15 / 05 / 2024

timya vadisi başvuru

timya vadisi başvuru

Rize Merkez “Timya Vadisi” Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yer alan 147 adet daire için başvurular 14 Mayıs itibariyle başlıyor.

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Doğukışla Vadisi projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Turkuaz Vadisi 4. Bölge TOKİ son başvuru tarihi!

Turkuaz Vadisi 4. Bölge TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 12 adet konut bulunuyor.

TOKİ Turkuaz Vadisi 1. Bölge son başvuru tarihi!

TOKİ Turkuaz Vadisi 1. Bölge son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuru tarihleri!

Turkuaz Vadisi 1. Bölge TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Rize Timya Vadisi Konutları satışa çıkıyor!

Rize Merkez “Timya Vadisi” Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yer alan 147 adet daire için başvurular 14 Mayıs itibariyle başlıyor.

Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap TOKİ başvuru tarihleri!

Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap TOKİ başvuru tarihleri 12 Nisan-30 Haziran olarak belirlendi. Projede 3 adet konut yer alıyor.

TOKİ Yüreğir Doğukışla başvuru tarihleri!

Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 9 adet konut kurasız olarak satılacak. İşte, TOKİ Yüreğir Doğukışla başvuru tarihleri...

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara Turkuaz Vadisi Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 5 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvuru tarihleri!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi porjesinin stoklarında yer alan 5 adet konut kurasız olarak açık satışa sunulacak. İşte, TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvuru tarihleri...

Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap için son başvuru tarihi bugün!

Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. TOKİ Karaman Doğukışla için başvurular 17 Ekim'de başlamıştı.

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap son başvuru tarihi!

TOKİ'nin hayata geçirdiği Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap Projesi toplamda 166 adet daireden meydana geliyor. İşte, TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap son başvuru tarihi...

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi başvuruları yarın başlıyor!

9 adet konutun kurasız açık satışa sunulacağı TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi projesinde başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap başvuru zamanı!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap başvuruları bugün başladı. İşte TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap başvuru zamanı...

timya vadisi başvuru Haberi

timya vadisi başvuru

Rize Merkez “Timya Vadisi” Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yer alan 147 adet dairenin satışı için başvurular 14 – 18 Mayıs 2018 tarihleri arasında kabul edilecek.

Timya Vadisi projesi için başvurular , “Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimler” ketegorisi  – “En az %40 Engelli Vatandaşlar” kategorisi ve “Diğer Alıcı Adaylar” olarak 3 ayrı kategoride kabul edilecek.

Söz konusu vatandaşlar başvurularını Halk Bankası Rize Şubesinden gerçekleştirebilecek. Konuyla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler www.toki.gov.tr resmi site satış kısmından detaylı bilgi...