20 / 07 / 2024

Timur Yaykıran kim

Timur Yaykıran kim

Timur Yaykıran, bölgenin, Buca ilçe merkezine 2, İzmir Adnan Menderes Havaalanı'na 10, otoyola 2, demiryolu ve limana 12 kilometre uzaklıkta bulunduğunu, merkezi konumu ile lojistik kabiliyetlerinin üst düzeyde olduğunu dile getirdi...

Bina risk analizini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013'ten itibaren risk değerlendirmesi yapmakla yükümlü oluyor. Peki, bina risk analizini kim yapar?

Evinizin içini de dışını da kişiselleştirebilirsiniz!

Ev dekorasyonuna en fazla kafa yoran hatta ciddi oranda bütçe ayıran kim sorusunu sorduğunuzda cevap; kadınlar oluyor. Baskı teknolojilerinde yaşanan gelişmeler inşaat ve mimarlık sektörünü de içine alan farklı bir noktaya geldi.

Timur Holding bu yıl 3 ofis projesini teslim edecek!

Nef markası altında apartments, flats, residences, houses, dorms, suites ve offices olmak üzere 7 farklı seriyi barındıran Timur Holding, bu yıl içinde 3 ofis projesini teslim edecek.

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Timur Gayrimenkul Nef Ataköy adres!

İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de konumlandırılan ve toplamda 1605 konutu içinde barındıran karma proje Timur Gayrimenkul Nef Ataköy adres bilgisi haberimizde bulunuyor. Proje, E-5 üzeri Kültür Üniversitesi yanında yükseliyor.

Eko İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Eko İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Rıfat Emrah Yaykıran tarafından 35 milyon TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta Kadıköy, General Şahap Gürler Caddesi'nde kuruldu.

BEGOS'ta yıl sonuna kadar 16 firma daha temel atacak!

5 bine yakın kişinin istihdam edildiği BEGOS’da yapılacak olan yeni yatırımlarla yıl sonuna kadar 8 bin kişiye iş olanağı sağlanacak. BEGOS Başkanı Timur Yaykıran yatırımcıyı bölgeye davet etti

Timur Yaykıran: Dikine yapılaşma avantajlı hale getirdi!

Timur Yaykıran, bölgenin, Buca ilçe merkezine 2, İzmir Adnan Menderes Havaalanı'na 10, otoyola 2, demiryolu ve limana 12 kilometre uzaklıkta bulunduğunu, merkezi konumu ile lojistik kabiliyetlerinin üst düzeyde olduğunu dile getirdi...

Erden Timur hızlı satış başarılarının sırrını açıkladı!

Satışa çıkmadan binlerce insanın sıraya girdiği Nef projelerindeki hızlı satış başarısının sırrını Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur açıkladı. Timur, başarının sırrının "Hayatı kolaylaştıran keşifler" olduğunu söyledi...

Ege Giyim OSB'de diğer sektör gruplarını da yer verilecek!

Ege Giyim OSB Başkanı Yaykıran "ihtisas OSB tüzel kişiliği ile yalnızca konfeksiyon ve hazır giyim ürünleri imalatı yapan sektör gruplarına açık olan bölgemiz artık diğer sektör gruplarını da barındıracak...

Timur Savcı, Çalıkuşu'nun çekimleri için Reşat Paşa Konağı’nı kiraladı!

Dizinin yapımcısı Timur Savcı, çekimler için Kadıköy-Kızıltoprak’ta bulunan Reşat Paşa Konağı’nı kiraladı. Konağın içini hikâyenin geçtiği döneme ait eşyayla baştan aşağı yenileyen Savcı, yaklaşık iki milyon lira harcadı.

Apartman demirbaş giderlerini kim öder?

Konutunuzu kiraya verdiğini ve söz konusu ana gayrimenkulün demir başlarında tadilat yapılacağını farz edelim. Bu durumda apartman demirbaş giderlerini kim öder? Kiracı mı öder yoksa ev sahibi mi öder?

Site yönetim planını kim hazırlar?

Site yönetim planı, söz konusu site için alınmış kararlar doğrultusunda hazırlanıyor. Site yönetim planında sitenin nasıl yönetileceğine ilişkin hususlara yer veriliyor. Peki site yönetim planını kim hazırlar?

Timur Yaykıran kim Haberi

Timur Yaykıran kim

Timur Yaykıran, bölgenin, Buca ilçe merkezine 2, İzmir Adnan Menderes Havaalanı'na 10, otoyola 2, demiryolu ve limana 12 kilometre uzaklıkta bulunduğunu, merkezi konumu ile lojistik kabiliyetlerinin üst düzeyde olduğunu dile getirdi. İzmir'in ayrıcalıkları hakkında bilgi veren Timur Yaykıran, sözlerine şöyle devam etti: " Bölgemizin, İzmir şehir merkezine, 600 bin nüfuslu Buca ilçe merkezine ve otoyola çok yakın. Yatırımını yapmayan üyelerden devir edilen parsellerin metrekare maliyetleri diğer OSB'lere göre düşük. Bu, OSB'mizin son 3 yılda gözle görülür büyüme hızına erişmesine neden oldu. Altyapının ve yolların tamamlanmış olması, yatırımcıların inşaatlarına başlamaları için tüm engelleri ortadan kaldırdı. Ayrıca 5 kata varan imar hakları (dikine yapılaşma) bölgemizi diğer OSB'lerden daha avantajlı hale getirdi."...