04 / 05 / 2024

Timsah Arenada ilk maç

Timsah Arenada ilk maç

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Ali Ademoğlu, Timsah Arena’nın 5 yıl sonra dünyanın en önemli stadı olacağını belirterek, "Milli maçların Bursa’da oynanmasını istiyoruz" dedi.

Timsah Arena karşılamalara hazır değil!

Bursa Kent Gazetesi köşe yazarı olan Sevinç Çelebi bugünkü köşe yazısında Bursa'da açılışı gerçekleşen Timsah Arena Stadı'nı anlattı. Çelebi, hala şantiye alanı durumunda olan stadın karşılamalara hazır olmadığını belirtti.

Timsah Arena'da yarın ilk maç oynanacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin tarafından yaptırılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 Aralık'ta hizmete açtığı 'Timsah Arena'da ilk resmi lig maçı yarın oynanacak.

Timsah Arena'da yarın ilk maç oynanacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin tarafından yaptırılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 Aralık'ta hizmete açtığı 'Timsah Arena'da ilk resmi lig maçı yarın oynanacak.

Bursa Timsah Arena Stadı'nda sona gelindi!

Bursaspor'da, camianın ve futbolseverlerin heyecanla bekledikleri Timsah Arena, açılış için gün sayıyor. Stat Türkiye'nin en güzel, dünyanın ilk 10 stadı arasında yer alacağını belirtti.

Timsah Arena'da ilk karşılaşma dün gece yapıldı!

İnşaatı son aşamasında olan, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında 28 Eylül'de Eskişehirspor ile oynanacak maça hazır hale getirilmesi planlanan statta ilk karşılaşma, 2 Eylül Salı gecesi yapıldı.

Timsah Arena'nın açılışı ertelendi!

Timsah Arena'nın açılışı bir kez daha ertelendi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) turnikeleri Süper Lig'in 2. haftasına yetiştiremeyeceğini belirtmesi üzerine Bursaspor ilk iki maçını Atatürk Stadyumu'nda oynayacak.

Timsah Arena'nın drenajı için ilk kepçe atıldı!

BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve tüm geliri Bursaspor'a devredilen Timsah Arena'da çalışmalar son hızla devam ediyor. Çatıdaki yağmur oluklarının tamamlanmasının ardından Timsah Arena'nm dranajı için ilk kepçe atıldı.

Tema İstanbul MIPIM 2014 ile dünya sahnesinde gala yapacak!

Türkiye'nin en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul, ulusal arenada ilk kez görücüye çıktığı Emlak 2013 fuarının ardından, şimdi de MIPIM 2014 ile dünya sahnesinde gala yapacak...

Tema İstanbul'un dünya lansmanı MIPIM'de yapılacak!

Türkiye'nin sembol projesi Tema İSTANBUL, MIPIM 2014'e katılarak, uluslararası arenada ilk kez yer alacak. Bu uluslararası gayrimenkul buluşmasında Tema İSTANBUL, konut bölgesinin yanı sıra temalı eğlence parkı Tema World ile de ön plana çıkacak.

Timsah Arena Stadı'nın dış cephesi son teknolojilerle yapılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen 45 bin seyirci kapasiteli Timsah Arena Stadı'nın çatı ve dış cephesinin, Türkiye´de ilk, dünyada da sadece 4 statta uygulanan ileri bir teknolojiyle yapılacağı bildirildi

Manisa İl Özel İdaresi ilköğretim okulu inşaatı yaptıracak

Manisa İl Özel İdaresi, merkez ilköğretim okulu inşaatını yaptıracak

Likör Fabrikası'na ilk kazma baharda vurulacak!

Mecidiyeköy-Likör Fabrikası arazisinde yargıdan 'olumlu' karar çıkarsa ilk kazma baharda vurulacak

Haliç Metro Köprüsü inşaatında ilk adım atıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB), metroyu Haliç'ten geçirerek Yenikapı'ya uzatmak için ilk çalışmalar başlıyor

Ardahan Valiliği ilköğretim okulu yaptıracak

Ardahan Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Merkez Çamlıçatak Köyüne 8 derslikli ilköğretim okulu yaptırmak üzere ihaleye çıktı

İlk kez denizde seyreden elektrik santralı inşa edildi

Tuzla'daki Sedef Tersanesi'nde, dünyada ilk kez, kendi  makineleriyle denizde seyreden elektrik santralı inşa edildi

Timsah Arenada ilk maç Haberi

Timsah Arenada ilk maç

Yeşil-beyazlı kulübün 2. başkanı Ali Ademoğlu, yeni statları Timsah Arena’nın dünyanın en iyi statları arasında yer aldığını söyledi.


Açıklamalarda bulunan Ademoğlu, "Stat 15 gün de bir veya 6 ay için olmaz. 365 gün için olur. Bir festival havası içerisinde olur. Statta geliri maça göre beklerseniz hata yapmış olursunuz. Dünyada ekonominin bu kadar güzel geliştiği, marketingin bu kadar yüksek olduğu bir yerde ayda bir maç için stat yapılmaz. Bu günahtır. Bizim stadımız dünyada heyecan verici 10 stattan biri. Böyle bir stat yok. Böyle bir stat da yapılması gerekenler var. Bizim yapmamız gereken veya UEFA’nın, FIFA’nın yapması gerekenler var. Biz futbol federasyonundan milli maçların burada oynanmasını istiyoruz. Biz Almanya’yı, Hollanda’yı tarihimizde birer kere yenmişiz, onu da Bursa’da yenmişiz. Bu somut bir örnek"...