05 / 05 / 2024

tika gazze projeleri

tika gazze projeleri

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı'nın (TİKA) 2014 yılında İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda evleri yıkılan Filistinliler için 320 konut inşasını içeren projeye başladığı bildirildi.

TİKA Gazze'de 320 daireli toplu konut inşa etti!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), 2005 ila 2018 yılları arasında gerçekleştirdiği 543 projeyle Filistinlilerin ihtiyaçlarına cevap veriyor...

TİKA'nın Gazze'de inşa ettiği konutlar teslim edildi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'nın Gazze'de hayata geçirdiği 320 konut, Filistinlilere teslim edildi.

TİKA'nın Gazze'de inşa ettiği konutlar Filistin yönetimine devredildi!

TİKA tarafından yaptırılan Gazze'deki 320 konut, imzalanan anlaşmayla Filistin Bayındırlık ve İskân Bakanlığı'na teslim edildi.

TİKA'dan Gazze'ye 320 konut!

İsrail'in 2014'te Gazze'ye düzenlediği saldırı sonucu meydana gelen yıkım nedeniyle evsiz kalanlara TİKA yardım eli uzatıyor. TİKA, Gazze'de 320 yeni konut inşa ediliyor.

Türk heyeti Gazze'deki projeleri denetledi!

Kudüs Başkonsolosu Hüsnü Gürcan Türkoğlu ve beraberindeki heyet, Türkiye'nin Gazze'de yürüttüğü insani yardım projelerini yerinde inceledi.

TİKA'nın Gazze'deki fabrikası açıldı!

Gazze Şeridi'nin Han Yunus kentindeki Abasan beldesinde, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) tarafından yaptırılan zeytinyağı fabrikası fabrikası törenle hizmete açıldı.

TİKA'dan Gazze'ye 320 konutluk proje!

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda evleri yıkılan Filistinliler için yürütülen 320 konutluk projenin yüzde 65'i tamamlandı.

TİKA'dan Gazze'ye 320 konut!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı'nın (TİKA) 2014 yılında İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda evleri yıkılan Filistinliler için 320 konut inşasını içeren projeye başladığı bildirildi.

Bayrampaşa konut projeleri 2013!

Uzun yıllar tarihi Bayrampaşa Cezaevi ile anılan Bayrampaşa'da bugün birbiri ardına lüks konut projesi yükseliyor. Cezaevi ve sanayi yapıların gölgesinden kurtulan bölgede konut fiyatları 1 milyonun üzerine çıktı. İşte Bayrampaşa konut projeleri...

Ergün Koç, Karacabey'e yapılacak mega projeleri açıkladı!

Karacabey'in bağımsız Belediye Başkanı Ergün Koç, 2014 yılında ilçeye yapılacak "mega projeler" adını verdiği yatırımları açıkladı. Ergün Koç, bunların Karacabey'in olmazsa olmaz projeleri olduğunu belirtti.

Kampanyalı konut projeleri İstanbul 2013!

Konut kampanyaları bayram sonrasında da hız kesmeden devam ediyor. Birbirinden avantajlı seçeneklerle müşterilerinin karşısına çıkan konut yatırımcıları faizi sıfırladı, peşinatı kaldırdı, taksiti de erteledi. İşte kampanyalı konut projeleri İstanbul...

Bahçelievler konut projeleri 2013!

Gelecekte kazandıracak lokasyonlar arasında yer alan Bahçelievler konut projelerini araştırdık. Bölgede fiyatlar 209 bin TL'den başlıyor 1 milyon 265 bin TL'ye kadar yükseliyor. İşte Bahçelievler konut projeleri ve fiyatları....

Hüseyin Aslan: Belediyeler altyapılı arsa projeleri üretmeli!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ev sahibi olamayanlar için altyapılı arsa projeleri üretilerek, bu sorunun çözülmesi gerektiğini söyledi. Hüseyin Aslan konut sektörünün en önemli maliyetlerinden birini arsa paylarının oluşturduğunu ifade etti...

tika gazze projeleri Haberi

tika gazze projeleri

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansının (TİKA) 2014 yılında İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda evleri yıkılan Filistinliler için 320 konut inşasını içeren projeye başladığı bildirildi.


TİKA ile Filistin Bayındırlık ve İskan Bakanlığı arasında bugün Gazze'de iş birliği anlaşması imzalandı. İmza töreninin ardından konuşan TİKA Filistin Koordinatörü Bülent Korkmaz, 320 konut inşasını öngören 13 milyon dolar değerindeki projeye başladıklarını belirtti.


Konutların "Vadi Gazze" köyünde inşa edileceğini dile getiren Korkmaz, 20 blok halinde 20 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek konutlar için İsrail saldırılarında evlerini kaybeden ailelerin hedef kitle olduğunu söyledi.


"TİKA'nın konut inşası Türkiye'nin Gazze'ye desteğini teyit ediyor"

Filistin Bayındırlık ve İskan Bakanı Mufid Hasayine de desteklerinden dolayı TİKA'ya teşekkür ederek, "TİKA'nın konut inşası Türkiye'nin Gazze'ye olan desteğini ve İsrail ablukasına karşı duruşunu teyit etmektedir." ifadelerini...