08 / 05 / 2024

Timsah Arena stadyum

Timsah Arena stadyum

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan ve dünyanın en heyecan veren 10 stadyumu arasında gösterilen yeni stadyumda çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

Bursaspor’un Timsah Arena için 3.6 milyon TL'lik kira borcu olduğu öğrenildi!

Timsah Arena Stadyumu'nun işletmecisi Bursaspor Kulübü Derneği'nin 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplam 3 milyon 644 bin 697 Türk Lirası birikmiş kira borcu olduğu öğrenildi. 

Bursa Timsah Arena Mart'ta tamam!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Timsah Arena Stadı'nda sona yaklaşıldı. Stadyumun çenesinin Mart ayında tamamlanacağı açıklandı.  

Bursa Timsah Arena'da son durum!

Bursa Timsah Arena'da ‘timsah kafası’nda imalatlar tamamlanma aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan Bayramı’ndan sonra kafanın olduğu bölümün de yeşil örtü ile kaplanacağını söyledi.

Hatay Arena Stadı'nın yüzde 30'u tamam!

Yapımına 2015 yılında başlanan Hatay Arena’nın yüzde 30’u tamamlandı. 2018’in Eylül ayında hizmete açılması planlanan stadyum 118 milyon liraya mal olacak.

Eski kaptanlar 66 yıllık Bursa Atatürk Stadı'na veda etti!

Bursaspor'un bugüne kadar görev yapan takım kaptanlarından Mesut Şen, Sedat Özbağ, Sedat Özden, Beyhan Çalışkan ve Ömer Erdoğan, "Timsah Arena"nın tamamlanmasının ardından yıkımına başlanan 66 yıllık Atatürk Stadı'nda bir araya geldi.

Yıkımı devam eden Bursa Atatürk Stadı'nda yangın!

Bursaspor'un maçlarını yaptığı "Timsah Arena"nın tamamlanarak hizmete açılmasının ardından yıkımına başlanan Atatürk Stadı'nın güney kale arkası tribünlerinde yangın çıktı

Necati Tığlı: Giresun’a stadyum değil, fabrikalar lazım!

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, “SEKA Kâğıt Fabrikası Giresun ekonomisinin can damarı, binlerce insanın ekmek kapısıydı. Çotanak Arena Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzu yapıyorlar. Oysa Giresun’a stadyum değil, işsizliği çözecek fabrikalar lazım” dedi.

Timsah Arena vinç kazası davasında karar çıktı!

BURSA’da, geçen şubat ayında lodos nedeniyle Timsah Arena Stadı inşaatında devrilen vinç altında kalan taksi şoförü 28 yaşındaki Fatih Demirkıran’ın ölümü, yolcu Kübra A.’nın ağır yaralanması davasında karar verildi.

Kocaeli Arena Stadyumu yıl sonunda açılacak!

İzmit Alikahya Mahallesi'nde yapımına 2 yıl önce başlanan Kocaeli Arena Stadyumu'nun yıl sonunda açılması hedefleniyor. 33 bin kişi kapasiteli stadyum 89 bin metrekare alan üzerine kuruluyor.

Kocaeli Arena Stadyumu yıl sonuna yetişecek!

İzmit'te 33 bin seyirci kapasiteli Kocaeli Arena Stadyumu inşaatında sona gelindi. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ''Yıl sonuna kadar yüzde 99 ihtimalle stadyum bitmiş olacak'' dedi.

Timsah Arena Bursastore açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve taraftarlar arasında "Timsah Arena" olarak adlandırılan Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda, Bursastore açıldı.

Timsah Arena'da montaj çalışmaları başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan en büyük anıtsal yapı olan yeni stadyumda, kamuoyunun merakla beklediği ‘timsah kafası’ içi üretimler başladı.

Antalya Arena Stadı'nın yanındaki alan imara açılıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokolle stadyum ve spor tesisleri karşılığı TOKİ'ye devredilen, Antalya Arena'nın doğusundaki 40 bin metrekarelik köşe parsel için kollar sıvandı.

Timsah Arena stadyum Haberi

Timsah Arena stadyum


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan ve dünyanın en heyecan veren 10 stadyumu arasında gösterilen yeni stadyumda çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın yaklaşık 185 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan yeni stadyumunda incelemelerde bulundu. Başkan Altepe, Türkiye’de ilk kez takımının sembolüyle tasarlanan bir stadyum olan Bursa Büyükşehir Stadyumu’nda hazırlıkların son aşamaya geldiğini ve heyecanın da günden güne arttığını söyledi.


Başkan Altepe, UEFA kriterlerine uygun olarak yapılan yaklaşık 45 bin kişi kapasiteli yeni stadyumun en kısa sürede tamamlanmasını istediklerini söyleyerek, “Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak bu dönemde yaptığımız en büyük inşaat olan yeni stadyum, aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi tarihinde yapılan en büyük eser... Stadyumu Ağustos ayında yapılacak müsabakalara hazırlıyoruz” diye konuştu.


Bursa’nın simgesi…


Başkan...