12 / 05 / 2024

tire osb yol yatırımları

tire osb yol yatırımları

Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, “Tire’ye gelen yatırımcı bozuk yollardan şikayetçi. OSB’de ise sanayici parayla su alarak sorununu çözüyor” dedi

Karacadağ'da 295 hektarlık alanda OSB kuruluyor!

Diyarbakır Şanlıurfa karayolu 20’nci kilometresinde 295 hektar büyüklükteki alanda OSB yapılacak. Yol uzun, çünkü en iyi şartlarda alt yapı çalışmalarının ve tahsislerin yapılması, girişimcilerin tesislerini tamamlayıp üretime başlaması iki yıldan fazla sürecek...

Tire OSB'de 7 milyon TL'ye İflas Müdürlüğünden satılık fabrika binaları!

İzmir İflas Müdürlüğü, Tire Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 1286 ada, 10, 11 ve 12 parsellerde yer alan fabrika binalarını 7 milyon 84 bin 865 TL'ye satıyor...

Kadirli OSB'den yol yapım işi ihalesi 28 Haziran'da!

Kadirli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından yol inşaatı yapım işi ihale ediliyor. İhale 28 Haziran'da yapılacak...

Tire-Belevi yolunun temeli atıldı!

İzmir Tire-Belevi yolunun temel atma töreni yapıldı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Tire- Belevi arasındaki yolun da Tire'ye yakışır şekilde bölünmüş yol olacağını söyledi.

İzmir Menemen Plastik İhtisas OSB, bağlantı yolu istiyor!

İzmir Menemen'de parselleri satılan Menemen Plastik İhtisas OSB'de fabrikaların inşaatları sürüyor. Yönetim, OSB'nin ana ulaşım yollarına bağlantısının yetersiz olduğunu belirterek yol talebinde bulundu.

Tire OSB, 38 sanayi parseli için harekete geçti!

Tire Organize Sanayi Bölgesi, Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait 514 bin 462 metrekare büyüklüğündeki 38 adet sanayi parselinin OSB'ye devrini istedi.

Şanlıurfa Birecik OSB altyapı ihalesi 14 Mart'ta!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu, telekom, kamera sistemi ve menfez inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek.

Tire OSB'de yatırımlar artarak devam edecek!

Bugüne kadar önemli yatırımların gerçekleştirildiği Tire OSB’de yatırımların 2017 yılında da artarak devam edeceği belirtildi

Mardin 2. OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Mardin 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Mersin 2. OSB alanına ait yol, içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 13 milyon 589 bin 200 TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Birecik OSB altyapı ihalesi 1 Kasım'da!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu, telekom ve menfez inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 24 milyon 338 bin 870 TL olarak belirlendi.

Kastamonu Seydiler OSB altyapı ihalesi 27 Ekim'de!

Kastamonu Seydiler Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanındaki yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalesi 31 Ekim'de yapılacak işin keşif bedeli 21 milyon 846 bin 289 TL olarak belirlendi.

İzmir Tireliler yeni yol istiyor!

Tire'de Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'in 2014 yerel seçimleri öncesi sözünü verdiği Zincirli Caddesi ile Ceritoğu Sokak'ı birbirine bağlayacak yol, aradan iki yıl geçmesine rağmen yapılmadı.

Giresun 2. OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, 48 Ha. OSB alanına ait yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve Telekom altyapı inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İşin keşif bedeli 12 milyon 39 bin 400 TL olarak belirlendi.

tire osb yol yatırımları Haberi

tire osb yol yatırımları


Sanayide 10 bin kişiyi istihdam eden, tarımda Ege'yı sırtlayan, süt sektörünün üretim merkezi haline gelen ve son olarak SÜTAŞ'ın 65 milyon dolarlık yatırımına ev sahipliği yapan Tire'de, bozuk yollar ve su sorunu kentin kabusu haline geldi. Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, "Yatırımcılar yol nedeniyle buradan kaçıyor. Su sorunu da giderek büyüyor" dedi. 


Başkanlar buluştu 


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bağlı İzmir'deki oda ve borsaların ortak yönetim kurulları toplantısı önceki gün Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya Çapkınoğlu'nun "yol ve su sorunu" şikayeti damgasını vurdu. Çapkınoğlu, "Tire, Türkiye sanayisinin önemli bir bölgesi. Ayrıca tarım ve hayvancılığın başkenti durumunda. Organize sanayi bölgemiz giderek büyüyor. Ancak Tire'nin iyi bir yola ihtiyacı var. Tire-Torbalı ve Tire-Selçuk karayollarının genişletilerek daha...