14 / 05 / 2024

Timothy Ash

Timothy Ash

Dünyaca ünlü İngiliz ekonomist Timothy Ash, Türk ekonomisinin dehşet verici bir krizle sonlanacağı iddiasında bulundu.

Timothy Ash: Türkiye'ye gelen yatırımcılar gelişmekte olan ülke yatırımcıları!

Nomura stratejisti Timothy Ash, Türkiye için pozitif bir resim çizdi ama esas yıldız gelişen Avrupa ülkeleri yorumunu yaptı. Peki Timothy Ash yorumunda neler söyledi?

Borsa için ünlü ekonomistten bomba uyarı: Sıradışı yükseliş...

Ünlü ekonomist Timothy Ash, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin ‘yatırım tavsiyesi’ verdiği Borsa İstanbul’daki yükselişleri 'sıradışı' olarak değerlendirdi. Ash, "Müzik durduğunda ne olacak endişeleniyorum" ifadelerini kullandı.

Ünlü analistten endişelendiren öngörü! Kripto parası olanları kahredecek

Son 1,5 yılın düşük seviyesini gören lider kripto para birimi Bitcoin, bir türlü istenilen seviyeye gelemiyor. Ünlü Bitcoin ve kripto para analisti Timothy Peterson ise Bitcoin'in 10 bin dolara kadar düşeceğini söyledi. Yatırımcılar ise bu gelişmeler karşısında şaşkına dönmüş durumda.

Dolar rekor kırarken dünyaca ünlü ekonomist Timothy Ash Türkiye’de asgari ücretin ne kadar olacağını açıkladı

Dünyaca ünlü İngiliz ekonomist Timothy Ash, Türk ekonomisinin dehşet verici bir krizle sonlanacağı iddiasında bulundu.

Turkoiz Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkoiz Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Muhammad Navaz Navaz ve Salman Ashık Dalvı ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den Batman'a yatırım müjdesi! İhalesi bugün!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Batman'a yeni yatırım müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Batman'a otopark müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Pooya Noushirvani Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pooya Noushirvani Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile SeyedPooya Ebrahımnıashırvanı tarafından kuruldu.

Bourjois Hediyelik Eşya Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bourjois Hediyelik Eşya Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ulugbek Ashırov tarafından kuruldu.

Pak Tur Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pak Tur Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad    Ashıq ve Sabır Hussaın Awan ortaklığında kuruldu. 

Eight İnc Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Eight İnc Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Russell Frederick ve Timothy Mathew Kobe tarafından kuruldu.

Elkadir Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elkadir Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Ashıq, Saad Ashıq ve Waleed Ashıq ortaklığında kuruldu. 

Al Fateh Arap Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Fateh Arap Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi Atef Alem, Mahmud Khralla, Shahır Housh, Manhal Ghanem ve Naım Abu Rıash ortaklığında 350 bin 200 TL sermaye ile 14 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Timothy Ash Haberi

Timothy Ash

Ünlü ingiliz ekonomist Timothy Ash Türkiye’deki gelişmelerle ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. 

Ash, Lübnan'ın 2019 yılından bu yana ciddi ekonomik krizle mücade ettiğini hatırlatarak, ülkenin merkez bankasındaki dolar likiditesinin erimesinin krize neden olduğunu vurguladı.

Ekonomik krizden önce asgari ücretin Lübnan'da 440 dolar civarında olduğunu belirten ekonomist Timothy Ash, ülkenin parasındaki değer kaybı nedeni ile asgari ücretin 30 dolarlara kadar düştüğünü söyledi. Türkiye'de de aynı durumun yaşanmaya başladığını dile getiren Ash, gidişatın sonunda Birleşmiş Milletlerin (BM) 1 Temmuz 2021'de yayınladığı raporu anımsatarak Lübnan'da ki krizin ardından yaşam standartlarının  1975 ile 1990 yılları arasında yaşanan iç savaştan daha kötü olduğunu belirtti. 

Nisanda iflas noktasına gelen Lübnan hükümeti, IMF anlaşmasıyla hayata tutunabilmişti.

Enflasyonun rekor kırdığı, dövizin durdurulamadığı Türkiye’de dün Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın açıkladığı önlemleri değerlendiren...