11 / 05 / 2024

timder Ertan Sapankaya

timder Ertan Sapankaya

Tesisat inşaat Malzemecileri Derneği'nin ( TİMDER ), 19. Olağan Genel Kurul Toplantısı ' nda Ertan Sapankaya yeni başkan seçildi.

Ertan Kocatepe Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertan Kocatepe Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Kocatepe tarafından kuruldu.

Ertan Keleş Kimdir?

Ertan Keleş kimdir? Ertan Keleş’in mesleği nedir? Ertan Keleş hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Mustafa Levent Sungur Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne, Hakan Gedikli ve Hakan Akbulut'un Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. 

Ertan Grup Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertan Grup Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Göz ve Mehmet Göz tarafından kuruldu.

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Zeytinburnu'nda 11 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Sadıkoğlu tarafından açıldı.

Ertan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ertan Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ertan tarafından kuruldu.

Keşif İstanbul İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keşif İstanbul İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Bulut, Serdar Gürpınar, Serhan Çelebi ve Tolga Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Keleş, Hakan Gedikli, Nurettin Şam, Selçuk Aydemir, Banu Aslan Can, Tufan Büyükuzun ve Hicran Çakmak ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO yeni şirket kurdu! 

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Keleş, Hakan Gedikli, Nurettin Şam, Selçuk Aydemir, Banu Aslan Can, Tufan Büyükuzun ve Hicran Çakmak ortaklığında kuruldu.

Hex Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hex Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Çetin tarafından açıldı.

Demir çelik sektörü, Uzak Doğu'dan gelen taleplerle canlandı!

Ege Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği Başkanı Yalçın Ertan yaptığı açıklamada "21 Ocak'ta başlayacak olan Çin yeni yılına kadar bu talep artışı devam edecek gibi görünüyor" değerlendirmesini yaptı.

Kunter Estate Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kunter Estate Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ertan kunter tarafından kuruldu.

Ertan Mimari Tasarım Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ertan Mimari Tasarım Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ertan tarafından kuruldu.

timder Ertan Sapankaya Haberi

timder Ertan Sapankaya

Tesisat inşaat Malzemecileri Derneği'nin (TİMDER), 19. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Ertan Sapankaya yeni başkan seçildi. Genel kurulda iki yıl görev yapacak yeni yönetim kurulunda yer alacak isimler; Aydın Eşer, Bahadır Yıldırım, Cemal Kır, Ertan Sapankaya, Harutyun Biberyan, Kemal Çelik, Kemal Yıldırım, M. Ali Yedek, Mehmet Arslan, Serdar Dönmez, Süleyman Karahan olarak...