05 / 05 / 2024

Tijen Seymen Emlak Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu

Tijen Seymen Emlak Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu

Tijen Seymen Emlak Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi 18 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de, Tijen Seymen Müdürler Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Casaba Gayrimenkul Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casaba Gayrimenkul Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Süheyla Seymen tarafından kuruldu.

O ildeki 5 arsa satılıyor! 8 taksit fırsatını kaçırmayın!

Seymen Emlak Müdürlüğü, Ankara ili, Kahramankazan, Çubuk ve Pursaklar ilçelerinde yer alan 5 arsayı 8 taksit imkanıyla satıyor. İşte fiyatlar...

Ankara'da 49 yıllığına irtifak hakkı tesis edilecek! İhalesi 31 Ağustos'ta!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğünden: tarafından Kahramankazan İlçesi Saraç Mahallesi'ndeki taşınmazlar üzerinde 49 (kırk dokuz) yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesis edilecek.

Ankara'da tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü tarafından Kahramankazan İlçesi Orhaniye Mahallesi'nde tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor...

Milli Emlak taksitle kamu konutu satıyor! Emlak vergisinden muaf konut almak isteyenler dikkat!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü, Ankara Keçiören'de kamu konutu satıyor. İşte ihale detayları...

Milli Emlak Ankara'da konut alanı imarlı 3 adet arsa satıyor!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü, Ankara Pursaklar'da yer alan 3 adet arsayı 16 milyon 760 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara'da Hazine'ye ait 55 adet arsa satışa çıktı!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü, Ankara'da yer alan 55 adet arsayı satışa çıkardı.

Ankara'da 23.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü, Ankara Pursaklar'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 23 milyon 69 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara'da 14.3 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü Ankara'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 14 milyon 370 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Milli Emlak Ankara'daki 40 arsayı satışa çıkardı!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü, Ankara'da yer alan 40 adet arsayı satışa çıkardı.

Ankara'da 12.1 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü, Ankara'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 12 milyon 59 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Milli Emlak'tan 28.8 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Ankara Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Ve Seymen Emlak Müdürlüğü Ankara ili, Gölbaşı, Çubuk ve Keçiören ilçelerinde yer alan taşınmazları 28 milyon 811 bin 200 TL'ye satıyor. 

Ankara Barbaros'ta 9.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü, Ankara Barbaros'ta yer alan kentsel servis alanı imarlı gayrimenkulü 9 milyon 590 bin lira bedelle satışa çıkardı.

Tijen Seymen Emlak Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu Haberi

Tijen Seymen Emlak Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu

Tijen Seymen Emlak Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 18 Mart 2015'te Tijen Seymen Müdürler Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Tijen Seymen Emlak Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi iş konusu;Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel...