21 / 05 / 2024

tiko gayrimenkul girişimleri

tiko gayrimenkul girişimleri

Sina Afra tarafından kurulan gayrimenkul girişimi Tiko, 65 milyon dolar A serisi yatırımı yaptı. 

Elie Saab Bosphorus lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Saab’ın tasarımına imza attığı Tor Holding ve Senar İnşaat işbirliğiyle hayata geçirilen İstanbul’un yeni seçkin yaşam projelerinden biri olan lüks gayrimenkul girişimi Elie Saab Bosphorus'un lansmanı yapıldı.

Konut alım-satım ve kiralamada dikkat! Yetki Belgesi olmayan emlakçılarla çalışmayın!

Ticaret Bakanlığı, Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası’nın (ATEM) girişimleri ile “Ev alırken, satarken ya da kiralarken dikkat!” uyarısında bulunarak kamu spotu yayınladı. 

SPK'dan yatırımcılara uyarı! Yasa dışı para toplama girişimleri cezalandırılacak

SPK çeşitli mecralarda bazı sektörlerde yatırım yapılacağı gerekçesiyle SPK'ya izahname sunulmadan usulsüz olarak hisse ve pay satışı yoluyla para toplayan kişilerle ilgili kamuoyunu uyardı.

Emtia piyasalarında son durum ne? Altın, gümüş, buğday, mısır, Brent petrol fiyatları yükseldi mi? 

Türkiye’nin diplomatik girişimleri sonrasında Rusya'nın tahıl anlaşmasına geri dönmesiyle buğday fiyatında yüzde 6'nın üzerinde düşüşler yaşandı. Peki emtia piyasasında son durum ne? İşte ayrıntılar...

İşletmelerin gayrimenkul seçimleri değişti! Gayrimenkulde e-ticaret etkisi!

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Emre Keltek, işletmelerin gayrimenkul seçimlerinin değiştiğini belirtti. İşte o açıklamalar...

Tüpraş Enerji Girişimleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tüpraş Enerji Girişimleri Anonim Şirketi Şişli'de İbrahim Yelmenoğlu, Doğan Korkmaz ve Levent Zağra ortaklığında kuruldu.

Tiko'dan 65 milyon dolarlık yatırım!

Sina Afra tarafından kurulan gayrimenkul girişimi Tiko, 65 milyon dolar A serisi yatırımı yaptı. 

Bolu Arasta Projesi Eylül'de tamamlanıyor!

Bolu Gerede'de metruk halde bulunan ve Belediye Başkanı Mustafa Allar'ın girişimleri ile 3 bin metrekarelik alanın bin metrekaresi kamulaştırılarak hayata geçirilen Arasta Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projenin Eylül'de tamamlanması bekleniyor. 

Rize’de kentsel dönüşüm 30 Ocak'ta başlayacak!

Rize Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile kentsel dönüşüm için gerekli girişimleri başlattıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Rahmi Metin, “Yıkım işlemlerine 30 Ocak’ta başlamayı planlıyoruz” diye konuştu.

Dublörlü tapularla milyonlarca liralık vurgun! 

Tapuda 'dublör' yöntemiyle yapılan dolandırıcılık girişimleri gün geçtikçe artıyor. İzmir Emlak Kulübü Başkanı Rıdvan Akgün, yapılan bu sahtecilikle dolandırıcıların milyonlarca liralık vurgun yaptığını dile getirdi. 

Uparazzi'den gayrimenkul girişimcilerine çağrı!

Türkiye’de arsa ve arazi yatırımlarında özelleşmiş ilk ve tek gayrimenkul danışmanlık markası olan uparazzi, uzun süren, titiz bir çalışmadan sonra sektörde yıllardır süregelen önemli bir ihtiyacı kapatmak amacıyla “Yatırımın Doğal Hali” sloganıyla harekete geçti. 

Şanlıurfa Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesi'nde ihale süreci başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin girişimleri ile Şanlıurfa’nın senelerdir beklediği Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesinin 1. Etabı için ihale süreci başlatıldı.

Alp Keler: Gayrimenkul girişimi sermayesi fonlarında aksamalar yaşanıyor!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) Başkanı Dr. Alp Keler, sermaye piyasaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Keler, yatırım fonları ile ilgili tüzel kişiliklerde gayrimenkul girişim sermayesi fonlarının tapu ve ticari sicil gibi işlemlerinde bazı aksamalar yaşandığını söyledi.

tiko gayrimenkul girişimleri Haberi

tiko gayrimenkul girişimleri

Türkiye Girişim Ekosistemi 2021'nin ikinci yarısına rekor yatırım anlaşmasıyla start verdi. Sabah'tan Timur Sırt'ın haberine göre;Sina Afra tarafından kurulan Evtiko girişimi Tiko markasıyla girişimcilik yaptığı İspanya'da 65 milyon dolar seri A yatırımı aldı. Evtiko 2019 yılında Türkiye'deki operasyonlarına sonlandırıp İspanya'da hizmete başladı. 

Sina Afra'nın EvTiko girişimi yeni bir modelin imkansız olmadığını ortaya koyuyor. Sina Afra, kendi ülkesinde başarısız olsa da modelinin başarı kazanacağından emin olduğu içim yılmadan çalıştı tüm ve başarısını tüm girişimcilere kanıtladı. Yönetim ve teknik operasyonu Türkiye'de olan ekip Tiko markasıyla gayrimenkul faaliyetlerini İspanya'da gerçekleştiriyor.

A serisi yatırım

Girişimin A serisi yatırım turu Btov ve Rocket Internet önderliğinde Class 5 Ventures Joel Ayala, deneyimli girişimci Noa Khamallah'nın katılımıyla düzenlendi. Tiko bu turda aldığı yatırımı Portekiz pazarına giriş ve...