17 / 05 / 2024

Tire Süt Kooperatifi projesi

Tire Süt Kooperatifi projesi

Hazırlanan projeyle, köydeki küçük hayvan barınakları bir araya getirilerek, meralarda site şeklinde büyük çiftlikler kurulacak. Proje ile köylerde istihdam ve hayvan yetiştiricilerin geliri arttırılarak, köyden kente göçün azaltılması amaçlanıyor...

Et ve süt Kurumu'ndan tarım kooperatifle anlaşma! Kıyma 140 TL, kuşbaşı 150 TL!

Et fiyatlarının yükselmesi, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde gündem konusu olmuştu. Bu durum üzerine Et ve Süt Kurumu harekete geçerek Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri ile bir protokol imzaladı.

Et ve Süt Kurumu'nda dev indirim! Tarım Kredi Marketten sonra flaş haber geldi! ESK'da fiyatlar düşüyor!

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde yer alan 30'un üzerinde üründe bugünden geçerli olmak üzere indirimler başlayacak. Et ve Süt Kurumu da ilerleyen günlerde et fiyatlarındaki indirimli ürünleri piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Et ve Süt Kurumu et fiyatları düştü mü? Tarım Kredi kooperatifi et fiyatları kaç TL? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Et ve Süt Kurumu tarafından geçtiğimiz hafta kırmızı et fiyatları yüzde 48 oranında zam yapılmıştı. Vatandaş yeni zam beklerken Tarım ve Orman Bakanı'ndan indirim haberi geldi. Kırmızı et fiyatları düşecek! İşte ayrıntılar...

Tire Süt Kooperatifi TÜDAŞ’ı satın aldı!

Tire Süt Kooperatifi, 42 bin metrekarelik alanda inşa edilmiş ve uzun zamandır atıl duran TÜDAŞ'ı satın aldı. Daha önce de iki kez satışa çıkan ancak alıcı bulunmayan bina ekonomiye kazandırılacak.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekilişi katılım listesi!

Taksitlerin konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacağı projede 250 adet daire satışa çıkarıldı. İşte TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekilişi katılım listesi...

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekiliş tarihi!

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli kura çekiliş tarihi 22 Nisan 2016'dır.

Emekli TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Konutları başvuruları yarın bitiyor!

Konut seçeneklerinin 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı TOKİ Eskişehir Tepebaşı projesinde fiyatlar ihale yapıldıktan sonra açıklanacak. Emekli TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Konutları başvuruları yarın bitiyor.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru dönemi başladı. Başvuru ücretinin 500 lira olarak belirlendiği TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü projesi 250 adet daire emekliler için satışta..

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Kura çekilişinin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı projede daireler 2+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Eskişehir Tepebaşı projesinde daireler 2+1 olarak tasarlandı. Peki TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü kura çekilişi ne zaman?

Söğüt Bahçe Konutları Ankara satılık!

Söğüt Bahçe Konutları Ankara satılık dairelerin fiyatları 250 bin liradan başlıyor. Hemen teslim edilen Söğüt Bahçe Konutları'nda 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor...

2016 TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü emekli başvurusu!

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı olduğu projede dairelerin tipleri 2+1 olarak dizayn edildi. 2016 TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü emekli başvurusu bugün başlıyor.

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru işlemleri!

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü Emekli başvuru işlemleri yarın başlıyor. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Eskişehir Tepebaşı projesinde toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarılıyor.

Tire Süt Kooperatifi projesi Haberi

Tire Süt Kooperatifi projesi

Tire Süt Kooperatifi'nin hazırladığı "Bizim Çiftlik" projesi ile köydeki küçük hayvan barınakları bir araya getirilerek, meralarda site şeklinde büyük çiftlikler kurulacak. Proje ile köylerde istihdam ve hayvan yetiştiricilerin geliri arttırılarak, köyden kente göçün azaltılması amaçlanıyor.


Model teşkil etmesi amacıyla Tire'nin Kırtepe köyünde yaklaşık 155 bin metrekarelik bir alana kurulması planlanan çiftlikte, hayvanlar için barınak, sağımhane, revir ve doğum odası yer alacak. Ayrıca tesislerde, laboratuvar, idari bina, eğitim salonları, dezenfeksiyon çukurları, yürüyüş yolları, biyogaz tesisi ile seralar da bulunacak. 


Kooperatifin yönetim kurulu başkanı Mahmut Eskiyörük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kırdan kente göçün Türkiye'nin en büyük sosyal problemlerinden biri olduğunu belirterek, köydeki işsizliğin, buna benzer projelerle en aza indirileceğini söyledi.


Hayvancılık sektöründeki küçük işletmelerin, yüksek üretim maliyeti, üretilen sütün kalitesi ve pazarlaması gibi sıkıntılarla...