03 / 05 / 2024

Et ve süt Kurumu'ndan tarım kooperatifle anlaşma! Kıyma 140 TL, kuşbaşı 150 TL!

Et ve süt Kurumu'ndan tarım kooperatifle anlaşma! Kıyma 140 TL, kuşbaşı 150 TL!

Et fiyatlarının yükselmesi, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde gündem konusu olmuştu. Bu durum üzerine Et ve Süt Kurumu harekete geçerek Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri ile bir protokol imzaladı.



Et ve Süt Kurumu, Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri ile imzaladıkları protokolle ambalajlı kıyma ve kuşbaşı etleri müşterilere satacaklar. Bu adım, vatandaşların Ramazan ayında et ihtiyaçlarını daha uygun fiyatlarla karşılayabilmeleri için atılan bir adım olarak değerlendiriliyor.

Et ve süt Kurumu ndan tarım kooperatifle anlaşma! Kıyma 140 TL, kuşbaşı 150 TL!

Kıyma 140 lira kuşbaşı 150 lira

Et ve Süt Kurumu, Ramazan öncesinde artan et fiyatlarına karşı önlem almak için Tarım Kredi Kooperatif Marketleri ile bir protokol imzaladı. Kampanya kapsamında ambalajlı etler raflarda yerini aldı. Kampanya dahilinde kuşbaşı etin kilosu 150, kıyma ise 140 liradan satılacak. Tüm müşterilerin eşit şekilde faydalanabilmesi adına, isteyenler birer adet kıyma ve kuşbaşı alabilecekler.

Kampanyadan tüm müşterilerin yararlanabilmesi için ilk etapta ambalajlı kıyma ve kuşbaşıdan yalnızca 1'er tane satılacak. Bu sayede müşterilerin Ramazan öncesindeki et fiyatlarındaki spekülasyona karşı korunması amaçlanıyor.

Et ve Süt Kurumu tarafından yapılan açıklamada, "Müşterilerimizin Ramazan ayında uygun fiyatlı ete erişebilmesi için Tarım Kredi Kooperatif Marketleri ile iş birliği yapıyoruz. Ambalajlı kıyma ve kuşbaşı paketlerimiz uygun fiyatlarıyla müşterilerimize hizmet vermek için etler raflarda yerini aldı. Kampanyamızla tüm müşterilerimizin yararlanabilmesi için ilk etapta sadece 1'er adet verilecek" denildi.

 


Geri Dön