10 / 05 / 2024

Tirana Evleri ihale

Tirana Evleri ihale

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi' nin iştiraklerinden Kent Konut'un büyük projelerinden biri olan Kocaeli Tuana Evlerinin 2. Etap inşaat işi ihalesi; dün Kent Konut İhale Salonunda gerçekleştirildi.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Hoşdere Emlak Konut Vadi Evleri 1.Etap Konut ve Ticaret İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi imzalandı. İşte sözleşmeye ilişkin tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 2. Etap projesi başlıyor! 

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Çınarköy Evleri 2. Etap'ın yer teslimi, Aydur İnşaat Taahhüt Ticaret'e yapıldı. Projede çalışmalar hızlandı.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 2. Etap için imzalar atıldı! Çekmeköy'e 1.915 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  tarafından ihale edilen Çınarköy Evleri 2. Etap sözleşmesi, Aydur İnşaat Taahhüt Ticaret ile 25 Nisan tarihinde imzalandı. Sözleşme bedeli 1 milyar 230 milyon TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 1. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Mesa Mesken inşa edecek!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Çınarköy Evleri 1. Etap sözleşmesi, Mesa Mesken ile 11 Nisan tarihinde imzalandı. Sözleşme bedeli 1 milyar 150 milyon TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Vadi Evleri projesinin 1. Etap ihalesinin kazananı belli oldu. Emlak Konut GYO ve Güryapı Restorasyon arasında 725 milyon 61 bin TL'lik sözleşme imzalandı. 

Kocaeli Tuana Evleri'nin işyeri ihalesine 2. kez talep gelmedi!

2. kez gerçekleşen ihale çıkan Tuana Evleri 1. Etap projesinde yer alan 6 adet işyerinin satışında yine katılım olmadığı için aynı bedel ve şartlarla bugünden itibaren doğrudan satış yöntemi ile işyeri sahip olmak isteyenlere satışları gerçekleştirilecek.

TOKİ Amasya Suluova Evleri başvuru!

Aylık taksitlerin ödemesi 2 sene sonra başlayacağı TOKİ Amasya Suluova'da fiyatlar ihale yapıldıktan sonra değişiklik yapılabilir. TOKİ Amasya Suluova Evleri başvuru işlemleri devam ediyor.

Tuana Evleri'ndeki 6 iş yeri satışa çıkıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından inşa edilen ve vatandaşlara farkı bir yaşam alanı sağlayan Tuana Evleri projesindeki 6 adet işyeri ihale ile satışa çıkıyor.

TOKİ Düzce Camikebir Evleri kura çekilişi ne zaman?

Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen projesinde dün 47 daire için kura çekilişi gerçekleşti. Peki 198 konutluk ek ihale TOKİ Düzce Camikebir Evleri kura çekilişi ne zaman?

Gölcük Yalı Evleri'nin restorasyon ihalesi Mayıs'ta!

Gölcük Yalı mahallesindeki Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkan evlerin ardından diğerleri içinde Mayıs ayında ihale yapılacak. İhalenin ardından proje bir yıl içerisinde tamamlanacak.

Tuana Evleri'nin işyerleri 6 Mayıs’ta satışa çıkıyor!

Kent Konut tarafından inşa edilen Tuana Evleri projesindeki 6 adet işyeri ihale ile satışa çıkıyor. İşyerleri metre karelerine göre değişen fiyatlarla 6 Mayıs Cuma günü açık teklif usulü ile ihalesi yapılacak.

Göl Panorama Evleri dükkan ihalesi!

Göl Panorama Evleri dükkan ihalesi 16 Nisan 2016 Cumartesi günü saat 14:00'te yapılacak. 1.431 konutluk Göl Panorama Evleri'ndeki 40 adet dükkan açık artırma usulüyle ihale edilecek...

Başakşehir Evleri açık artırma ihale tarihi!

İstanbul İl'i Başakşehir İlçe'sinde yükselen projede 2599 adet konut, 74 adet ticari ünite bulunuyor. Başakşehir Evler açık artırma ihale tarihi 25 Ekim'de yapılması planlanıyor.

Tirana Evleri ihale Haberi

Tirana Evleri ihale

Tirana Evleri'nin ihalesinde iki teklif geldi. İhaleye katılan firmalar Mustafa Ekşi İnşaat ve Yavuz Dekorasyon ortak girişimi ve Haldız İnşaat oldu Kent Konut Genel Müdür Yardımcısı Yasin Akının başkanlığında yürütülen ihalede, İzmit Cedit Mahallesinde bulunan Tuana Evleri 2. Etap inşaatı kat karşılığı yapım işi, satışa sunulacak 604 daire ve hak sahiplerine verilecek olan 137 daire ile birlikte toplam 741 adet dairenin yapım işi iki teklifle değerlendirildi. 


Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında gerçekleştirilecek olan inşaatın ihalesinde Haldız İnşaat Otomotiv ve Ticaret A.Ş. ve Mustafa Ekşi inşaat ve Yavuz Dekorasyon ortak girişimle teklif verdi. 


YÜZDE BİR FARK VAR 


Projenin tamamının teslim edilmesinin ardından metrekare planına göre paylaşılacak olan konutların inşaat işi için Haldız İnşaat Otomotiv ve Ticaret A.Ş. 26 bin 071,75 metrekareye denk gelen oran...