05 / 05 / 2024

Tibet Makina 2015 yatırımları

Tibet Makina 2015 yatırımları

Tibet Makina Genel Müdürü Tibet Arbak, iş ve inşaat makineleri, vinçler, demir-çelik endüstrisi, off Ishore açık deniz platformları, savunma sanayii, rüzgar türbinleri, şişeleme ve dolum makineleri için dişli ve rulman imalatı yaptıklarını kaydetti..

Biriketiş Makina İnşaat Taşımacılık Oto Yedek Parça Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Biriketiş Makina İnşaat Taşımacılık Oto Yedek Parça Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Taner Kanberoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Sancaktepe'de kuruldu.

Hundaş Yapı İnşaat Maden Makina Sanayi Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hundaş Yapı İnşaat Maden Makina Sanayi Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Fırat Daştan ve Aras Güney tarafından 300 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Mina Çelik Kapı Üretim Tesisleri Makina İnşaat İth.İhr.Sanayi Ve Tic.Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mina Çelik Kapı Üretim Tesisleri Makina İnşaat İth.İhr.Sanayi Ve Tic.Limited Şirketi İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde Başakşehir'de kuruldu.

Tibet Makina yeni tesis kurmaya hazırlanıyor!

Tibet Makina Genel Müdürü Tibet Arbak, iş ve inşaat makineleri, vinçler, demir-çelik endüstrisi, off Ishore açık deniz platformları, savunma sanayii, rüzgar türbinleri, şişeleme ve dolum makineleri için dişli ve rulman imalatı yaptıklarını kaydetti..

ASCENDUM Makina KOMATEK 2015 Fuarı'na katılacak!

ASCENDUM Makina iş makinaları sektörünün en önemli fuarı olan KOMATEK 2015 fuarında ziyaretçileriyle bir araya gelecek. ASCENDUM’un ziyaretçilerine bir de sürprizi olacak: Volvo H serisi yükleyici ilk kez ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

ADV Kule Vinç 6-10 Mayıs'ta KOMATEK 2015 Fuarı'na katılacak!

ADV Kule Vinç 6 - 10 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan KOMATEK 2015 14. Uluslararası İş ve İnşaat Makina, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı’nda A1- Holünde ADV Standında yer alacak.

HC Havuz İnşaat ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HC Havuz İnşaat ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye bedeli ile 18 Mart 2015'te, Başakşehir'de Hilmi Civan Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Cem İnşaat Turizm Makina Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cem İnşaat Turizm Makina Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 16 Mart 2015'te, 60 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de, Cem Ercan Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Alaca Makina İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Promosyon Limited Şirketi kuruldu!

Alaca Makina İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Promosyon Limited Şirketi 11 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaynarca'da, Nejla Aktan Müdürlüğü 'nde kuruldu.

YMH Teknoloji Elektronik Mühendislik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YMH Teknoloji Elektronik Mühendislik Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Halil İbrahim Erdoğan Müdürlüğü'nde kuruldu.

Simteks Yapı Tekstil Elektronik Makina İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simteks Yapı Tekstil Elektronik Makina İthalat ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye bedeli ile 3 Mart 2015'te Fatih'te, Sabriye Tırımoğlu Müdürlüğü'nde kuruldu.

Anfa Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anfa Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 16 Şubat 2015'te, 1 milyon TL sermaye ile Ataşehir 'de, Altay Coşkunoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

RCS Yapı İnşaat ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RCS Yapı İnşaat ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi 12 Şubat 2015 'te, 10 bin TL sermaye ile Bayrampaşa'da, Ramazan İşbaşaran Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Tibet Makina 2015 yatırımları Haberi

Tibet Makina 2015 yatırımları

İş ve inşaat makineleri, vinçler, demir-çelik endüstrisi, off Ishore açık deniz platformları, savunma sanayii, rüzgar türbinleri, şişeleme ve dolum makineleri için dişli ve rulman imalatı yaptıklarını kaydeden Tibet Makina Genel Müdürü Tibet Arbak, İzmir Menemen'de bulunan mevcut fabrikalarının yanındaki araziye yeni bir tesis kurmaya hazırlandıklarını bildirdi. Arbak, yeni tesiste kule flanşları ve fren diskleri üreteceklerini kaydetti.


Piyasa koşullarının 2014'ün ilk yarısındaki olumsuz seyrine karşın yılın ikinci yarısında hedeflerini yakaladıklarını vurgulayan Tibet Arbak, "Bu yıl yeni CNC tezgahlarına yatırım yaptık. Söz konusu yeni tezgahlarla üretim kapasitemizde yüzde 17'lik artış sağladık. Bu yıl fabrikamızın yanında bulunan araziye yatırım yaparak, mevcut tesisimizi geliştirmek için fizibilite çalışmalarına da başlayacağız. Yeni tesisimizde kule flanşları ve fren disklerinin üretimine başlamayı planlıyoruz" dedi. Üretiminin yüzde 20'sini ihraç...