16 / 05 / 2024

Tilkicik Koyu palmali grup

Tilkicik Koyu palmali grup

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Tilkicik Koyu’nda yat limanı, turizm tesisi ve konut imarlı 400 bin metrekarelik arazinin kiralama ihalesini, Palmali Group Company kazandı.

Martı GYO'nun Ayın Koyu'ndaki 9 parseline otel projesi!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Ayın Koyu 9 adet parsele ait değerleme raporu yayınlandı.

Didim'deki Manastır Koyu'nun yapılaşmaya açılmasına tepki!

Didim'deki Manastır Koyu'nda yapılaşmanın önünün açılmasına Didim Sivil Gelişim Platformu üyesi dernekler dava açtı. Açılan davada ayrıcalıklı inşaat hakkı sunan imar değişikliğinin iptali talep edildi.

Didim’deki Manastır Koyu'nun yapılaşma hakkı artırıldı mı? 

CHP Aydın Milletvekili ve Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, son günlerde sık sık gündeme gelen Didim’deki Manastır Koyu ile ilgili bazı çarpıcı açıklamalar yaptı.

The Ritz-Carlton Residences, Bodrum'da izole lüks yaşamla tanışın!

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda yer alan Aksoy Holding tarafından inşa edilen The Ritz-Carlton Residences, izole yaşamın kapılarını aralıyor.

Ali Öztunç'tan Datça Kargı Koyu'nun özelleştirilmesine tepki!

Datça'daki Kargı Koyu Cumhurbaşkanlığı kararıyla Özelleştirme İdaresi'ne devredildi. CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, koyda incelemelerde bulundu ve bölgedeki vatandaşlarla görüştü. 

Ali Öztunç'dan Datça Kargı Koyu açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Datça Kargı Koyu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı...

Muğla Akbük Koyu'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıların yıkımı hız kesmeden devam ediyor. 

Datça Kargı Koyu'nda yapılaşma tepkisi!

Datça Yarımadası Kargı Koyu’nda otel, tesis alanı ve otopark yapımının önü açıldı. Çevre örgütleri karara tepki gösteriyor.

Didim Manastır Koyu'ndaki 70 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor mu?

Didim'in Manastır Koyu'ndaki 70 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor. Bölgesel emsal değeri 0.10 olan inşaat hakkı, tam 5 katı artırılıyor...

Datça'daki Kargı Koyu'nun imara açılmasına tepki!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Datça'daki Kargı Koyu yakınlarındaki hazine arazisinde otel, tesis alanı, otopark yapılmasının önü açıldı. Karara Muğlalılar tepki gösterdi.

Datça Kargı Koyu imara açılıyor mu?

Datça'nın cennet köşesi özelleştirmeye açılıyor. Datça Kargı Koyu, Resmi Gazete’de yayımlanan kararla birlikte bölge imara açılacak.

Muğla İnceburun Koyu'ndaki kaçak inşaata tepki!

Muğla'nın Fethiye ilçesi İnceburun Koyu'nda bir araya gelen çevreci ve denizciler, kaçak yapılaşmaya izin vermeyeceklerini açıklayarak, tepki gösterdi. 

Antalya'daki Bambus Plajı ve Koyu'na kiralama talebi!

Antalya’da, denizden dubalarla iş makinesi getirip doğa harikası falezlere beton döken şirket, 6 yılın ardından Bambus Plajı ve Koyu’nu yeniden kiralamak için Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu’na başvuruda bulundu.

Tilkicik Koyu palmali grup Haberi

Tilkicik Koyu palmali grup

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Tilkicik Koyu’nda yat limanı, turizm tesisi ve konut imarlı 400 bin metrekarelik arazinin kiralama ihalesini, Palmali Group Company kazandı. Yalıkavak Mahallesi, Gökçebel mevkiindeki koyun imarlı arazisi, Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından ihaleye çıkarıldı. Biri yabancı iki şirketin katıldığı ihaleyi, yönetim kurulu başkanlığını Azeri işadamı Mübariz Mansimov’un yaptığı Palmali Group, 370 milyon TL ve KDV ile kazandı. Palmarina Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tolga Ağar, Bodrum’da işlettikleri bir marina olduğunu belirterek, “Aldığımız bu ihale sonucunda, şirket olarak çevrecilerin de çok duyarlı olduğu cennet koya kesinlikle marina yapmama kararı aldık. Karada yapacağımız villa ve otel tesisinde ise yine çevreye çok duyarlı olunacak. Bodrum mimarisine uygun, bitki ve doğa örtüsüne zarar vermeyecek ve imar haklarını minimumda kullanacak bir tesis yapacağız.”...