02 / 05 / 2024

Nurol Park Güneşli kampanya!

Nurol Park Güneşli kampanya!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Park

154 adet rezidans daire, 880 adet towers daire ve 84 adet loft daireden meydana gelen Nurol Park Güneşli kampanya kapsamında firma bünyesinde 50 aya kadar sıfır faizle vadelendirme imkanı sağlanıyor...



Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Nurol Park Güneşli kampanya hakkında detay vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


Nurolpark Residence Güneşli projesinin sosyal donatı alanları arasında; açık hava dinlenme alanları, avlu ve teraslar, alışveriş alanları, restoran, sokak cafeleri, kapalı yüzme havuzu, spor tesisler ve güneşlenme terasları bulunuyor. 


Lokasyon olarak; İstanbul Avrupa yakası Güneşli bölgesinde inşa edilen Nurol Park Güneşli kampanya kapsamında tamamı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim avantajı sağlanıyor. 


Güneşli  Nurol Park  projesinde yer alan daireler;  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje, 154 adet rezidans daire, 880 adet towers daire ve 84 adet loft daireden oluşuyor. 


Teslim tarihi Şubat 2016 olarak belirlenen Nurol Park Güneşli kampanya dahilinde firma bünyesinde 50 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. Bir başka ödeme planında ise aylık taksitler 2 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Telefon: 444 6496

Web Adresi: http://www.nurolpark.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön