04 / 05 / 2024

tire toki sonuçları

tire toki sonuçları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Tire'de dar gelirli vatandaşlar için yaptırılan 280 konutun sahibi kura ile belirlendi. Törende gerçekleştirilen kura çekiminde ilk olarak 16 engelli kura çekti....

2023 TOKİ İzmir müstakil arsa kura sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı!

''İlk Evim'' ve ''İlk Evim Arsa'' kura çekimleri kapsamında, 4 bin 900 müstakil arsa kurası İzmir'in Torbalı, Aliağa, Dikili, Karaburun, Karaburun, Bayındır, Bergama, Beydağ, Menemen, Ödemiş, Kemalpaşa, Menderes, Selçuk ve Tire ilçelerinde çekilecek. İşte, TOKİ İzmir arsa kura sonuçları isim listesi

Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye,Harran TOKİ sonuçları!

TOKİ Şanlıurfa kura çekiliş sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye ve Harran sonuçlarına dair detayları belli oldu mu olmadı mı? İşte detaylar!

TOKİ sonuçları Konya açıklandı mı? TOKİ kura sonuçları Konya belli oldu mu?

Konya TOKİ kura sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı merak ediliyor. Kura sonuçları il il açıklanmaya başladı. Konya’da yaşayan vatandaşlar, TOKİ sonuçları Konya açıklandı mı? sorusuna yanıt arıyor.

TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

Milyonlarca vatandaşın başvuru yaptığı TOKİ projelerinin kura çekiminin ne zaman yapılacağı ve TOKi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. İşte detaylar…

TOKİ İzmir kura sonuçları açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire'de hayata geçirdiği iki projenin kura sonuçları açıklandı.

TOKİ Tire Alt Gelir Grubu kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Tire Alt Gelir Grubu kura sonuçları henüz açıklanmadı. Proje kapsamında 357 adet daire bulunuyor.

Toki Kayaşehir 2017 3+1 ve 1+1 kura sonuçları tam liste!

1.892 konuttan meydana gelen TOKİ Kayaşehir'de anahtar teslimler 18 ay sonra yapılacak. İşte Toki Kayaşehir 2017 3+1 ve 1+1 kura sonuçları tam liste...

Altıntaş 3. Etap TOKİ sonuçları 11 Temmuz!

TOKİ Kütahya Altıntaş projesi 512 konuttan meydana geliyor. Altıntaş 3. Etap TOKİ sonuçları 11 Temmuz açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Karaman OSB TOKİ sonuçları 7 Aralık 2016!

Karaman OSB TOKİ sonuçları 7 Aralık 2016 henüz açıklanmadı. Karaman Karaman OSB TOKİ yeni kura sonuçları 7 Aralık 2016 açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap kura çekiliş sonuçları!

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap kura çekiliş sonuçları açıklandı. Dün 63 adet konutun satışa sunulduğu projede 8 bin 538 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap kura çekilişi bugün saat 16.00'da başladı. Projede 347 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Samsun Ladik 2. Etap kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura sonuçları açıklandı mı?

Aylık taksitlerin 592,94 TL'den başladığı TOKİ Samsun Çay Mahallesi'nde toplam 350 adet konut kurayla satışa sunuldu. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura sonuçları açıklandı mı?

tire toki sonuçları Haberi

tire toki sonuçları


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Tire'de dar gelirli vatandaşlar için yaptırılan 280 konutun sahibi kura ile belirlendi.


Tire Spor Salonu’ndaki kura çekilişi öncesi konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" diyerek, Türkiye'de ihtiyacı olan vatandaşlar yararına projeler geliştirdiklerini söyledi.


Bireyin mutlu olmasının topluma ve devletin kalkınmasına yansıyacağını ifade eden Ulema, şöyle konuştu:


"11 yıldır birçok uygulamayı hayata geçirdik. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nı icracı bakanlık yaptık. Bakanlığın 1,5 milyar olan bütçesini 2014 yılında 18 milyara yükselttik. Peki, bu rakam vatandaşlarımıza nasıl yansıdı? Bugüne kadar 1 milyon 250 bin engelli vatandaşımıza ve yaşlımıza ekonomik destek sağladık. 440 bin engellimizin ailesine evde bakım ücreti desteği sağlandı. Eşi vefat eden kadınlarımıza 2 ayda bir 500 liralık ödeme ayrıldı. Askere...