08 / 07 / 2024

Tirebolu planlama

Tirebolu planlama

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, yaptığı açıklamada; İller Bankası yetkilileriyle revizyon imar planı için gerekli görüşmelerin yapıldığını söyledi. Başkan Karapıçak, “İlçemizde plansız alan bırakmamak üzere çalışıyoruz” dedi.

Türker Kentsel Planlama Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türker Kentsel Planlama Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahar Tüker tarafından kuruldu.

İstanbul Şehircilik Ve Kentsel Planlama Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Şehircilik Ve Kentsel Planlama Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Ena Şehircilik Planlama Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ena Şehircilik Planlama Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Akman tarafından kuruldu.

Finansal Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Finansal Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31298 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Saruhan Kentsel Dönüşüm Planlama Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saruhan Kentsel Dönüşüm Planlama Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Saruhan tarafından kuruldu.

Goat Planlama Danışmanlık Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Goat Planlama Danışmanlık Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şahin tarafından kuruldu.

Megapol Proje Şehir Planlama İnşaat Gayrimenkul Enerji Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Megapol Proje Şehir Planlama İnşaat Gayrimenkul Enerji Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Primera Yapı İnşaat Planlama Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Primera Yapı İnşaat Planlama Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Günder Murat Kocaman tarafından kuruldu.

İnfinity Yatırım Planlama İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnfinity Yatırım Planlama İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Güller tarafından kuruldu.

Havalimanı metrosunda planlama hatası mı yapıldı!

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, şehirden havalimanına gelecek metro hattının bir planlama hatası nedeniyle havalimanına 300 metre kala sona erdiğini belirtti...

Şen Şehir Planlama Mimarlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şen Şehir Planlama Mimarlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Merve Şen tarafından kuruldu. 

Forum34 Planlama Mimarlık Harita ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Forum34 Planlama Mimarlık Harita ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Feyza Tolga tarafından kuruldu.

Das Experiment Şehir Planlama ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Das Experiment Şehir Planlama ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Sezgin tarafından kuruldu.

Tirebolu planlama Haberi

Tirebolu planlama

Belediyenin daha önceki 1/1000 ölçekli uygulama imar planları, İller Bankası aracılığıyla 1978-1982 ve 1986 yıllarında gerçekleştirilmiş olup Belediye sınırları içindeki Yılgın-Doğancı ve Düzköy’e 2001 yılında nazım ve uygulama imar planı yapılmış ve onaylanmıştı.


Belediye’den yapılan açıklamada;

“Bu geçen süre içinde ihtiyaçlara plan değişiklikleri ile yanıt verilmeye çalışıldığını, fakat, yetersiz kalındığını, bununla birlikte planlarımız sayısal olmadığından birçok konuda hizmet üretme aşamasında da yetersiz kaldıklarını” belirttiler.


Belediye’nin İller Bankası’na; Tirebolu’nun doğal, kültürel, tarihsel olanaklarını, Arkeolojik sit alanlarını, doğal sit alanlarını, tescilli binalarını ve koruma altına alınmış caddesini  kullanarak turizmin kentte daha da gelişmesini sağlamak için plan çalışmalarına başlanmış, ilçede  revizyon ve ilave imar planı yapılması için başvurmuştur.


Tirebolu’nun turizm sektöründe hak ettiği konuma gelebilmesi, doğal ve tarihi güzelliklerini en iyi şekilde değerlendirebilmesi yönünde hazırlanacak planların...