10 / 05 / 2024

timur koç toplantı

timur koç toplantı

CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç, düzenlediği halk toplantısında, yine çok tartışılacak üç önemli proje açıkladı. Koç, "Çayırova'da kesinlikle işsiz ve evsiz hiç kimse kalmayacak. Yoksullar için Dayanışma Kart çıkarılacak"dedi.

Koç Holding'den bayilerine: Masraflarınıza dikkat edin gerekli olmayan harcamalardan kaçının

Koç Holding Anadolu Buluşmaları'nın 30'uncusunda 10 bini aşkın bayisiyle buluştu. Dijital ortamda gerçekleştirilen toplantıda Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, bayileri belirsizlik süreciyle ilgili uyardı ve tasarruf çağrısı yaptı.

NEF basın toplantısı yarın!

Nef İcra Kurulu Başkanı Sn. Erden Timur’un ev sahipliğinde özel toplantı düzenleniyor. Toplantıda Nef’in 2017 planları, yeni yatırımları ve sektördeki son durum hakkında bilgi verilecek.

Sur Yapı basın toplantısı 21 Şubat'ta!

Yeni projelerini art arda hayata geçiren Sur Yapı, Koşuyolu’ndaki yeni konut projesini 21 Şubat'ta tanıtacak. Toplantı Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Altan Elmas'ın katılımıyla gerçekleşecek.

Sur Yapı Koşuyolu basın toplantısı ertelendi!

30 Kasım 2016 Çarşamba günü saat 12.00’da Çırağan Sarayı Balo Salonu’nda gerçekleştirilecek basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Koç Holding yönetim kurulu toplantısı yapıldı!

Koç Holding'in 52. Olağan Genel Kurulu kapsamında seçilen yeni Yönetim Kurulu'nda merhum Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç ile Suna ve İnan Kıraç'ın kızı İpek Kıraç da yer alıyor.

Nef'in basın toplantısı 16 Eylül'e ertelendi!

Daha önce 4 Eylül Cuma günü yapılacak olan basın toplantısı Nef Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erden Timur’un yurt dışındaki toplantı programı nedeniyle 16 Eylül Çarşamba gününe ertelendi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm toplantısı düzenlendi!

Cevahir Otel'deki toplantıda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce kayıpları telafi etmek için belediye başkanlarının bakanlıkların, hükümetin koşması gerektiğini belirtti.

Nef Kentsel Vizyon Platformu toplantısı 8 Nisan'da!

Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur ve Kentsel Strateji Kurucu Ortağı Faruk Göksu tarafından hayata geçirilen Kentsel Vizyon Platformu, kentsel dönüşümde Sosyal Etki Değerlendirme raporunu bir toplantıyla açıklayacak.

Ofton İnşaat, Elysium Elit Koşuyolu projesi satışa çıkıyor!

Türkiye’nin önde gelen inşaat markalarından Ofton İnşaat, Koşuyolu’nda inşa edeceği Elysium Elit Koşuyolu Projesi’ni satışa çıkarıyor. Ofton İnşaat basın toplantısı 5 Mart 2015 tarihinde Rixos Taksim İstanbul’da düzenlenecek.

Eyüp Kentsel Sit Alanı Tarihi Merkez Yönetim Planı toplantısı yapıldı!

Eyüp Belediyesi’nin yürüttüğü ‘’Eyüp Kentsel Sit Alanı Tarihi Merkez Yönetim Planı Çalışması Danışma Kurulu Toplantısı’’, Ensar Konağı’nda yapıldı. Toplantıya Eyüp Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Turan Koçer de katıldı...

İstanbul Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği basın toplantısı 29 Ocak'ta!

Mehmet Sadıkoğlu liderliğinde kurulan İstanbul Anadolu Yakası İnşaat Mühendisleri Derneği (AYİD) tüm inşaatçıları aynı çatı altında toplamak suretiyle 29 Ocak 2015 Perşembe günü basın toplantısı düzenliyor.

Koç İnşaat Gaziemir'de otel inşa edecek!

Koç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Koç Gaziemir'de benzersiz bir konaklama, eğlence ve toplantı imkanı sunacaklarını belirterek “Otel mimarisi ve hizmet anlayışı sayesinde misafirlerimize kendi evlerinde konaklıyormuş hissi vereceğiz” dedi

Murat Özdağ: Müteahhit olmanın koşulları oluşturulmalı!

Kocaeli Ticaret Odası öncülüğünde kurulan Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği, Metin Alan'ın başkanlığında ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan KOTO Başkanı Murat Özdağ, "Artık müteahhit olmanın kuralı, koşulu, kaidesi mutlaka oluşturulmalı"

timur koç toplantı Haberi

timur koç toplantı


CHP Çayırova Belediye Başkan Adayı Timur Koç, düzenlediği halk toplantısında, yine çok tartışılacak üç önemli proje açıkladı. Koç, "Çayırova'da kesinlikle işsiz ve evsiz hiç kimse kalmayacak. Yoksullar için Dayanışma Kart çıkarılacak"dedi. 


Dr. Tandoğdu'dan halka birlik çağrısı Koç, halk toplantılarından birini de Çayırova Atatürk Mahallesinde bir kahvede gerçekleştirdi. Açılış konuşmasını aynı mahalleden meclis üyesi adayı Oruç Gökbulak'ın yaptığı toplantıda, eski belediye Başkan adayı Dr. Hamit Tandoğdu'da bir konuşma yaparak, birlik ve çok çalışma çağrısı yaptı. İlçe Başkanı Rasim Meriç ise, Kayıp 10 yıla bir 5 yıl daha eklenmemesini istedi. Meriç, seçimleri kesinlikle kazanacaklarını da vurguladı. 


Büyük bir kent kurmazsam hesap sorun Büüyk kalabalığın olduğu toplantıda alkış ve sloganlar arasında konuşan CHP Belediye Başkan Adayı Timur Koç, bırakalım Çayırova AKP'nin, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin...