14 / 05 / 2024

Tim Towers kampanya

Tim Towers kampanya

Ankara’yı 1200 metre rakımıyla tepeden gören İncek’te Timtaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Tim Towers’ta yeni kampanya başladı. Projenin yüzde 30-45 arasında prim getirmesi öngörülüyor.

Bursa Harmony Towers’dan yüzde 20 indirim fırsatı!

Eroğlu Gayrimenkul yatırımcılara, Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Bu kampanya ile projeye yatırım yapmak isteyenler, peşinatsız yüzde 20 indirim ve 0,99 faiz oranlı banka kredisi imkânıyla evlerini hemen teslim alabiliyor.

Bursa Harmony Towers'ta 1.900 TL taksitle!

Bursa Harmony Towers'ta 28 Şubat 2018 tarihine kadar kadar geçerli olacak kampanya ile peşinatsız 1.900 TL taksit ve hemen teslim avantajları sunuluyor.

Harmony Towers'ta peşinatsız kampanya!

Eroğlu Gayrımenkul, yatırımcıları Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamaya davet ediyor. 28 Şubat’a kadar geçerli olacak kampanya, peşinatsız bin 900.- TL taksit ve hemen teslim avantajları sunuyor.

Referans Kartal Towers'ta kampanya dönemine özel 248 bin TL'ye!

Kiler GYO'nun Kartal'da konumlandırdığı Referans Kartal Towers'ta satılık daire fiyatları kampanya dönemine özel 248 bin liradan başlıyor..

Referans Kartal Towers hayalleri Kartal'da göklere çıkardı!

Kartal sahiline yakın bir noktada yer alan Referans Kartal Towers'ta fiyatlar kampanya dönemine özel 248 bin TL’den başlıyor..

TİM Towers standartları değiştirecek!

Timtaş İnşaat'ın 44 yıllık yapı sektörü ve alt yapı taahhüt deneyimi ile hayata geçen TİM Towers, İncek TED Koleji yakınında 142 metrelik iki kulesiyle yükseliyor. Proje, özel mimari anlayışıyla da dikkatleri çekiyor.

Tim Towers Ankara’yı yüksekten izleyecek!

Ankara’yı 1200 metre rakımıyla tepeden gören İncek’te Timtaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Tim Towers’ta yeni kampanya başladı. Projenin yüzde 30-45 arasında prim getirmesi öngörülüyor.

Sinpaş Marina Towers'ta yüzde 7 indirim imkanı!

Sinpaş Yapı'nın başkentte geliştirdiği Marina Ankara'nın ilk yaşam konsepti Marina Towers'ta satışlar başladı. Lansmana özel kampanya düzenleyen şirket, yüzde 7 indirim sunuyor..

Harmony Towers'da cazip indirim!

Eroğlu Gayrimenkul, Bursa Nilüfer'deki 1+1 Harmony Towers projesinde 4+1 dairelerine yönelik olarak 50 bin liralık kampanya başlattı. Vade farksız 50 ay taksit gibi seçenekler mevcut...

Harmony Towers'ta 4+1 daireye 50 bin liralık indirim yapılıyor!

Eroğlu Gayrimenkul, Bursa Nilüfer'deki Harmony Towers projesinde 4+1 dairelerine yönelik olarak 50 bin liralık kampanya başlattı. Projede vade farksız 50 ay taksitle satın alınabilen dairelere ara ödeme seçenekleri kullanmak mümkün.

Nurol Park Güneşli kampanya!

154 adet rezidans daire, 880 adet towers daire ve 84 adet loft daireden meydana gelen Nurol Park Güneşli kampanya kapsamında firma bünyesinde 50 aya kadar sıfır faizle vadelendirme imkanı sağlanıyor...

Nurol Park kampanya 2014!

Nurol Park projesinde satşlar devam ediyor. 6 blok olarak yükselen projede 154 adet rezidans daire, 880 adet towers daire ve 84 adet loft daire bulunuyor. İşte Nurol Park kampanya 2014 detayları...

Tim Towers ve Pera Residence Ankara'nın konut çıtasını yükseltiyor!

2+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere hemen hemen her ihtiyaca göre konut alternatifinin yer verildiği TİM Towers ve üniversitelere yakınlığı ile dikkat çeken Pera Residence yepyeni yaşam alanları sunuyor...

Tim Towers kampanya Haberi

Tim Towers kampanya

İkiz kule olarak yükselen projede, satışa sunulan daireler sıfır faiz oranıyla dikkat çekiyor. Bu kapsamda tamamlanan projenin ise yüzde 30-45 arasında prim getirmesi öngörülüyor.


Pek çok projenin yükseldiği İncek’te yer alan proje, 142 metre yükseklikte, 37 ve 38 katlı iki kuleden oluşuyor. 13 bin 387 metrekarelik alan üzerinde kurulu Tim Towers, 61 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip. Projede farklı tip ve büyüklüklerde 2+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere toplam 161 daire bulunuyor. Proje toplam alanının 12 bin metrekaresi ise yeşil alan olarak belirlendi.


Örnek dairesi hazır


Ziyaretçilerine örnek dairesinin kapılarını da açan Tim Towers’ta çeşitli ihtiyaçlara yönelik donatı alanları da yer alıyor. 23. katında yüzme havuzu yer alan projede, yeni tasarım ve ayrıcalıkların sunulduğu geniş bir lobi alanı da bulunuyor. Ankara’nın...