27 / 08 / 2024

Tire yol projeleri

Tire yol projeleri

İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu ve belediye bürokratlarının katıldığı inceleme gezisinde çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Aziz Kocaoğlu, yerelde kalkınma için kırsal kalkınmanın önemine dikkat çekti.

1952 yılında Kadıköy, Beşiktaş ve Üsküdar yolları ihaleye çıkmış!

1952 yılında, belediye İstanbul'da yeni yol projeleri kapsamında Kadıköy, Beşiktaş ve Üsküdar yollarını ihaleye çıkmış.

İnşasına başlanmamış yol yapım çalışmaları mecliste!

Projeleri bitirildiği halde inşasına başlanmamış veya tamamlanmamış yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yol projeleri ve kaçak villalar arazi fiyatlarını uçurdu!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, boş tarım arazilerine yapılan yatırımları kaleme aldı. Demir, İstanbul'un köylerindeki boş alanlarda fiyatların uçtuğunu kaydetti.

Zonguldak'ın yol projelerine ilişkin 11 soru mecliste!

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ İzmir Tire projesinde sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire'de hayata geçirdiği alt gelir ve orta gelir grubu projeleri için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

10 soruda TOKİ İzmir projeleri!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire'de hayata geçireceği iki projesi için başvurular bugün başladı. İşte 10 soruda TOKİ İzmir projeleri...

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

Tire-Belevi yolunun temeli atıldı!

İzmir Tire-Belevi yolunun temel atma töreni yapıldı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Tire- Belevi arasındaki yolun da Tire'ye yakışır şekilde bölünmüş yol olacağını söyledi.

İzmir Üçyol kat artış desteği istiyor!

İzmir'de konut yoğunluğu fazla olan bölgelerden Hatay Üçyol ve İnönü Caddesi'nde 8 ya da 10 kat imar olduğu için kentsel dönüşüm projeleri ilerlemiyor. Bölge sakinleri kat artışı istiyor.

İzmir Tireliler yeni yol istiyor!

Tire'de Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'in 2014 yerel seçimleri öncesi sözünü verdiği Zincirli Caddesi ile Ceritoğu Sokak'ı birbirine bağlayacak yol, aradan iki yıl geçmesine rağmen yapılmadı.

İzmir Tire'deki yol çalışmaları esnafı bezdirdi!

İzmir Tire'de uzun süre önce başlatılan altyapı çalışmaları bölge esnafını bezdirdi. Türkocağı Caddesi esnaflarından Mustafa Bingöl, "Aylardır devam eden çalışmalar yüzünden neredeyse hiç iş yapamaz duruma geldik''dedi.

İzmir Belevi'ndeki yol çalışmalarına ilişkin 8 sorun mecliste!

İzmir Milletvekili Özcan Purçu, İzmir Tire-Selçuk Karayolunun Belevi mevkiinde yapılan yol çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Tire yol projeleri Haberi

Tire yol projeleri


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, K. Menderes bölgesinde yapılan ova yolu asfaltlamalarını yerinde inceledi. İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu ve belediye bürokratlarının katıldığı inceleme gezisinde çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Aziz Kocaoğlu, yerelde kalkınma için kırsal kalkınmanın önemine dikkat çekti. Türkiye’de ilk kez İzmir’de uyguladıkları ova yolu asfaltı projesi ile kırsal kalkınmanın önünü açtıklarını söyleyen Başkan Kocaoğlu, çiftçiyi tozdan-topraktan, ürünleri de zararlılardan koruyup kaliteyi ve verimi arttıran uygulama ile pazarlama olanaklarının geliştiğini belirterek Tire, Bayındır ve Ödemiş bölgesindeki üreticilerin de yüzünü güldüreceklerini belirtti.


Büyükşehir ekipleri şu anda Tire ve Bayındır’da ova yolu asfaltlamalarını sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde Ödemişte de başlayacak çalışma ile üç ilçede toplam 9 milyon 250 bin TL maliyet ile 450 bin metrekarelik ova yolu asfaltlanacak. Şu ana kadar...