01 / 06 / 2024

tika ortak projeler

tika ortak projeler

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından bazı ülkelerde yürütülen ortak projelerin tamamlanması dolayısıyla düzenlenen törene, projesi tamamlanan ülkelerin üst düzey yetkilileri video konferans yöntemiyle katıldı.

Uluslararası gayrimenkul şirketi VS Partners, Azerbaycan’da ortak projeler için harekete geçti!

Uluslararası gayrimenkul şirketi Value Solution Partners, Azerbaycan merkezli gayrimenkul şirketi PMD Group LLC ile iş birliğine açıkladı.

Ekrem İmamoğlu: İlçe belediyeleri ile eş güdümlü projeler üretmek istiyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ortak masa toplantıları kapsamında Şile Belediyesi’ni ziyaret etti. İmamoğlu, “İlçe belediyeleri ile eş güdümlü projeler üretmek istiyoruz” dedi.

Konutta yüzde 20 indirim kampanyasına dahil projeler!

GYODER, İNDER ve KONUTDER'in ortak başlattığı yüzde 20 indirim kampanyası 15 Haziran'da sona erecek. İşte konutta yüzde 20 indirim kampanyasına dahil projeler..

Ekonomik iş birliğinde müteahhitlik sektörü önemli!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türk ve Birleşik Krallık müteahhitlik firmalarının üçüncü ülkelerde başarılı ortak projeler gerçekleştirmesinin, iki ülke arasında diğer konulardaki iş birliğini daha da geliştiren önemli bir katalizör olacağını bildirdi. 

İstanbul'da Uluslararası Gençlik Merkezi inşa edilecek!

İBB Geçlik Meclisi, BM Habitat ile Dünya Yerel Gençlik Meclisleri Birliği kuracak. Dünya gençliği yürütülecek ortak projeler için İstanbul'da buluşacak. 

Türkiye ve Amerika’daki Türk emlakçılar arasında köprü kurulacak!

Türkiye’de ve Amerika’da faaliyet gösteren Türk emlakçılar arasındaki işbirliğini arttırmak için ortak projeler geliştirilecek.

Era Yapı'dan standartları değiştirecek projeler!

Nitelikli ve lüks kentsel dönüşüm projelerine imza atma amacı ile Mtb Proje ile Nish 34 mimarlığın ortak girişimi olarak kurulan Era Yapı, dönüşüm ile ilgili çoğu standartları değiştirecek projeler geliştiriyor.

SEDAŞ, Üniversiteler ile ortak projeler gerçekleştirecek!

SEDAŞ, elektrik dağıtım bölgesindeki üniversitelerle etkin iletişim kurma hedefi doğrultusunda, SAÜ,KOÜ,BAİBÜ,DÜ ve GTÜ ile ortak projeler gerçekleştirmek amacıyla ilk adımları attı.

Tekfen Emlak Geliştirme: GYO'ya dönüşebiliriz!

Tekfen Emlak Geliştirme, ABD'li fon şirketi Amstar'la ortak projeler geliştirecek. Genel Müdür Ömer Egesel, "Şu sıralar çalıştığımız 2-3 proje var. Biz de GYO'ya dönüşebiliriz" dedi.

Çerkezköy'e kültür merkezi ve kapalı spor salonu geliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Çerkezköy Belediyesi’nin ‘Ortak Projeler’ kapsamında Çerkezköy’de yapacağı Kültür Merkezi ve Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nun temeli 2016 yılında atılacak.

Kıbrıslı Türk ve Rum müteahhitlerden ortak projeler yolda!

Kıbrıs'ın her iki tarafındaki müteahhitler, Rum Yönetimi Başkanı Anastasiadis'e ara bölgedeki tarihi eserlerin inşası, ortak bir ofis kurulması ve inşaatla ilgili alt komite oluşturulması yönünde öneriler sundu.

Aşçıoğlu ve Deyaar Grubu ortak projeler geliştirecek!

SELENIUM markalı projeleriyle tanınan Aşçıoğlu Grubu, Birleşik Arap Emirlikleri’nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Dubai merkezli Deyaar ile ortaklık anlaşması imzaladı.

Karşıyaka Turizm Master Planı Ağustos'ta tamam!

Eğitim ve kültür sanat konularında ortak projeler üreten, son olarak Karşıyaka’nın Turizm Master Planını hazırlamak için bir araya gelen Karşıyaka Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi, 5 yıllık plan için sona yaklaştı.

tika ortak projeler Haberi

tika ortak projeler

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından bazı ülkelerde yürütülen ortak projelerin tamamlanması dolayısıyla düzenlenen törene, projesi tamamlanan ülkelerin üst düzey yetkilileri video konferans yöntemiyle katıldı. 


TİKA tarafından yapımı tamamlanan ortak projelerden Makedonya'da Atatürk'ün babası Ali Rıza Efendi Anı Evi, Filistin'de El-Bireh Türk Okulu, Somali'de Mogadişu Dostluk Yolu, Tunus'ta Tarımsal Kalkınma Projesi, Gürcistan'da AİSİ Engelli Merkezi'nin açılışı Ankara Ticaret Odası'nda (ATO) video konferans sistemi ile yapıldı.


"Ayrı Coğrafyalarda Aynı İmza" adıyla düzenlenen törene Makedonya'dan video konferansla katılan Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge İvanov, Başbakan Erdoğan'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. 



Cumhurbaşkanı İvanov, "Makedonya Cumhuriyeti'nde gördüğümüz tüm desteklerden ötürü teşekkürlerimizi ve selamlarımızı iletmek istiyorum. Bu vesileyle bu ortak evde ortak tarih, kültürümüzü ve ortak geleceğimizi de paylaşmaktayız. Soma'da hayatını kaybedenlerin ailelerine de taziyelerimizin aktarılmasını ayrıca...