27 / 04 / 2024

Timsah Arena açıldı mı

Timsah Arena açıldı mı

Timsah Arena’da incelemelerde bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın en prestijli yatırımı olan stadyumdaki müsabakaların Türkiye Futbol Federasyonu’nun yapacağı elektronik cihaz montajlarının ardından başlayacağını söyledi.

Timsah Arena'da ilk karşılaşma dün gece yapıldı!

İnşaatı son aşamasında olan, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 28 Eylül'de Eskişehirspor ile oynanacak maça hazır hale getirilmesi planlanan statta ilk karşılaşma, 2 Eylül Salı gecesi yapıldı.

Timsah Arena açılış için gün sayıyor!

Bursa belediye tarihinin en büyük anıtsal yapılarından biri olan Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda inceleme yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Stadyumu’nun açılış için gün saydığını söyledi.

Fatih Terim Timsah Arena inşaatını inceledi!

Bursaspor Kulübü’ne devredilen ‘Timsah’ modelli yeni stadyum, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’i de çok etkiledi. Terim, Bursa’nın adını dünyaya duyuran 45 bin kişilik ödüllü yeni stadyumda teknik incelemelerde bulundu

Timsah Arena 3 Haziran'da açılacak!

'Avrupa Gayrimenkul Ödülleri (International Property Awards)' yarışmasının 'kamusal yapılar' kategorisinde mimarisiyle ödüle layık görülen ve İngiltere basınında en heyecan verici 10 stat arasında yer alan Timsah Arena, 3 Haziran'da açılacak.

Bursa Timsah Arena Mart'ta tamam!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Timsah Arena Stadı'nda sona yaklaşıldı. Stadyumun çenesinin Mart ayında tamamlanacağı açıklandı.  

Eximbank'ın Senegal'deki Dakar Arena projesi açıldı!

Senegal’de Summa Turizm tarafından hayata geçirilen ve Eximbank'ın finanse ettiği Dakar Arena projesi açıldı. Dakar Arena'nın içerisinde Cicad İş Oteli, Cicad Sergi Sarayı ve Diamniadio Çok Amaçlı Spor Salonu projeleri bulunuyor.

Bursa Timsah Arena'da son durum!

Bursa Timsah Arena'da ‘timsah kafası’nda imalatlar tamamlanma aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan Bayramı’ndan sonra kafanın olduğu bölümün de yeşil örtü ile kaplanacağını söyledi.

Beşiktaş Müzesi açıldı!

Beşiktaş Müzesi, Kültür ve Turizm Bakanı Avcı'nın da katılımıyla Vodafone Arena'da açıldı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Burası sadece futbol müzesi değil, bir spor tarihi müzesi" dedi.

Vodafone Arena'nın yeni kulüp binası açıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın içinde yapılan yeni kulüp binası açıldı. Açılış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Akyazı Stadı açıldı!

Trabzonspor'un 41 bin 461 koltuk kapasiteli yeni stadı Akyazı Arena görkemli bir törenle açıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Akyazı'daki spor kompleksinde stada Şenol Güneş adının verildiğini söyledi.

Ülker Sports Arena'da Fenerium mağazası açıldı

Fenerbahçe Kulübünün lisanslı ürünlerini taraftarlarla buluşturan Fenerium'un basketbol konseptli mağazası Ülker Sports Arena'da açıldı.

Timsah Arena vinç kazası davasında karar çıktı!

BURSA’da, geçen şubat ayında lodos nedeniyle Timsah Arena Stadı inşaatında devrilen vinç altında kalan taksi şoförü 28 yaşındaki Fatih Demirkıran’ın ölümü, yolcu Kübra A.’nın ağır yaralanması davasında karar verildi.

Timsah Arena Bursastore açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve taraftarlar arasında "Timsah Arena" olarak adlandırılan Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda, Bursastore açıldı.

Timsah Arena'nın eksikleri görüşüldü!

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve beraberindeki yöneticiler Timsah Arena için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya geldi. Görüşmede tattaki eksikler görüşüldü, çözüm formülleri ele alındı.

Timsah Arena'da eksikler tamamlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre ve Bursaspor'a kazandırılan 44 bin kişilik Timsah Arena Stadı'nda yeni sezon öncesinde eksik kalan bölümler masaya yatırıldı

Timsah Arena'da asansör kazası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiği Timsah Arena'da Bursaspor- Galatasaray mücadelesi sonunda stadyumdan ayrılmaya hazırlanan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin bindiği asansör zemine çakıldı.

Çorlu Trend Arena açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağ’ın Trend Arena Alışveriş Merkezinin açılışına katıldı. Albayrak Trend Arena Alışveriş Merkezinin Çorlu ve Tekirdağ ekonomisine güç katacağını söyledi ve hayırlı olmasını diledi.

Timsah Arena açıldı mı Haberi

Timsah Arena açıldı mı


İnşaat çalışmaları tamamlanan 45 bin kişilik Timsah Arena’da incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın en prestijli yatırımı olan stadyumdaki müsabakaların Türkiye Futbol Federasyonu’nun yapacağı elektronik cihaz montajlarının ardından başlayacağını söyledi.


Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte stadyumda incelemelerde bulundu. Bursa’nın en önemli yatırımı olan ve önümüzdeki 100 yıl boyunca hizmet vermesi planlanan Timsah Arena’daki çalışmaların Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlandığını kaydeden Başkan Altepe, her türlü müsabaka ve etkinliği yapmak için gerekli tüm tedbirlerin alındığını vurguladı. Maçlar için Türkiye Futbol Federasyonu’nun Atatürk Stadyumu’ndan aktaracağı kartlı geçiş sistemini beklediklerini belirten Başkan Altepe, “Montaj işlemi de tamamlandığında, hedefimize ulaşmış olacağız” dedi. Türkiye’nin en güzel, dünyanın da ilk 10 stadyumu arasında yer alan yapıyı müsabakalara hazır hale getirdikleri için gurur duyduklarını söyleyen Başkan...