07 / 05 / 2024

Tire-Belevi yolu ne durumda

Tire-Belevi yolu ne durumda

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Tire-Belevi yolunun yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Sertel, Tire-Belevi yolu inşaatının son durumunu sordu..

Promosyon alamayan emekliler bunu mutlaka yapın!

Promosyon kampanyalarını Eylül sonuna kadar uzatan bankalar promosyonda her gün  yeni bir zirve açıklarken bazı emekliler, kullandıkları krediler yüzünden bu furyanın dışında kalıyor. Peki promosyon almanın yolu ne? Bankalar mı haklı emekliler mi?

Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne?

İnşaatı hız kesmeden devam eden Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne? İşte beklenen projedeki son gelişmeler...

Yapımı devam eden Tire-Belevi yolu meclis gündeminde!

İzmir'de yapımı devam eden Tire-Belevi yolu meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kentsel dönüşümde mağduriyetler nasıl önlenir?

Kentsel dönüşüm projelerinde tüketiciler zaman zaman mağduriyetler yaşayabiliyor. Gerekli tedbirlerin alınmaması durumunda ev sahipleri tapu iptaline giden sorunlar ile karşı karşıya kalabiliyor. Peki bunu önlemenin yolu ne? İşte tüm merak edilenler...

Türkiye'nin batısı neden depreme gebe?

İzmir'de geçen hafta meydana gelen deprem çok sayıda can aldı. Ancak Türkiye için tehlike geçmiş değil. Uzmanlara göre, bölgede beklenen büyük deprem sebebiyle özellikle İstanbul oldukça riskli. Peki depremden korunmanın yolu ne? İşte detaylar...

Ankara Bisiklet Yolu Projesi'ne 3 ay içerisinde başlıyor!

Ankara Bisiklet Yolu Projesi tanıtıldı. 53,7 kilometrelik Bisiklet Yolu Projesi'ne 3 ay içerisinde başlanacak...

Tire-Belevi Yolu'nda inşaat çalışmaları hızlandı!

İzmir'de yürütmeyi durdurma kararı ve yürütücü firmanın değişmesinden sonra faaliyetin durma noktasına geldiği Tire-Belevi Yolu'nda inşaat çalışmaları hızlandı. 

Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolu ne zaman tamamlanacak?

Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolu TBMM gündeminde konu oldu. MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolunun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu..

105 Güneşli fiyatları!

105 Güneşli fiyatları haberimizde yer alıyor. Uyumazlar Yapı imzasını taşıyan proje İstanbul'da Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ediliyor.  

105 Güneşli'de 420 bin TL'ye! Yeni proje!

105 Güneşli projesi Uyumazlar Yapı tarafından İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçiriliyor. Fiyatların vadeli ödemelerde 420 bin TL'den başladığı projede kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. 

Ankara-Kahramankazan yolu ne zaman açılacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan "Yaklaşık 28,5 kilometrelik Ankara Çevre Yolu'nu, Kahramankazan çıkışındaki Keskinler'e kadar 3 gidiş 3 geliş haline getirecek yol kapsamında süreçler takip ediliyor." diye konuştu.

Rotana'dan Güneşli’ye 80 milyon dolara 2’nci otel!

Rotana, Mar Yapı ortaklığı ile Centro WestSide ve WestSide Arjaan by Rotana’yı hayata geçirdi. İstanbul Güneşli’de Basın Ekspres yolu üzerinde bulunan otel 80 milyon dolara mal oldu.

TOKİ İzmir Tire kura çekilişi ne zaman?

TOKİ İzmir Tire kura çekilişi ne zaman sorusuna 15 Mayıs 2018 yanıtını verebiliriz. Projelerdeki konutlar için başvurular dün itibariyle başladı.

Tire-Belevi yolu ne durumda Haberi

Tire-Belevi yolu ne durumda



CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Tire-Belevi yolunun yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Sertel sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Temeli 16 Nisan'da yapılan referandum öncesi atılan 20,5 kilometrelik Tire-Belevi yolunda çalışmaların şuan hangi aşamada olduğunu soran Sertel aşağıdaki üç sorusunun da cevaplandırılmasını istedi. 

1- Şahsınız tarafından Tire'nin kurtuluş günü 4 Eylül 2018'de açılacağı belirtilen yolun bu tarihe yetişmemesi söz konusu mudur? 
2- Söz verilen tarihte açılmış olacak mıdır? 
3- Yolun maliyeti ne...