30 / 04 / 2024

TİM Towers standartları değiştirecek!

TİM Towers standartları değiştirecek!

Timtaş İnşaat'ın 44 yıllık yapı sektörü ve alt yapı taahhüt deneyimi ile hayata geçen TİM Towers, İncek TED Koleji yakınında 142 metrelik iki kulesiyle yükseliyor. Proje, özel mimari anlayışıyla da dikkatleri çekiyor.



1972 yılından bu yana yapı sektöründe çalışmalarını sürdüren köklü şirket Timtaş'ın 44 yıllık deneyimiyle hayata geçirilen TİM Towers, 37 ve 38 katlı iki kulesiyle, 161 daireyi Ankaralıların beğenisine sunuyor. Ortaya koyduğu yaşam biçimi, malzeme seçimleri ve özgün mimarisiyle TİM Towers, üniversiteler ve seçkin eğitim kurumlarıyla birlikte yükselen değer haline gelen İncek'teki diğer lüks konut projelerinden ayrılıyor. Projede öne çıkan ise teraslar; rüzgardan korunaklı cepheleri, daire planlarmdaki konumları ve büyüklükleri ile günlük yaşamda büyük bir yere sahip olan balkonlar, uzun ve kalabalık yemeklere ev sahipliği yapabilecek bir alan olarak tasarlanmış. 


12 bin metrekare yeşil alan 


Mimari tasarımını Dilekçi Architects'in yaptığı projede farklı tip ve büyüklüklerde 2+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere 161 adet daire bulunuyor. Toplam alanının 12 bin metrekaresi yeşil alan olarak saklanan projede her iki kulenin 22. kata kadar olan kısmında 2+1 ve 4+1 büyüklüğündeki daireler yer alırken, 23.kat ise tamamen spor salonu, fitness ve yüzme havuzu, 24. kattan itibaren 38. kata kadar 5+1 daireler olarak tasarlanmış. 



www.timtowers.com.tr



Milliyet Ankara


Geri Dön