17 / 07 / 2024

ticaret ve müteahhitlik gezisi

ticaret ve müteahhitlik gezisi

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ve beraberindeki 170 kişilik işadamı heyeti, bugün Hindistan'a ticari çıkarma yapacak.

Bakanlık açıkladı! 2023 yılında kira ve müteahhitlik giderleri için 383,5 milyon TL harcandı...

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın kira ve müteahhitlik gideri belli olduğu açıklandı. Bakanlık 2023'te kira ve müteahhitlik giderleri için 383,5 milyon TL harcadığı ifade edildi.

Sds Müteahhitlik Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sds Müteahhitlik Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sadullah Damarseçkin tarafından kuruldu.

Aslanlar Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslanlar Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Arslan tarafından kuruldu.

Smy Müteahhitlik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smy Müteahhitlik Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Sefa İçen ve Yakup Bozdemir ortaklığında kuruldu.

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Yapı Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Müteahhitlik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün KAadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Babaoğlu tarafından kuruldu. 

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhs Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Behçet Barış Başça ve Buğra Hasan Ali Başça ortaklığında kuruldu.

Asır Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Asır Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Asır Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Şile'de yapıldı.

Özcanoğulları Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özcanoğulları Mühendislik Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Özcan ve Müslüm Özcan ortaklığında kuruldu.

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabrnın İnşaat Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Akyüzler Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüzler Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akyüz taarfından kuruldu.

Acarlar Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acarlar Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Can Acar ve Erol Acar ortaklığında kuruldu.

İms Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Gıda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İms Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Gıda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Yılmaz tarafından kuruldu.

Yüzey Müteahhitlik İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzey Müteahhitlik İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaattin Akyüz ve Ömer Zeyrek ortaklığında kuruldu.

ticaret ve müteahhitlik gezisi Haberi

ticaret ve müteahhitlik gezisi
Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Türkiye'nin Asya-Pasifik ticaret açılım politikasında `mihenk noktası' olarak belirlenen Hindistan'a, 170 kişilik bir heyetle ticari çıkarma yapacak. Tüzmen, heyet üyelerinin çoğunluğu müteahhitlerden oluşan gezisine bugün başlayacak. Tüzmen ve işadamları, 22 Mart'a kadar sürecek Yeni Delhi ve Mumbai'yi kapsayacak gezisi boyunca, Hindistan iş çevreleri ile yoğun temaslarda bulunacak. `Ticaret ve müteahhitlik' gezisine katılan 170 kişilik heyetin 100 kişiden fazlasını işadamları oluşturuyor. Hindistan'ın, gelecek dönemde enerji, karayolları, demiryolları, limanlar, havaalanları, tarımsal sulama ve içme suyu alanlarında 500 milyar dolar tutarında altyapı projesi öngördüğü belirtiliyor. Türk müteahhitlerinin bu pazardan pay alması açısından, bu ziyaretin önem taşıdığı vurgulanıyor....