03 / 05 / 2024

timtaş ankara

timtaş ankara

2+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere hemen hemen her ihtiyaca göre konut alternatifinin yer verildiği TİM Towers ve üniversitelere yakınlığı ile dikkat çeken Pera Residence yepyeni yaşam alanları sunuyor...

Tim Towers Ankara’yı yüksekten izleyecek!

Ankara’yı 1200 metre rakımıyla tepeden gören İncek’te Timtaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Tim Towers’ta yeni kampanya başladı. Projenin yüzde 30-45 arasında prim getirmesi öngörülüyor.

Ankara Tim Apartments Ümitköy'de fiyatlar 825 bin TL'den başlıyor!

Timtaş İnşaat imzasıyla yükselen projede toplam 45 adet daire yer alıyor. Proje tek blok şeklinde yükseliyor. Ankara Tim Apartments Ümitköy'de fiyatlar 825 bin TL'den başlıyor.

Megaron Rezidans Timtaş Yönetim'i seçti!

Ankara’nın yükselen değerlerinden Yaşamkent semtinde yer alan Megaron Rezidans; tek blokta toplam 73 daireden oluşuyor. Megaron Rezidans’ın profesyonel yönetim hizmetleri Timtaş Yönetim tarafından veriliyor.

Bağlıca Doğa Park Konutları Timtaş Yönetim'i seçti!

Ankara’nın hızla gelişen bölgesi Bağlıca’da bulunan lüks proje Bağlıca Doğa Park Konutları profesyonel yönetim hizmetlerini Timtaş Yönetim’den alıyor.

Timtaş Yönetim Elit Konutları'nı gezdi!

Timtaş Yönetim’in Ankara’da profesyonel yönetim hizmetleri görevine geldiği ve halen çalışmlarına devam ettiği Yenimahalle’de, “Urankent” adıyla bilinen mevkide bulunan Elit Konutları'nı ikinci sayısında ziyaret etti.

Timtaş Yönetim Ankara'da bölge müdürlüğü açtı!

İnşaat ve de yapılaşma anlamında en büyük yatırımların olduğu şehirlerin başında gelen Ankara’ ya profesyonel site yöneticiliği alanında hizmet veren Timtaş Yönetim bölge müdürlüğü açtı.

Timtaş Konya'da şube açtı!

Timtaş Yönetim Konya Bölge Müdürü Mehmet Örk yaptığı açıklamada, merkezi İstanbul ’da bulunan Timtaş Yönetim ’in Ankara ve Trabzon’dan sonra Konya Bölge Müdürlüğünün hizmete girdiğini söyledi...

Ankara'daki konut projeleri

"Ankara'daki konut projeleri hangileri ve neden Başkent'te de İstanbul'dakiler gibi kampanyalı konut projeleri fazla yok?" Okurlarımın bana çok yönelttikleri sorulardan biri bu.  Bu yazımda bu soruyu yanıtlamaya çalışacağım.

Ankara Gençlik Parkı 19 Mayıs'ta açılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 2008 Mayıs ayında yapımına başlanan Gençlik Parkı'nın açılışı 19 Mayıs'ta yapılacak

TOKİ, Ankara Polatlı'da memura 535 konut satacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Polatlı 2.etapta memur grubuna inşa ettiği toplam 584 adet konuttan kalan 535 adet konutu satışa çıkardı.

Ankara'da metrekaresi 50 TL'den satılık 60 arsa!

Ankara Kızılcahamam Belediyesi, Yenice, İsmetpaşa ve Kemalpaşa Mahallelerinde bulunan toplam 60 arsayı satışa çıkardı

Vakıflar'dan Ankara ve Çankırı'da 52 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Ankara ve Çankırı'nın ilçelerinde bulunan 52 adet işyerini kiraya verecek

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

timtaş ankara Haberi

timtaş ankara

Herkesin ihtiyacına cevap verebilecek şekilde tasarlanan "Tim Towers", 2+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere toplam 161 daireden oluşuyor. 


Proje, 13 bin 387 metrekarelik alan üzerinde kurulu ve 61 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip şimdi yepyeni bir yaşam projesini Ankaralılara sunuyor. Mogan ve Eymir gölleriyle çevresindeki ormanı izleme imkanı sunan kulelerin 23. katlarına yapılan spor salonları ise sporda zirveye ulaşmak isteyenleri bekliyor. 


Bulutların arasında ve iki göl manzarasıyla günün stresinden arınma olanağı sunan spor salonunda fitness, yüzme, güneşlenme ve sauna imkanları mevcut. 


TİMTAŞ'ın güçlü altyapısından doğan, Ankara'nın göz alıcı yeni projesi "Tim Towers", 23. kat ve üstündeki daireler için seyrine doyulmaz bir manzara yaratıyor. 


Yapı sektöründe 1972'den beri varlık gösteren Timtaş, şimdi yepyeni bir yaşam projesini Ankaralılara sunuyor. Üniversiteler ve seçkin eğitim kurumlarıyla...