18 / 05 / 2024

TİKA iletişim

TİKA iletişim

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı’na ( TİKA ), Bosna Hersek'teki kültür, tarih, eğitim, sağlık ve tarım projelerine verdiği desteklerden dolayı Saraybosna Şehir Plaketi ödülü verilmesi kararı alındı...

TİKA Afganistan'a okul yaptırdı!

Afganistan'a, eğitimden sağlığa, yol yapımından kadınlara yönelik projelere kadar birçok alanda milyonlarca dolarlık yardımda bulunan Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı TİKA, Afganistan'a okul yaptırdı...

BİM'de İçim tereyağı 195 TL'ye, tam yağlı TekSüt kaşar peyniri 189 TL'ye düştü! BİM 14 Kasım 2023 aktüel kataloğu...

BİM'in 14 Kasın Salı 2023 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda BİM'de İçim tereyağı 195 TL'ye, tam yağlı Tek Süt kaşar peyniri 189 TL'ye düştü. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası iletişim!

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Bugün başlayan kampanya 31 Ekim'e kadar devam edecek. 

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen Ahmed Abdulrahman tarafından kuruldu.

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tempo City Kağıthane iletişim!

Tempo City Kağıthane iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 217 daire ve 17 ticari birimden meydana gelen projede teslimlerin 2019 yılının Temmuz ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Kağıthane Vadi Koru iletişim!

Kağıthane Vadi Koru iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Vadi Koru projesi için ön talepler toplanıyor...

Kağıthane Adatepe Hasbahçe iletişim!

Toplam 200 daireden meydana gelen Adatepe Hasbahçe projesi Tora İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Kağıthane Adatepe Hasbahçe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Kaşmir Mavi Orkide iletişim!

Ankara Kaşmir Mavi Orkide iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kaşmir Mavi Orkide projesinde ön talepler toplanıyor...

Sur Yapı Kağıthane iletişim bilgileri!

Arsa alanı 7 bin 782 metrekare olan Sur Yapı Kağıthane projesi 217 daire ve ticari birimlerden oluşuyor. Projede ön satışlar başladı. Sur Yapı Kağıthane iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Kağıthane İva Suites iletişim!

Kağıthane İva Suites iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İva Suites fiyatları 299 bin TL'den başlıyor...

TİKA iletişim Haberi

TİKA iletişim

TİKA'dan yapılan açıklamada, Saraybosna Büyükşehir Belediye Başkanı İvo Komşiç'in kültür, eğitim, bilim, tarih, sağlık ve bilim alanlarında Bosna Hersek'e sağlanan destekten dolayı verilen ödülün TİKA'ya sunulan bir nevi teşekkür olduğunu söylediği belirtildi. Komşiç, ödülün verilmesinde, TİKA tarafından gerçekleştirilen pek çok projenin yanı sıra özellikle 2012 yılında açılışı gerçekleştirilen "11/07/1995 Srebrenitsa Anma Galerisi"nin de belirleyici olduğunu vurguladı. 


 Komşiç, Birleşmiş Milletler tarafından güvenli bölge ilan edilmiş olmasına rağmen 1995'te 8 binden fazla Boşnak'ın katledildiği Srebrenitsa'da yaşanan soykırımı anlatan fotoğraf ve belgelerin sergilendiği 11Temmuz 1995 Srebrenitsa Anma Galerisi"nin Saraybosna'da açılmasının TİKA eliyle gerçekleştiğini ifade ederek, “Anma galerisi ülkede bu tarz müzeler içerisinde bir ilk olmasının yanı sıra içerdiği fotoğraf ve belgelerle 1990'lı yıllarda Bosna'da yaşanan savaşa dair gerçekleri anlatıyor" diye konuştu.


Ödülün gelecek nisan...