30 / 04 / 2024

Tianducheng sahte paris

Tianducheng sahte paris

Çin'nin Tianducheng bölgesinde inşa edilen sahte Paris'e halk ilgi göstermiyor.Sahte Paris lüks bir site olarak inşa edildi ancak istediği talebi görmedi.

Mashattan konutlarının sahte iskan belgesi davası başladı!

Taşyapı’nın Maslak'ta hayata geçirdiği Mashattan konutlarına 10 sahte iskân belgesi (yapı kullanım izni) verilmesine ilişkin dava dün görülmeye başlandı

Kiracının sahte senet oyununu mahkeme bozdu!

30 yıl önce kiracısı oldukları gurbetçi Mehmet Yılık’ın gayrimenkullerine sahte senetle haciz koyduran çifte, hem dolandırıcılıktan hem de resmi evrakta sahtecilikten hapis cezası verildi.

Mashattan konutlarına 10 sahte iskan belgesi verildi iddiası!

Taşyapı’nın hayata geçirdiği ünlü Mashattan konutlarına 10 sahte iskân belgesi (yapı kullanım izni) verildiği iddia edildi.

Girne'de sahte evrakla arazi satan dolandırıcıya 7 yıl hapis!

Bir şahsa ait araziyi sahte vekâletnameyle satan dolandırıcı yakalandı. Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan dolandırıcı 7 yıl hapse mahkum edildi.

Paris'te 3 bin 600'den fazla kişi evsiz!

Fransa'nın başkenti Paris'te 3 bin 600'den fazla kişi sokaklarda yaşıyor. Şehrin sokaklarında ve metro istasyonlarında "evsizlerin tespiti" taraması yapıldı.

Girne'de sahte emlakçı krizi!

Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Başkanı Hasan Sungur, Girne’de konut sektörünün bir darboğaza gireceği iddiaları ile ilgili konuştu. Sungur, sahte emlakçılara karşı uyarılarda bulundu.

Nevşehir'de sahte çekle inşaat malzemesi alan dolandırıcılar yakalandı

Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde, iş yerinden sahte ve çalıntı çek karşılığında inşaat malzemesi alan 5 kişi, jandarmalar tarafından yakalandılar. 

Sahte kimlikle e-Devlet üzerinden arsa dolandırıcılığı: 10 gözaltı!

Sahte kimlik belgesi hazırlayarak PTT'den e-Devlet şifresi alan ve başkasına ait 15 milyon lira değerindeki arsanın iki parçasını yarı fiyatına sattıkları iddia edilen 10 kişi, Ankara Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alındı....

Sahte tapuya karşı işbirliği!

Sahte tapuya karşı Tapu Kadastro ve Noterler Birliği harekete geçti. İki kurumun oluşturduğu ortak altyapı sayesinde tapu görevlisi vekaletin sahte mi yoksa gerçek mi olduğunu anında görüp, müdahele edebilecek.

Paris çatılarında tarım!

Dünya kentlerinde boş bina ve depolar da dikey çiftlikler olarak değerlendirilmeye başlandı. Paris'in ünlü Bastille Opera binasında 2 bin 500 metrekarelik çatısında dev bir bahçe kuruldu.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda 9 bin sahte yolcu ve 18 bin bagajla test!

İstanbul’un yeni havalimanında çalışmalar son aşamaya yaklaşırken, aksaklıkların belirlenmesi için binlerce sahte yolcu ve bagajla deneme uçuşları yapılacak. 

Sahte tapu satış sözleşmesinde notere dava açılır mı?

Noter, satış vaadi sözleşmesi yapılırken vatandaş adına tapu kaydını incelemekle görevli midir? Sahte tapuyu onaylayan notede dava açılır mı?

2. el konutlarda sahte tapulara dikkat!

Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma platformu tapu, günümüzde sıkça rastlanmaya başlanan sahte tapuların tespitinde kullanıcılara rehberlik edecek önemli bilgilere yer veriyor. 

Tianducheng sahte paris Haberi

Tianducheng sahte paris

Çin'in Tianducheng bölgesinde sahte Paris inşa edildi. Ancak sahte Paris inşaat şirketlerinin umutlarını boşa çıkardı. Halk sahte Paris'e ilgi göstermiyor.

Hangzhou şehrinde Eiffel Kulesi bile var. 



Hürriyet'te yer alan habere göre; Sahte Paris lüks bir site olarak inşa edildi ve proje üzerinde 2007 yılından beri çalışılıyor. 10 bin kişiye ev sahipliği yapabilecek kapasitedeki siteye talep beklenilen kadar yoğun değil.


Talep eksikliğinin söz konusu sitenin Hangzhou’da çiftliklerin arasında konumlandırılmasından kaynaklandığı düşünülüyor.


Çin bu tarz kopya yapılara yabancı...