24 / 05 / 2024

ticaret akanı hayati yazıcı

ticaret akanı hayati yazıcı

Limak Port İskenderun Limanı'nda Ro-Ro seferinin başlaması dolayısı ile düzenlenen törene Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı birlikte katıldı...

Ablak İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ablak İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hayati Ablak tarafından kuruldu.

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayramapaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Akan tarafından kuruldu. 

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Akan tarafından kuruldu.

Akc Çoban İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akc Çoban İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akan Çoban tarafından kuruldu.

Bayern İnşaat Elektrik Kimya Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayern İnşaat Elektrik Kimya Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Akan tarafından kuruldu.

Genesis Yatırım İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genesis Yatırım İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Korkmaz tarafından kuruldu.

Çakan2023 İnşaat Nakliye Kimya Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakan2023 İnşaat Nakliye Kimya Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Çakan tarafından kuruldu.

Mhr Akan İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhr Akan İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Akan, Muhammer Akan ve Murat Akan ortaklığında kuruldu. 

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye 417 Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Ortaç Balcı ve Öznur Çakan ortaklığında kuruldu.

Rkc İnşaat Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rkc İnşaat Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Hayati Rakıcı ve İrfan Coşar ortaklığında kuruldu.

Altındağ Tüketim Malzemeleri İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altındağ Tüketim Malzemeleri İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Hayati Özdemir tarafından kuruldu.

Akan Ao Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akan Ao Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Fatma Akan tarafından kuruldu.

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Uğurlu tarafından kuruldu.

ticaret akanı hayati yazıcı Haberi

ticaret akanı hayati yazıcı

Limak Port İskenderun Limanı'nda Ro-Ro seferinin başlaması dolayısı ile düzenlenen törene Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı birlikte katıldı. Sadullah Ergin, kriz öncesi dönemi daha da aşacak bir rakama doğru hızla ilerlediklerini belirtti.


11 ay önce İskenderun Limanı'nın özelleştirmesiyle ilgili tören yapılırken geleceğe yönelik kurulan hayallerin geç kalınmasına rağmen gerçekleştiğinin ifade eden Ergin, Hatay'ın yıllardır hak ettiği ilgi ve yatırımı alamadığını...