08 / 05 / 2024

Tim Hortons merkezi taşınıyor

Tim Hortons merkezi taşınıyor

ABD’li fast fod zinciri Burger King, Kanadalı kahve ve donut zinciri Tim Hortons’u bünyesine katıyor. Şirketin bu satın almayla merkezini Kanada’ya taşımak istediği iddia edildi.

TİM'den Tahran'a 4 bin metrekarelik ticaret merkezi!

İran’a ihracat atağı başlatan TİM, başkent Tahran’da 4 bin metrekarelik dev bir ticaret merkezi kuruyor. Binada farklı sektörlerden 60 firmanın bulunacağını söyleyen Başkan Büyükekşi, “Sırada Dubai var” dedi

TİM, İran'da ticaret merkezi kuracak!

İran’a uygulanan ambargonun kaldırılmasının Türkiye ihracatına yüzde 8-10 katkı sağlaması bekleniyor. İran’a yapılan ticareti artırmak için atağa geçen TİM, ülkede devasa bir daimi ticaret merkezi kuruyor.

Esas 17 Burda Alışveriş Merkezi törenle açıldı!

Çanakkale'de yapımı tamamlanan 'Esas 17 Burda Alışveriş Merkezi' törenle hizmete açıldı. Gökhan, Esas holding Yöre tim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, Ali Sabancı ve çok sayıda davetli katıldı.

Apple, Danimarka ve İrlanda'da iki veri merkezi kuracak!

Apple, Avrupa’da iki yeni merkezi açacağını duyurdu. Apple CEO'su Tim Cook firmanın Danimarka ve İrlanda 'da iki yeni veri merkezi inşa edeceğini açıkladı.

Burger King, Kanadalı gıda şirketi Tim Hortons’ı satın aldı!

Gıda sektöründe dev bir satın alma gerçekleşti. ABD’ li Burger King, Kanadalı kahve ve donut üreticisi Tim Hortons’ı resmi olarak satın almak için anlaşmayı imzaladı...

Burger King, Tim Horton's'ı satın aldı!

ABD’li 'fast-food' restoranları zinciri Burger King, Kanadalı kahve ve donut üreticisi Tim Hortons’ı 11 milyar dolara satın aldı. Böylece, Burger King dünyanın en büyük üçüncü fast-food zinciri oldu.

Burger King Tim Hortons’u bünyesine katıyor!

ABD’li fast fod zinciri Burger King, Kanadalı kahve ve donut zinciri Tim Hortons’u bünyesine katıyor. Şirketin bu satın almayla merkezini Kanada’ya taşımak istediği iddia edildi.

Burger King, Tim Hortons'u satın almaya hazırlanıyor!

Burger King Kanadalı kahve ve donut satan firma, Tim Hortons’ı satın almak için gün sayıyor. Piyasa değeri 8.4 milyar dolar olan Tim Hortons neredeyse Burger King kadar büyük bir şirket. Burger King'in piyasa değeri ise 9.6 milyar dolar civarında.

Davutpaşa TİM 2 iş merkezi 2 milyon 490 bin liraya satıldı!

Fortis Bank Personeli Güvenlik Vakfı Gayrimenkulleri bugün açık artırma ihalesi düzenleyerek gayrimenkul satışı gerçekleştirdi. İhale sonucu Davutpaşa TİM 2 iş merkezi 2 milyon 490 bin liraya satıldı...

Yapı-Endüstri Merkezi Tim Macfarlane'i konuk ediyor!

Yapı-Endüstri Merkezi, dünyaca ünlü Yapı Mühendisi ve ödüllü bir uygulayıcı olan Dewhurst Macfarlane and Partners Yönetici Ortağı Tim Macfarlane ile Türk yapı sektörü ve mimarlık alanının önde gelenlerini YEM Etkinlik Salonunda bir araya getiriyor

İstanbul'un finans merkezi olması için tanıtımlar başlıyor

İstanbul'un uluslararası arenada tanınan bir finans merkezi olması için tanıtım atağı başlıyor

Vakıflar İzmir'de iş merkezi yaptıracak

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 629 metrekare arsayı iş merkezi yapılması için kiraya verecek

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü İş Merkezi inşaatı yaptıracak

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü vakıflar iş merkezi inşaatı yaptıracak

Tim Hortons merkezi taşınıyor Haberi

Tim Hortons merkezi taşınıyor

ABD merkezli fast food zinciri Burger King, Kanada’nın en büyük restoran zincirlerinden Tim Hortons’u satın almak için girişimlerini başlattı. Burger King’in Tim Hortons’u 8.4 milyar dolar karşılığında bünyesine katacağı iddia ediliyor. Burger King, Tim Hortons’u bünyesine katması halinde 18 milyar dolar değerine ulaşacak. İki şirketin birleşmesi durumunda 100 ülkede 18 bin restoranı olacak.


KANADA’YA TAŞINMAK İSTİYOR İDDİASI


Tim Hortons’u bünyesine katarak en büyük rakibi McDonald’s’la arasındaki farkı kapatmak isteyen Burger King, bu satın almanın gerçekleşmesi hâlinde bir taşla iki kuş vurmayı hedefliyor. Kanada merkezli restoranı satın alması durumunda Burger King merkezini ağır vergilerin olduğu ABD’den bu ülkeye...