16 / 05 / 2024

Timothy Ash kimdir

Timothy Ash kimdir

Yatırım bankası Nomura'nın Orta ve Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Stratejisti Timothy Ash, Türkiye'nin mali ölçütlerinin 2013 yılına oranla daha iyi durumda olduğunu belirterek, ülkenin hala "yatırım yapılabilir" olarak görüldüğünü belirtti.

Borsa için ünlü ekonomistten bomba uyarı: Sıradışı yükseliş...

Ünlü ekonomist Timothy Ash, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin ‘yatırım tavsiyesi’ verdiği Borsa İstanbul’daki yükselişleri 'sıradışı' olarak değerlendirdi. Ash, "Müzik durduğunda ne olacak endişeleniyorum" ifadelerini kullandı.

Dolar rekor kırarken dünyaca ünlü ekonomist Timothy Ash Türkiye’de asgari ücretin ne kadar olacağını açıkladı

Dünyaca ünlü İngiliz ekonomist Timothy Ash, Türk ekonomisinin dehşet verici bir krizle sonlanacağı iddiasında bulundu.

Referandum sonrasında TL güçlenir, faizler düşer!

Referandumdan çıkan sonucun 'evet' olması halinde TL'nin güçleneceğini ifade eden Stratejist Timothy Ash, "Politik riskler azalırsa, faizler de azalacaktır" dedi.

Türkiye yatırım yapmak için hala cazip bir piyasa!

Yatırım bankası Nomura`nın stratejisti Timothy Ash, Türkiye`nin mali ölçütlerinin iyi durumda olduğunu belirterek, "Türkiye hâlâ yatırım yapmak için iyi bir piyasa" dedi.

Türkiye'nin 'yatırım yapılabilir' notu değişmez!

Nomura Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Stratejisti Timothy Ash, Türkiye’yi “yatırım yapılabilir” not ile değerlendiren Fitch ve Moody’s’in, notu değiştireceğine inanmadığını söyledi.

İstanbul gayrimenkulde yabancılar için cazibesini koruyor!

Yabancılar için İstanbul'un gayrimenkul yatırımı açısından cazibesini korumasını, İstanbul'un tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerine bağlayan Timothy Ash, "Türk Lirası'nın ucuz olduğu düşünüldüğünde bu son derece akıllı bir yatırım aracı" dedi.

Timothy Ash: Türkiye'ye gelen yatırımcılar gelişmekte olan ülke yatırımcıları!

Nomura stratejisti Timothy Ash, Türkiye için pozitif bir resim çizdi ama esas yıldız gelişen Avrupa ülkeleri yorumunu yaptı. Peki Timothy Ash yorumunda neler söyledi?

Türkiye yatırım yapılabilir özelliğini koruyor!

Yatırım bankası Nomura'nın Orta ve Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Stratejisti Timothy Ash, Türkiye'nin mali ölçütlerinin 2013 yılına oranla daha iyi durumda olduğunu belirterek, ülkenin hala "yatırım yapılabilir" olarak görüldüğünü belirtti.

Miktat Ağaoğlu kimdir?

Ünlü müteahhit Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun babası Miktat Ağaoğlu vefat etti. O döneminin tanınmış müteahhitleri arasında yer alan Miktat Ağaoğlu kimdir?

Cansel Turgut Yazıcı kimdir?

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı kimdir? Emlakkulisi.com’da yazarlık da yapan Cansel Turgut Yazıcı inşaat sektörüne nasıl atıldı? İşte Cansel Turgut Yazıcı'nın biyografisi...

Varol Tezmen kimdir?

Artaş İnşaat Uluslararası Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen kimdir? Varol Tezmen inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Varol Tezmen bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Varol Tezmen'in biyografisi...

Ümit Türüdü Şen kimdir?

Kiler GYO’dan Emaar Türkiye’ye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer olan Ümit Türüdü Şen kimdir? Ümit Türüdü Şen bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Rıza Kutlu Işık kimdir?

Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Rıza Kutlu Işık kimdir? Rıza Kutlu Işık hangi işlere imza attı? İşte Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kutlu Işık'ın biyografisi...

Timothy Ash kimdir Haberi

Timothy Ash kimdir

Yatırım bankası Nomura'nın Orta ve Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (CEEMEA) Bölgesi Stratejisti Timothy Ash, Türkiye'nin mali ölçütlerinin 2013 yılına oranla daha iyi durumda olduğunu belirterek, ülkenin hala "yatırım yapılabilir" olarak görüldüğünü belirtti.


Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in, Türkiye'nin kredi notu ve görünümüne ilişkin gözden geçirme raporu öncesinde AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Ash, "Eğer enflasyondan bütçe dengesine, kamu borcundan cari açığa kadar makro oranlara bakarsanız, Türkiye'nin Moody's'in ülkeyi yatırım yapılabilir notuna yükselttiği 2013 yılında daha iyi bir durumda olduğunu görürsünüz" dedi.


Türkiye'nin 2013 yılında kredi notunun "yatırım yapılabilir" seviyesine çıkarıldığı dönemde Standard&Poor's'un "fırsatı kaçırdığını" belirten Ash, Türkiye'yi "yatırım yapılabilir" notuyla değerlendiren Fitch Ratings ve Moody's'in ülke notunu indirmek konusunda "isteksiz" olduklarını kaydetti.


Moody's ve Fitch Türkiye'yi yatırım yapılabilir notuna yükseltmeden önce birçok...