05 / 05 / 2024

Timeshare Konaklama Gayrimenkul Kiralama Ve İşletme Hizmetleri Turizm Anonim Şirketi

Timeshare Konaklama Gayrimenkul Kiralama Ve İşletme Hizmetleri Turizm Anonim Şirketi

Timeshare Konaklama Gayrimenkul Kiralama Ve İşletme Hizmetleri Turizm Anonim Şirketi Ahmet San ve Emin Günal ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türkiye, gayrimenkul sektörü hariç ‘net yatırımcı’ oldu

Türkiye senenin 10 aylık döneminde gayrimenkul sektörü hariç net dış yatırımcı haline geldiği açıklandı. Buna göre, tekstil, konaklama, tarım ve madencilik gibi Türkiye’nin öne çıkan sektörlerinde yurtdışına giden doğrudan yatırım tutarının gelenden fazla olduğu görüldü. 

Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa ekliyor!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat şirketi Muğla'da Turizm Konaklama Tesisi Kapasite Artışı için ÇED'e başvurdu. Bu kapsamda Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa eklemeyi planlıyor.

Hizmet Üretici Fiyat Endeksi gayrimenkul hizmetlerinde yüzde 72,57 arttı!

TÜİK, ekim ayına ilişkin merakla beklenen H-ÜFE verilerini açıkladı. Endeks, geçen senenin aynı ayına göre, ulaştırma ve depolama hizmetlerinde yüzde 63,9, konaklama ve yiyecek hizmetlerinde yüzde 94,9, bilgi ve iletişim hizmetlerinde yüzde 81,38, gayrimenkul hizmetlerinde yüzde 72,57 artış gösterdi

Nevşehir Belediyesi konaklama ve ticaret imarlı kargir ev satacak!

Nevşehir İli Avanos Belediye Başkanlığı, Nevşehir Orta'da yer alan kargir evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul konaklama ve ticaret alanı imarlı.

Maslak Group Konaklama Ve Gayrimenkul Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Maslak Group Konaklama Ve Gayrimenkul Hizmetler Limited Şirketi Kağıthane’de   50 bin bin TL sermaye bedeli ile Barış Arslanargın tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün uluslararası pazarlara açılması için destek!

Ruhsar Pekcan, "Gayrimenkul, lojistik, gastronomi, perakende ve konaklama sektörlerimizin uluslararası pazarlara açılmasına ve bu pazarlarda rekabet gücü kazanarak kalıcı olmalarına yönelik harcamalara destek vermeyi sürdürüyoruz" dedi.

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alper Durmuş ve Murat Erdoğan tarafından kuruldu.

Eva Konaklama Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Eva Konaklama Turizm Gayrimenkul Danışmanlık ve Bilgisayar Yazılım Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Avunduk tarafından kuruldu. 

Çiftçiler Konaklama Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftçiler Konaklama Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Çiftçi, Mehmet Çiftçi, Mesut Çiftçi ve Selçuk Çiftçi ortaklığında kuruldu. 

No 11 Gayrimenkul Geliştirme Konaklama Hizmetleri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No 11 Gayrimenkul Geliştirme Konaklama Hizmetleri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Anıl Yılmaz, Yalım Pamir Birlik ve Rabia Birlik ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Timeshare Konaklama Gayrimenkul Kiralama Ve İşletme Hizmetleri Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Timeshare Konaklama Gayrimenkul Kiralama Ve İşletme Hizmetleri Turizm Anonim Şirketi Ahmet San ve Emin Günal ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yeni gayrimenkul yatırımı öğrenci yurtları oldu!

Türkiye'de konaklama ihtiyacı olan üniversite öğrencisi sayısı 1.7 milyona ulaşınca gayrimenkul şirketleri ellerindeki arazi portföyünü yurt yapmaya yönlendirdi. Yurtlara kısa geri dönüşü nedeniyle yerlilerin yanı sıra yabancı yatırımcılar da ilgi duyuyor

Gayrimenkul sektörünün yeni yıldızı özel yurtlar oldu!

Türkiye'de konaklama ihtiyacı olan üniversite öğrencisi sayısı 1.7 milyona ulaşınca gayrimenkul şirketleri ellerindeki arazi portföyünü yurt yapmaya yönlendirdi.

Timeshare Konaklama Gayrimenkul Kiralama Ve İşletme Hizmetleri Turizm Anonim Şirketi Haberi

Timeshare Konaklama Gayrimenkul Kiralama Ve İşletme Hizmetleri Turizm Anonim Şirketi


Timeshare Konaklama Gayrimenkul Kiralama Ve İşletme Hizmetleri Turizm Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet San ve Emin Günal ortaklığında kuruldu. 


viş konusu; 1.Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek...ve anasözleşmesinde yazılıolan diğer işler



Timeshare Konaklama Gayrimenkul Kiralama Ve İşletme Hizmetleri Turizm Anonim Şirketi Adres; Kavacık Mh.Ertürk Sk.N.5...