18 / 05 / 2024

Timtaş Konya'da şube açtı!

Timtaş Konya'da şube açtı!

Timtaş Yönetim Konya Bölge Müdürü Mehmet Örk yaptığı açıklamada, merkezi İstanbul ’da bulunan Timtaş Yönetim ’in Ankara ve Trabzon’dan sonra Konya Bölge Müdürlüğünün hizmete girdiğini söyledi...




Timtaş Yönetim Konya Bölge Müdürü Mehmet Örk, merkezi İstanbul’da bulunan Timtaş Yönetim’in  Ankara  ve Trabzon’dan sonra Konya Bölge Müdürlüğünün hizmete girdiğini, site, apartman, iş merkezlerine profesyonel yöneticilik hizmeti verdiklerini, sektörün de sürekli kendini yenilediğini ve büyümesini sürdürdüğünü söyledi.


Timtaş Yönetim Konya Bölge Müdürü Mehmet Örk, firma olarak başta İstanbul olmak üzere Türkiye genelinde 16 ilde hizmet verdiklerini belirterek,  Konya’da ilk olma özelliği taşıyan apartman, site ve işyerleri yönetim sisteminin site yöneticileri başta olmak üzere konut sahiplerine birçok kolaylık sağlayacağını söyledi. Sistem hakkında bilgi veren ÖRK, büyükşehirlerde uygulanan sistemin Konya’da da kabul görmeye başladığını belirterek, “Timtaş Yönetim,  TOKİ  konutları başları olmak üzere, birçok iş merkezi, apartman ve site tarzı konutlarda uygulanabilir bir sistem… Sistem içerisinde yöneticilerin yaptığı çalışmaların detaylandırılmış şekilleri bulunuyor. Örneğin, site yöneticisi yerine Timtaş Yönetim olarak aidat toplamadan tutun, muhasebe hizmetleri, güvenlik hizmetleri, personel hizmetleri, teknik hizmetler, temizlik hizmetleri, peyzaj hizmetleri, halkla ilişkiler ve tanıtım hizmetleri ve hukuki hizmetleri yerine getiriyoruz” dedi. Örk, son olarak, Konya’ da 2011 yılından bu yana Azra Konutlarında hizmet verdiklerini, ayrıca en güzel hizmetlerinden birisinin de bedelsiz verdikleri danışmanlık hizmeti olduğunu söyledi. Örk, www.timtasyonetim.com.tr web adreslerinden her gün kendilerine sorulan yüzlerce soruya cevap verdiklerini, birçok site yöneticisinin de bu sayfadan yararlandığını ifade ederek,  site yöneticilerini web sayfalarını incelemeye davet etti.



Merhaba


Geri Dön