapsamlı mobilite çözüm paketini 27 ay gibi kısa bir süre içinde teslim etti.

Hyundai Elevator Türkiye'den eğitime destek!

Türkiye’de inşaat sektörüne paralel olarak büyüyen asansör sektörünün öncüsü Hyundai Elevator Türkiye, mesleki ve teknik anadolu lisesi öğrencilerine özel eğitimler veriyor.

Hyundai Elevator'dan asansöre çift kat çözüm!

Türkiye pazarında 2010 yılından beri faaliyet gösteren Kore devi Hyundai Elevator, yenilikçi ürünleriyle dünya asansör sektöründe fark yaratmaya devam ediyor.

TyssenKrupp, 3. Havalimanı'nın yolcu uçak bindirme köprülerini üretecek!

Alman mühendislik devlerinden ThyssenKrupp, yapımı devam eden 3. Havalimanı için 143 adet yolcu uçak bindirme köprüsü üretecek.

Hyundai Elevator, Avrupa’ya Türkiye’den açılıyor!

Türkiye pazarında 2010 yılından beri faaliyet gösteren Hyundai Elevator Türkiye, yakın zamanda gerçekleştirdiği ortaklık anlaşması sonrası Türkiye’yi Avrupa’ya açılmada üs olarak konumlandırmayı ve faaliyet alanını genişletmeyi planlıyor.

GoodWorks, Hyundai Elevator Türkiye ile anlaştı!

Temmuz ayında Pana Yapı ve Porçöz’ü iş ortakları arasına ekleyen GoodWorks son olarak Türkiye’de Asansör sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Hyundai Elevator Türkiye ile el sıkıştı.

Thyssenkrupp Asansör’den ticari alanlara özel yürüyen merdiven!

thyssenkrupp Asansör, AVM, otel ve ofis gibi alanlar için özel olarak geliştirilen ticari yürüyen merdiven sistemi Velino Classic’i Türkiye pazarına sundu.

thyssenkrupp asansörlerini 246 metrelik kulede test edecek!

thyssenkrupp Asansör’ün Almanya’nın Rottweil şehrinde inşa ettiği test kulesinde çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.246 metre yüksekliğindeki kulede, asansörlerin en zorlu koşullarda test edileceği 12 adet asansör kuyusu yer alıyor.

thyssenkrupp Asansör Türkiye'nin yeni eğitim merkezi İstanbul'da!

Alanının önde gelen şirketleri arasında yer alan thyssenkrupp Asansör Türkiye, eğitimli insan kaynağı yetiştirmeye yönelik faaliyetlerini İstanbul’da hayata geçireceği eğitim merkezi ile sürdürüyor.

MULTI yeraltı ulaşımına yeni olanaklar getiriyor!

thyssenkrupp Asansör’ün geliştirdiği, dünyanın ilk halatsız asansörü olan MULTI, yeraltı ulaşımına yeni olanaklar getiriyor. MULTI, en derin yüzeylerdeki ulaşım platformlarına bile hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşmayı sağlıyor.

thyssenkrupp Asansör, İstanbul Yapı Fuarı’na katıldı!

Bu yıl 39’uncusu düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi çözümlerini tanıtan thyssenkrupp Asansör Türkiye’ye ilgi büyük oldu.Şirket, fuarda biri asansör sistemi diğer ticari yürüyen merdiven sistemi olmak üzere iki ürüne odaklandı.

ThyssenKrupp Elevator Haberi

ThyssenKrupp Elevator

Asrın projesi Marmaray'daki asansör ve yürüyen merpen sistemlerini üreten ThyssenKrupp Elevator, Almanya'nın Rottweil şehrinde 244 metre uzunluğunda 'asansör test kulesi' inşa ediyor. Şirketin CEO'su Andreas Schierenbeck, kulede saniyede 18 metre çıkabilen yüksek hızlı asansörleri de test edeceklerini söyledi. Schierenbeck, "Bu asansörleri Türkiye'de de uygulamak istiyoruz" dedi. Uzunluğuyla dünyanın en yüksek asansör test kulelerinden biri olacağı belirtilen yaklaşık 40 milyon euroluk yatırımla ilgili bilgi veren Schierenbeck, şöyle konuştu: "Türkiye'de çok büyük bir potansiyel, büyük yatırımlar var. Burası en önemli pazarlarımızdan biri. Son olarak Marmaray projesinde 198 asansör ve 165 yürüyen merpen yaptık. Çoğalan yüksek binalar, yüksek hızlı asansörlere ihtiyacı artıracak. Bu asansörü Türkiye'de de uygulamak istiyoruz." 



Mesut Altun/ Sabah...