28 / 04 / 2024

Saruhan Kentsel Dönüşüm Planlama Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!


Saruhan Kentsel Dönüşüm Planlama Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Saruhan tarafından kuruldu.



Saruhan Kentsel Dönüşüm Planlama Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Saruhan tarafından kuruldu.

Saruhan Kentsel Dönüşüm Planlama Ve İnşaat Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. A-Şirket a) Arsa satın alarak üzerine bina yapmak, satmak ve kiraya vermek, kat mülkiyeti kanununa göre bina inşa etmek, kat karşılığı bina yapmak, satmak ve kiraya vermek, kentsel dönüşüm kapsamında kat karşılığı bina yapmak, satmak ve kiraya vermek, b) Arsa arazi, tarla, her türlü bina satın almak satmak, yıkmak ve üzerine konut, ticarethane, sanayi sitesi, sosyal siteler, tatil köyleri, villa ve motel, otel tesisleri, dinlenme tesisleri inşaatları yapmak, satmak, kiraya vermek, her türlü yapım taahhütlerinde bulunmak, c) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat, bina, baraj, yol, park, okul, hastane ve her türlü sağlık tesisleri, otel, kooperatif, fabrika, turizm tesisleri inşa etmek, satmak, kiraya vermek, onarmak, mimarlık ve mühendislik hizmetleri vermek, d) Konu ile ilgili her türlü inşaat ve dekorasyon malzemelerinin alım satımını, ithalatını, ihracatını ve ticaretini yapmak, e) Konu ile ilgili makine ve teçhizat parkı kurmak, alım satımını yapmak, kiralamak, ithalatını ihracatını yapmak, f) Konu ile ilgili proje, müşavirlik, denetim ve danışmanlık hizmetleri vermek üzere kurulmuştur. B- Şirket bu maksat ve mevzunu gerçekleştirmek için, a) Menkul ve gayrimenkul malları iktisap edebilir, işletebilir, kiralayabilir, icabında alıp satabilir. Bunlar üzerinde her türlü hakları iktisap edebilir. b) Başkalarına ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde şirket lehine ipotek tesis tescil ve fek edebilir. Kendi menkul ve gayrimenkulleri üzerinde başkaları lehine menkul rehni ve ipotek tesis ettirebilir, kredi alabilir. c) Şirket konusu ile ilgili yeni şirketler kurabilir, kurulmuş olanlara iştirak edebilir, kendi konusunda çalışan şirketlerle bilreşme muameleleri yapabilir, devlet ihalelerine girebilir, d) Şirket konusu ile ilgili marka, ihtira beratı, ustalık ( Knowhow ) ve diğer sınai mülkiyet haklarını iktisap edebilir, devir ve ferağ edebilir ve bunlar üzerinde lisans anlaşmaları yapabilir,


Geri Dön