08 / 05 / 2024

Tirebolu-Doğankent-Torul bölünmüş yol projesi

Tirebolu-Doğankent-Torul bölünmüş yol projesi

Dönemin Cumhurbaşkanı Fahri Korutürk'ün 1975'te bölgeye yaptığı ziyaret sırasında Giresun Limanı'nın verimli çalışabilmesi için gerekliliğine işaret ettiği Tirebolu-Torul yolunun proje ihalesi gerçekleştirildi.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Yeni deprem gelmeden önce hemen bunu öğrenin! e-Nabız Doğal Afet Bilgilendirme bölümüne flaş güncelleme!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından e-Nabız uygulamasına yeni eklenen Doğal Afet Bilgilendirme bölümü için fotoğraf ekleme özelliği eklendi.

Doğuş Center Etiler'deki 45 bağımsız bölüm 24.8 milyon Euro'ya Getir'e satılıyor!

Doğuş GYO portföyünde yer alan Doğuş Center Etiler binasındaki 45 adet bağımsız bölümün Getir Perakende'ye 24 milyon 850 bin Euro'ya satılmasına karar verildi. 

Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları teslim edildi!

Giresun Dereli'de; Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni gerçekleştirildi. Törende CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, hak konutlarını evlerini teslim etti.

Doğuş Center Etiler'deki 47 adet bağımsız bölümün Getir'e satışı için görüşmeler sonlandı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine başlanmıştı, mutabakata varılamaması sebebiyle görüşmeler

Doğuş GYO, Doğuş Center'daki 47 bağımsız bölümü Getir'e satıyor!

Doğuş GYO, Doğuş Center Etiler binasındaki 47 adet bağımsız bölümün satışı hususunda Getir ile görüşmelere başlanmasına karar verildi.

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi mecliste!

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Giresun Doğankent'teki riskli binalar yıkılıyor!

Giresun'da 22 Ağustos tarihinde yaşanan selden en fazla etkilenen ilçelerden Doğankent'te, riskli binalar yıkılarak TOKİ tarafından modern bina ve iş yerleri yapılacak.

Kahramanmaraş'ta TOKİ vasıtasıyla 4 bin 119 konut projesini hayata geçirildi!

Kahramanmaraş'ta TOKİ vasıtasıyla 4 bin 119 konut projesini inşa ettiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölünmüş yol uzunluğunu 73 kilometreden 339 kilometreye çıkardıklarını aktardı.

İnşaat Mühedisliği bölümünde 3 bin 290 kişilik kontenjan boş kaldı!

İzmir depreminden sonra dikkatler jeoloji, jeofizik ve inşaat mühendisliği bölümlerinde verilen eğitime çevrildi. Durum içler acısı. Mühendislerin yüzde 62.9’u diplomasına uygun iş bulamayıp asgari ücretle çalışıyor. Bu bölümlerden mezun mühendislerin yüzde 98’i yoksulluğa doğru gidiyor.

Koronavirüs salgını yatırımların hızını kesemedi!

Salgın tüm dünyada faaliyetlere ara verirken, Türkiye, dev projelerine ara vermeden tamamlayarak bir bir hizmete açtı. Salgın süresi boyunca 498 kilometre bölünmüş yol, 221 köprü, 52 hidroelektrik santralin yapımı tamamlandı.

Dereli, Doğankent ve köylerde 612 bağımsız bölümden oluşan proje tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, selde zarar gören Giresun'un Dereli ve Doğankent ilçeleri ile köylerde inşa edilecek 612 bağımsız bölümden oluşan projeyi tamamladıklarını belirtti. 

Yeni Doğankent projesi hazırlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Doğankent Belediyesi'nde esnafla bir araya geldi. Kurum, "Biz yol güzergahı üzerinde 'yeni Doğankent' diyeceğimiz bir proje gerçekleştirmek istiyoruz. 15 gün sonra ihalesini yapacağız ve 2021 yılı ortalarında en geç 8'inci ayda bitirmek suretiyle inşaatlarımız

Tirebolu-Doğankent-Torul bölünmüş yol projesi Haberi

Tirebolu-Doğankent-Torul bölünmüş yol projesi


Dönemin Cumhurbaşkanı Fahri Korutürk'ün 1975'te bölgeye yaptığı ziyaret sırasında Giresun Limanı'nın verimli çalışabilmesi için gerekliliğine işaret ettiği Tirebolu-Torul yolunun proje ihalesi gerçekleştirildi.


Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fikret Günaydın,  yaptığı yazılı açıklamada, Tirebolu-Torul yolu projesinin Osmanlı dönemine kadar  uzanmakla birlikte devlet programına 1976 yılında girdiğini belirtti.


Dönemin Cumhurbaşkanı Fahri Korutürk'ün 1975 yılında bölgeye yaptığı  ziyarette, Giresun Limanı'nın verimli çalışabilmesi için Tirebolu-Torul yolunun  mutlaka yapılması gerektiğini ifade ettiğini kaydeden Günaydın, bu doğrultuda  çalışmaların başlatıldığını aktardı.


Günaydın, o süreçle başlayan çalışmaların 2000'li yılların başına  kadar sürdüğünü ancak yolun yüksek ölçekli bir yol ağına dönüştürülemediğine  dikkati çekti.


Karadeniz'in iç bölgelere açılan en kısa (86 kilometre) ve eğimi düşük  geçiş güzergahı olan Tirebolu-Torul yolunun, karayolları ağında 1'inci sınıf yol  ağında gözükmemesinin, özellikle uluslararası ticari geçişlerde...