29 / 04 / 2024

Timsah Arena çalışmaları

Timsah Arena çalışmaları

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan ve dünyanın en heyecan veren 10 stadyumu arasında gösterilen yeni stadyumda çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

Timsah Arena'da çalışmalar hızla devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Timsah Arena Stadyumu’nun zemin çalışmalarında alttan ısıtma sisteminin montajının da tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı.

İşte Timsah Arena'nın son hali!

Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena'da çalışmalar devam ediyor. Gece gündüz ayrımı yapılmadan çalışmaları devam eden stadın kare kare son hali..

Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Seyrantepe Türk Telekom Arena Stadı’nın yanı başında hayata geçirilen Seyrantepe Devlet Hastanesi'nin ne zaman açılacağı merakla bekleniyor. Peki, Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Gaziantep Arena'nın peyzaj çalışmaları tamamlandı!

Gaziantep'te yapımı süren yeni stadın peyzaj çalışmaları sona erdi. Yaklaşık 2,5 ay önce çimleri serilen, koltukları monte edilen statta, kale direklerinin yerleştirilmesinin ardından peyzaj çalışmaları da bitti.

Kocaeli Arena Stadyumu'da çalışmalar hızlandı!

İnşaatı devam eden ve stadyum tamamlandığında pişmaniyeye benzeyecek Kocaeli Arena Stadyumu'nda çalışmalar sürüyor. Son olarak stadyumun çatı bölgesindeki çalışmalar hızlandırıldı.

Timsah Arena'nın eksikleri görüşüldü!

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve beraberindeki yöneticiler Timsah Arena için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya geldi. Görüşmede tattaki eksikler görüşüldü, çözüm formülleri ele alındı.

Eryaman Stadı'nda hafriyat çalışmaları tamamlandı!

Hafriyat çalışmaları tamamlanan 22 bin kişilik yeni stadın temeli önümüzdeki günlerde Eryaman’da atılacak. Projeyi Vodafone Arena’nın mimarı çizdi. Yıllardır modern stat özlemi çeken başkentli futbol severlerin hasreti son buluyor.

Vodafone Arena çalışmaları bugün yerinde incelenecek!

Vodafone Arena için geri sayım devam ederken, bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Kulüpler Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Hayri Baraçlı çevre düzeni çalışmalarını yerinde görmek için stad incelenecek

Bursa Timsah Arena Stadı'ndaki önlemler alındı!

Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena'daki güvenlik açığıyla ilgili 'Aman Dikkat başlıklı haberi yetkilileri harekete geçirdi. Yüklenici firma GİNTAŞ'ı güvenlik önlemlerini alması konusunda uyardı.

Vodafone Arena'da son çalışmalar yapılıyor!

Beşiktaş camiasının heyecanla beklediği Vodafone Arena'da çalışmalar sürüyor. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın annesi Nurhan Orman da stada gelerek çalışmaları yerinde takip etti.

Timsah Arena'nın zemini yenilendi!

Bursaspor, Fenerbahçe ile oynayacakları dev maç öncesi Timsah Arena'daki zemin problemini çözdü. Kritik Fenerbahçe mücadelesi öncesi bozuk zemin için yenileme işlemi yapılırken, stadyumdaki diğer çalışmalar da hummalı şekilde devam ediyor.

Vodafone Arena inşaatında çalışmalar neden yavaşladı?

Beşiktaş’ta Vodafone Arena inşaatının canlı yayını Aralık 2015’te durduruldu. Başkan Fikret Orman, “Nazar değiyor diye kapattık” dedi. İşin aslının ise yüklenici firmaya ödemelerdeki aksama nedeniyle çalışmaların yavaşlaması olduğu ortaya çıktı.

Vodafone Arena'da zemin çalışmaları 15 Ocak'ta başlıyor!

Vodafone Arena'da ana çatı iskeleti sorunsuz bir şekilde yerine oturtulurken gözler 15 Ocak'tan itibaren başlayacak olan zemin çalışmalarına çevrildi. Beşiktaşlı yönetici Umut Güner, Vodafone Arena'nın zemini için kusursuzu aradıklarını söyledi.

Vodafone Arena'da çatı bloğunu kaldırma çalışmaları başladı!

Vodafone Arena'da çatı bloğunu kaldırma çalışmalarına başlandı. Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Vodafone Arena'nın çatısını oluşturacak bölümün 50 santimetreye kadar yukarı kaldırıldığı belirtildi.

Vodafone Arena'da inşaat çalışmaları devam edecek!

Vodafone Arena'da 27 Temmuz'daki kaza sonrası 15 Ağustos'ta durdurulan çalışmalar, yarın başlıyor. Kulüpten, mühür sökülerek inşaatta iş güvenliğinin artırılması için 2 gün sürecek çalışma sonrası inşaata devam edileceği bildirildi.

Timsah Arena çalışmaları Haberi

Timsah Arena çalışmaları


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan ve dünyanın en heyecan veren 10 stadyumu arasında gösterilen yeni stadyumda çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın yaklaşık 185 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan yeni stadyumunda incelemelerde bulundu. Başkan Altepe, Türkiye’de ilk kez takımının sembolüyle tasarlanan bir stadyum olan Bursa Büyükşehir Stadyumu’nda hazırlıkların son aşamaya geldiğini ve heyecanın da günden güne arttığını söyledi.


Başkan Altepe, UEFA kriterlerine uygun olarak yapılan yaklaşık 45 bin kişi kapasiteli yeni stadyumun en kısa sürede tamamlanmasını istediklerini söyleyerek, “Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak bu dönemde yaptığımız en büyük inşaat olan yeni stadyum, aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi tarihinde yapılan en büyük eser... Stadyumu Ağustos ayında yapılacak müsabakalara hazırlıyoruz” diye konuştu.


Bursa’nın simgesi…


Başkan...